Поредна жертва на "пътя на смъртта" Русе - Бяла

Жена загина след сблъсък на лекия й автомобил с камион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той пътя не е виновен. Тея задкурмилни у-ва са виновни... Като знам там как се изпреварва пък било то и на непрекъсната линия....

Водачките много си гледат телефоните.

Не са само те - днес изпреварваше един (и между другото, караше само с едната ръка на волана - с друга та го държеше, телефона), който през цялото време не свали мобилния от ухото си. Чак ми стана смешно - на кого и какво иска да покаже? Че има мобилен телефон? Той отдавна е ежедневие, а не лукс. Че има на кого да звъни рано сутрин (леле, колко незаменим човек!)? Че не знае правилата или че са писани за другите, не за него? Или че няма пари да си купи кола, която да му осигурява свързаност? Е, пък ако не, поне едни слушалки да си купи за жълти стотинки и да си ги държи постоянно в ушите!

Често карам по този път. Не съм видял никакви проблеми. Освен че водачите не спазват абсолютно никакви правила особенно за ограничаването на скороста.Половината от леките автомобили се движат с над 110 километра. То е ясно че всички са много добри автомобилни състезатели.

И според тебе в това ,че не се спазват никакви правила и ограничения на скоростта не е се вижда никакъв проблем.Хммм,интересно ми е какво трябва да стане за да видиш проблем?!

То това е и целия проблем на тоя път.Местата на които можеш да изпревариш наистина безопасно са много малко, а Ганьо не може да търпи да кара зад някого с 80.

Не знаеш ли пътя там по добре карай денем и по задният при Борово. Иначе е смърт!

Разсеяла се е жената и белята е станала. Е това не могат да го научат хората, че шофирането изисква абсолютна концентрация и внимание във всеки един момент. То не беше гледане на телефони, ръчкане на радиото, палене на цигари и зяпане на пейзажа... То неслучайно има приказка „един миг невнимание, после цял живот мъртъв“.

Имам чувство че нарочно не правят магистрала Русе -Велико Търново и Бургас Варна .

Писал съм го много пъти тук - докато не се претрепе някой министър или негов близък , този път няма да го направят!

Аз минах вчера нам. Няма проблем ако познавам капаните!

А,кажете,как да вярваме на коя и да е информация ,пусната в този сайт, след,като дори снимките и видеоматериалите онагледяващи даденото новинарско събитие са...ФАЛШИВИ и НЕ ОТГОВАРЯТ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ! Нито пътя, нито конкретното място, нито дори посочените автомобили на приложената снимка , са това ,за ,което се пише в тази конкретна новина. АУДИ-то е червено,при това модел от преди 25-30 години поне и е останал единствено здрав задният номер и част от багажника...Влязло е челно под предницата на тов."Мерцедес" -соло-хладилен фургон,който се е движил в неговата си лента, на наистина прав у-к ,но сравнително тесен път (при това стеснен още повече от неокастрените храсталаци по банкета). Вършете си новинарската работа ,както се полага ,защото съвсем я ударихте през просото ....

Русенлии не могат да карат. Некадърни са. Казвам го лични всекидневни наблюдения.

Щом са всекидневни значи, че и ти си 'русенлия', сельо.

То се вижда нагледно, кой е селянина.

Направо им се чудя! Свръхобучени! Нна завой говори по телефона и превклйчва и скоростите ! Какво..? ..многоръката Шива?

Виждал съм гъска на магистралата, настъпала джипа в лявата лента и се гледа в огледалото за обратно виждане, явно си чисти размазания грим. Толкова се е отплеснала, че не смея дори да й сигнализирам с клаксон. Трябва и точно една секунда и всичко за нея приключва.

а ти си многомислещия 'глупак'. Там ли беше бе тиийн??

Според нормите за проектиране на пътищата широчината на платното в този "път на смъртта" е еднакъв с всички останали трасета в републиканската ни мрежа и нито сантиметър по-малко. Май проблемът е на едно друго място. Намира се на около метър и половина над пътя, когато си в седнало положение в МПС-то. И ако не се използва правилно най-често се налага да го мият с маркуч от твоето платно, съседното, както и другите платна от насрещното движение.

Вярно е , че всчики пътища са проектирани еднакво и може би точно това е проблемът, защото не вички са еднакво натоварени , по едни се движат 20 МПС за час , по други 500 за час . Едните са с повече прави участъци , други са с много завои, едните са с много изкачвания , други са с много спускания- разлика намирате ли ?

тоя пасат какво прави там ?

Това е Аудито. :)

Видео регистраторите да станат задължителни за всяко МПС, което се движи! Какво се правят на врачки полицаите? Пуска записа и гледа.

Пътят е чудесен, до хората карат като ненормални

Добре, че си ти (експерта по пътищата), че да ни 'светнеш'..

Съвсем верно.

Ауди се мери с камион. No comment. Самозабравили се тарикати.

Тъп си , като г*з.

Точно така е, колега. Ауди и бмв има ли, зад волана стои абсолютна паплач.

дава мангизи в Южна БГ от Северна щото ще дава Юга на любимата си Турция. Как за на долу има мангизи за магистрали и например пътя Пловфив-Асеновград а за тука не се намират?

Дръндери, туй на снимката е пасат бе. Фолкваген!

съвсем не изглежда "смачкан до неузнаваемост"