17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлагане на дело от съдия е отказ да се работи !!! Всеки друг или го уволняват,или получава последно предупреждение. При следващ отказ да си изпълниш работата - аут ! Защо съдии,отлагащи дела ,са още на работа??? И като каква работа вършат,освен да уговарят и прибират подкупи ???

Направо им четете оправдателните присъди. Какво има да се мотате и да харчите народна пара?

Не би трябвало да се отрази на крайния резултат. Осъдителни присъди и отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество.

И така до изтичане на ДАВНОСТТА! Имат си накрадени парици, плащат си!

1."Той / Дянков /, Трайков, Прокопиев и останалите трима са подсъдими за ...загуби за държавата в размер на 28 млн. лева." 2. "Антикорупционната комисия започна проверка на имуществото им...съдът е наложил запори и възбрани на имущество на Трайков за 2,4 млн. лева." 2 следва ли от 1?! При това проверката на имуществото и доходите на Трайков обхаваща САМО последните 10 години. ... От КПКОНПИ пък се бавели с разследването на Дянков, защото не знаели дали Дянков е женен, за да проверят имуществото на жена му; не знаели и доходите му в чужбина, за да ги включат в проверката :( Злите езици / Янето / говорят, че ББ уволнил Дянков заради подкуп по облигационния заем. Янето спрягаше сумата от 50 млн. лв. за заложен хотел в гръцка банка...След Заема, Дянков освободил хотела си; А ББ освободи/уволни Дянков... И 2 млрд. лв. от НЗОК откраднаха, но не влизат на топло. Иванчева опра пешкира на службите...

У нас трябва съдът да се нарича цирк, и без това държавният цирк в София изгоря...

НАДГРАЖДАНЕТО продължава и при мирото ни родно КРИВОСЪДИЕ!

"Разследването по случая започна през 2013 година след сигнал на тогавашния председател на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев." И от този момент Мавродиев стана черен за прокопиевите медийни бухалки...фантазиите им стигнаха даже да го изкарат човек на Брендо :)

Спрете,не ни ги навирайте в очите тези престъпници.Ясно е, че в МУТРИСТАН няма ПРАВОСЪДИЕ,няма КАДРИ подготвени да се справят с престъпници,само АДВОКАТИ за пари унищожиха България.