17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имеилите -писмата относно заразите в българия писано от америка Там пишеше че тека трябва да има нов пик на зарази да няма датихване на пандемията то и така стана пак се над 500човека

Медицински експерти предупреждават, че повторни инфекции с Ковид-19 стават все по-вероятни, тъй като пандемията се проточва и вирусът еволюира. Те смятат, че ще има хора, които ще се заразят по повече от два пъти. Нови изследвания показват, че това може да доведе до по-висок риск от здравословни проблеми. Що тъй бе, нали сумА ти хора се набодоха, нали са защитени... От есента да се готвим за нови дози простотии. Лошото е, че и сега има много хора, и то млади, дето навън са с маска

Не ме интересува всекидневната сводка! Може журналистите и фалшивите медици да си ги задържите за себе си! Кой ли го интересува? Хайде овцете да слагат маските и веднага на четвърти бустер.

Най-смъртоносната измама в историята - Едуард Дауд Грег Хънтър, 7 Юни 2022 https://usawatchdog.com/cv19-vax-deadliest-fraud-in-history-edward-dowd/ "проблемът с тази измама е, че стигна твърде далеч. 220 милиона американци са приели Ваксина (поне една доза). Три милиона американци са станали инвалиди, и вероятно броят е още по-висок, и броят на тези увреждания ще продължава да расте. Икономическото въздействие, младите мъже и жени в трудоспособна възраст, които умират в семействата си, и психологическите ефекти показват, че това не е тривиална серия от финансови измами. Това е друг вид измама и това е въпрос на доверие. Това наруши доверието на толкова много нива, че политиците ще се обърнат срещу тези хора в някакъв момент... Тези неща няма да свършат, докато елитът не плати лична цена, а ние сме се запътили натам. Някои от тези хора ще платят много лична цена.

https://youtu.be/7wChFcoZg4o 1."Преди да се инжектирам, аз бях здрава 39-годишна жена. През януари 2021 г. животът ми драстично се промени. Веднага получих сърцебиене. По цялото си тяло и по двете си ръце усещах мравучкане и изтръпване. Все още (юни 2021) имам сърцебиене и пулсации в цялото си тяло. Тези пулсации се усещат всякаш в тялото си имаш ел. шок. Все едно сте залепени за електрически стол.И НИКОГА НЕ СПИРА! Имам тремори в ръцете си и не знам дали някога ще мога да се върна на работа. Подути лимфни възли, слабост в мускулите. Конвулсии и припадъци през нощта. Бях толкова уплашена, че умирам! Приготвих завещанието си и некролога си. Днес лекарите все още са объркани, и не могат да възстановят здравето ми!" 2.“Аз съм Стефани и с дъщеря ми Мади живеем в Охайо. На 20 януари 2021 Мади получи втората доза от Файзер. Преди Мади да получи втората доза , тя беше здраво 12г. момиче. През първите 24 часа имаше силни болки в корема и гърдите. Тя разви още симтоми като: гастропареза, гадене, повръщане, непостоянно кръвно налягане и сърдечен ритъм, загуба на паметта. Обърква думи, мозъчна мъгла, главоболие, виене на свят. Припадъци, разви вербални тикове и тикове в движенията. Не чувства нищо от кръста надолу и има слабост в мускулите. Драстични промени в зрението, задържане на урина, загуба на контрол на пикочния мехур, много нередовен и тежък цикъл и сега Назогастрална интубация (тръба в носа), за да я храни. Всички тези симтоми са тук всеки ден. През някои дни се влошават.”

И да ми триете коментарите НЯМА да промените фактите! Имам 3 дози Пфайзер и преди по-малко ми откриха тумор в гърдата, който преди не беше там! Аз приключих с тези лайна! Убийци!

Точно от ваксината ще е, Ганке! Всичко, което ти се случва от тук нататък, ще е заради ваксината. Егати простия народ!

Ясно, че и Ковид19 съществува, но щом ваксите не предотвратяват, нито заболяването нито предаването на вируса, явно се занимават със съвсем други задачи. Заащото според д-р Йодон бивш директор на Файзер във Великобритания изборът на шипа като антиген е възможно най-неудачния вариянт, защото: 1. е силно токсичен и лесно прониква дори през кръвно-мозъчната бариера; 2. белтъка на шипа е от силно мутиращите части на вируса; 3.антигенът е много близък до възлови белтъци в човешкия организъм. И въпреки всичко това повечето популярни ваксини са точно едноантигенни и генетични, каращи клетките на убодения да произвеждат този токсин.

видя се, че укропитека е куц кон и скоро няма да има укристан и извадиха старата, добре изпитана пландемия.

всъщност ... нямам интерес към темата

Пълни лъжи, пускат лабораторния си грип, но всички преболедували короната са с само с усещане в гърлото....казвам го от личен опит

150000 положителни дневно. В неваксана България - 500. Nice ah?

10 000 заразени и 12 смъртни случая за вчера. Бусеризирай се ДВОЙНО това е ползата за обществото.

е ... и за осигурителната система ...

Да, ама по телевизора казАха, че след 6-та игла ще илядиме.

На никой не му пука, наесен няма да спазвам никакви маски, сертификати и т. Н, и призовавам всички останали към същото, преди месец ме хвана някакъв летен вирус 20 дена ме влачи дразнене в гърлото, за сравнение вируса го изкарах миналата година за 6-7 дни почти без симптоми, вървете на ма*ната си

Какъвто и да е резултата, вземай черен бъз по рецепта на Динков. Прави каквото ти кажат и докторите, но и това. Познавам хора с доказан рак и няколко операции от преди повече от десет години, които вземат това всяка година и да си добре

А ти кой си да призоваваш да нарушаваме законите?

Мисирка леко с пропагандата че ако не ядохте бой преди вече ще ядете..

Като за начало е добре да се затегне граничния контрол - неваксинирани без ПСР да не бъдат допускани. Наесен ще върнем ваксинационните сертификати, маските на закрито и може да се помисли отново за затваряне на заведенията.

Аз викам наесен да попретрепем малко ковид овце, какво ще кажеш? А сертификат не могат да ти изискват вече у нас, поне според актуалната версия на закона за здравето (да благодарим на Чорбанов и колектив).

Неваксинираните пак започват да видят като гладни вълци

Ми те 46% от приетите в болница са вакцинирани и това при 10 % от населението с активен вакс сертификат, защото тези след 9 месеца от втората доза ги водят невакцани, е това не е ли най-големия майтап, да си по-изложен на риск от заразяване ако си вакцан???!

Аз пък слагам от 3-6 та доза ваксина за ваксинираните отзад. Повече от 6 не поставям, че са много глупаците дето се ваксинираха и ще ми се изтърка инжекцията

И аз вия! С 3 дози съм и с тумор в гърдата! И вия по-силно от неваксинираните!

Да ни разсмее малко как неваксинираните сме щели да умреме

Карах ковида сега имам имунитет доживот както навремето заушката

еволюцията продължава милиони години а тук някакъв вирус измина целия този път за две години.....абе за какви ни имат тези от финансираната от САЩ Световна здравна организация, начело с американския стипендиант Гебреус?

Неграмотнико, еволюцията е различно нещо от мутацията. Виж ги тези термини какво означават. Пълен тъпак.

Искат да ни върнат всички мерки, но не са познали

Скоро ще се търсят хора със сертификат за липса на ваксинация.

""Според данните в портала 58,46 процента от новите случаи са хора, които не са ваксинирани, а неваксинираните сред постъпилите в болница са 54 процента."" При доста по-малко от половина ваксинирано население излиза, че ваксинираните боледуващи са повече от неваксинираните! Трябват спешни промени в математическите правила, че иначе истината ще лъсне.

А къде е Витанката?

Анализира как и кога ще свърши войната в Украйна

Само тормозят хората! Тестовете не правят разлика м/у сезонен ( обикновен ) грип и Ковид - 19! Излиза, че Ковида "изяде" обикновенният ( сезонният ) грип. Мошеници! Всички тези Плашипутарници са за съд!!!

Да се чуди човек защо пишете коментари а не лекувате хората

Не лекува, защото няма кой и от какво да го лекува. Не може да лекуваш нещо дето го няма или го има само във фантазиите на някой. А иначе грип е ясно как се лекува, с чайове и почивка и следиш да не ти отключи някакво възпаление, че да вземеш навреме антибиотик. Всичко друго , включително безразборно тъпкане с медикаменти, не води до нищо хубаво за пациената, а само до "хубави неща" за медицинската мафия.

Стига с тия глупости. Оставете ни на вира поне през лятото. Идиоти.

Най-накрая нещо вярно - умрелите са били с положителен тест за кромид... пък от какво са умрели е друг въпрос. То така и здравите - може и 1 симптом да нямаш, но излезе ли ти положителен фалшивия тест то ти си болен! Но мааалоумниците вярват ли вярват в цирка. А вълшебните сиропи определено действат.. действат и още как.. при 30% набодени ( реално 15-20% ), те дават половината от положителните тестове и хоспитализираните, което означава, че ако се набодеш има по-голям шанс да влезеш в болница! Ама нищо.. слагайте поредния бууустер за отслабване на имунитета! Честито на печелившите.

от май и юни имаме по по-малко от 500 зарази на ден, което ако сметнем по 500 /а те са по-малко/ са си 30000 активни души ако ни държи максимум два месеца, но както всички знаем минава по-бързо. Защо активните в момента по стъкмистиката са 60000? В бг ни държи повече от два месеца, най-вероятно минимум 3. Или има друга причина?

Защото цялата им пландемия се гради на лъжи като тази. Само дето уфтсете са прекално про3ти за да задават въпроси и чинно си носят намордниците.

Защо пак започвате с тия статистики? Каква ви е целта?

Продажби