17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефът на Трейс е бивше ДС ченге. Приятелчетата му във властта ще направят малко театър, уж че са съвестна фирма и след няколко месеца като забравят хората всичко ще е по старо му.

трейс груп най-опасния строител.

ще се справи. Сигурно е.

То тва се виждаше и без дъжд. Един единствен път минавах от там с колата докато траеше ремонта и беше отворено лявото платно. То седеше под лек наклон от центъра към бордюра. Реших че са направили шахти в бордюрите каквито съм виждала НАВСЯКЪДЕ в чужбина. Тъй като се влачех след коли, успях да огледам. И не видях нито една. Велико майсторство е тукашния ремонт! И терра инкогнита за ремонтиращите..

господа управляващи не е ли крайно време тази фирма да я изхвърлите от поръчките???????? не се ли накрадоха тия измамници или искате още трагедии като Своге???????

Нормално е. Какво искате повече!

Евала мозъци. А, задръстванията, нервите, загубата на време и всички останали последици от ремонта на ремонта са за наша сметка. Да ви се изтропам в кухите кратуни селски.

Незнам колко трябва да си продажен - Фандъкова и зам. кмета Крусев да кажат, за да продължаваш да даваш поръчки на Трейс?!?

ще сме принудени да търпим безобразията на т. нар. "строителна" фирма "Трейс груп"? 17 души загинаха заради тях само преди броени дни. Какво още трябва да се случи, за да се разбере, че тия на стават за нищо?

Боковите Трасета - само групи от прасета.

Какво значи ,Локалните отводнявания ще бъдат в БОРДЮРИТЕ? Бордюр не е ли едно циментово блокче? Та кск през него?

Фандък никъв

Ама какви сте гадовееее! Какви отврати седят в НС, община, МС и навсякъде! Помня как ББ се кълнеше, че ще няма да плати на фирмата, ремонтирала Цариградско, ако не си оправи бакиите. Елате вижте на Орлов мост какви коловози има. До ден днешен. Фандъкова само каканиже, последно време не се и появява вече, може пък да я е срам, ама нас нейните душевни страдания не ни греят. Столица, и то европейска? Булшит, Данче!

Може ли да правите от факта че като вали има локви новина?А в Харманли и в Крушовица като вали локви няма ли?Даже още по лошо-като пръднеш и мирише?!Чудо голямо-ще го поправят.

Да се поставят предупредителни знаци: "Внимание! Опасен участък, ремонтиран безотговорно и некадърно от убийци, лакомници и измамници, приближени до властта! Преминаването е на ваша безотговорност! Ползвайте каски и се возете с БТР-и или хамъри!"

Значи, че имат отвори странично към улицата, кат решетка или цели. Приличат на линеен отводнител за баня например. Свързват ги с близка шахта или директно с по-голяма тръба. В чужбина навдякъде има поставени такива в тротоарите.

Просто, където е ремонтиран от трейсгруп, маркировката да е в червено и светлоотразително. Скоростта да е 20 км в час.

новина е, пич, щото от нашите данъци са взели милиони, а се оказва, че нищо не е направено като хората, затова! а докато го поправят, пак през попа няма да може да се минава и ще има огромни задръствания! ако на теб ти харесва да газиш в локви и никой да не си гледа работата, стой си в Харманли и си трай!

Хубавата работа се върши със специалисти, а те свършват. Сбъркана политика в образование, култура ,икономика и т.н. и т.н. Въобще планът на "новия Батко" си е свършил добре работата!

Толкова си могат

Що си трае Университетът по строителстео заа компетентността на шеф катедра проф. Михайлов? Щото той може да ги купи с парцалите. Ако вече не ги е купил - с тази ,научна, ксриерс

Това, че има локви като вали не е страшно, страшното ще бъде ако има локви а не вали ?!

Абе Станко, новина ще бъде ако има една улица направена както трябва.

а да не забравя - имам предложение. да обесят някой от Трейс с главата надолу над калпавия участък. да видите колко бързо останалите ще влязат в релси.

Мисля, че фирмата, която извършва не малко зулуми по пътищата, а не качествени ремонти може спокойно да се нарече, "Трейс Труп"!

Айде стига бе, крадливи уруди! Няма ли да се засрамите и да започнете да правите нещата както трябва! Добре, толкова ли е сложно!? Пак ще си откраднете, да по-малко ще е, ама стига сте се излагали. Не може и не е редно на ремонтираното да се прави пак ремонт, разберете го най-после! Идете и вижте в Румъния как се правят пътищата и ги питайте те крадат ли и колко!

Гарантирано от герП ! Парите са на данъкоплатците, комисионните са към герП, печалбата е към Трейс, а ремонтите са за сметка на нервите, времето, парите и живота на Българите ! Браво - Европейско развитие нали ?

Старшно е когато локвите замръзнат . Оставка на Тиквата заедно с Всички тиквеничета барабар с Фандъквената.

Сандъкова е все тая. Назначава си едни фирми да ремонтират, а те Мажат и крадат, хора се трепят заради тях, а на сандъка и все тая. Отдавна трябваше да се е върнала в училището и да учи децата на руски език.

Ама вие какво очаквате?! Това е български патент! Сега ше почнат да кОпат за полагане на кабели или тръби за парното. Имало локви - радвайте се и си носете по едно сапунче, щото минаващите покрай вас МПС-та ще ви окъпят от главата до петите. Поне къпането ще ви е без пари!!!

Нормално за нашите ширини боко е виновен ама и народа ни е много лош всеки краде и лъже няма оправия никога да има

Поредния ремонт - калпаво организиран от общината и калпаво изпълнен от "дежурния абонат" за получаване на поръчките за ремонти.

Някой да е изненадан от това? Типичното за Трейс качество. Помним какви мъки причини ремонта на Дондуков. И да ви кажа за вярна служба и подмазване, тогавашният ръководител на ремонта беше издигнат за директор. Та затова няма защо да се чудите че в царящата там некадърност шахтите са над локвите

Не знам какво се чудите! Трейс е на ББ. Това е и причината те да обслужват всички големи инфраструктурни проекти. Не знам дали забелявате, че след инцидента с автобуса, заляха медийното пространство с други "значими" новини с цел разсейване на вниманието (като тази за онзи който имал план как да укрива ддс и др.)..... Трейс строи магистрала в Сърбия, идете да я видите, няма нищо общо с изпълненията им в България, а това така защото тук могат да го правят безнаказано.

Ако учителските и способности са като кметските, по-добре и там да не се връща...

строителството е проста работа ама не е за прости хора

Кога да очакваме новия ремонт и новите задръствания ? Хасвалтовия дирибей няма ли да се похвали , като си дойде от чифутия ? А на самоковската фея трябва да се бие черен печат за София , на нея и на всичките селяни в общината . Трейс Груп трябва да бъде осъдена за ощетяване на държавата и да върне всичките пари за некачествените си ремонти на ремонта , всичките акционери , които са политици трябва да бъдат съдени за конфликт на интереси . Да се дават поръчките на доказани фирми от Европа , които не връщат ресто и ще имаме и пътища и държава .

Не е на Борисов ама добре си подлага където е нужно. Нали те правиха обхода на Ахелой, който вожда обеща да открие за рожденият си ден, 5 месеца предсрочно. вероятно и там ремонтите ще почнат напролет

важно е асфалт да има и да се усвоява и да с набива в ошмуленото канче на еректората как "градим" а всъщност крадем толкова, колкото и "градим" и поради тази причина изграденото не струва не е приоритет контролът и качеството, а кражбата и усвояването

пПГЕРБ Градим България ама то едно градене то чудо.....

И Мишко Миков ли е човек на ББ

Всичките са хора на всички , щом става въпрос за пари

КОЛКО ПЪТИ ДА ГО НАПИША!? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ ТЕЗИ РЕМОНТИ СЕ ПРАВЯТ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ И КРАДЛИВИ ХОРА!? ТЕ НЕ СА ТАМ , ЗА ДА РАБОТЯТ, А ЗА ДА УВЕЛИЧАВАТ ЕЛЕКТОРАЛНАТА МАСА НА ГЕРБЕРИТЕ! ИМА ЛИ НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ И ДА НЕ Е ПРЕТЪРПЯЛО АВАРИЕН РЕМОНТ ПОНЕ ПО ДВА-ТРИ ПЪТИ?

Дясната лента , 20дена след ремонта е с коловози

С РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ НЕ СВИКНАХТЕ ЛИ.......ТОВА МОЖЕ ДА НЕ ХАРЕСВА НА ХОРАТА , НО ВКАРВА ДОБРИ ДИВИДЕНТИ /пари/ В КАСИЧКАТА ....ГЕРБ ???? !!!!

Герб гради по Стахановски....дават газ на количеството...на качеството-майната му! Ремот върху ремонта...и върху него пак ремонт... Много ти помни матряла колко пъти се повтаря упражнетието.

Все едно съм го асфалтирала аз, а съм жена ....хахаха

Поредната обществена поръчка с "неочакван" край. И така до края на света.

Кой ги приема и ги разписва плащанията на тези безобразия? Вкарайте го в затвора тоя престъпник! КОЙ ЩЕ ПЛАТИ на столичани неудобството да обикалят и да търпят задръствания,та някой да се учи как се прави асфалт?

Фъндъка