Популистът Андре Вентура сложи край на португалското изключение

Младият политик обаче продължава да напредва с големи крачки през политическия пейзаж, където "дясното придобива напълно различни очертания"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздрави за съмишленика! Само напред и нагоре! Да съборим евро педалите и юдео-болшевиките!

Време е като евродепутатите на Орбан да преборим гейовете и наркозависимите посредством участие в гей оргии с наркотици :)

Ма Орбан не е крайно десен, ма утайко. Йоббик са точните хора в Унгария. Орбан е мека Мария. Не се отличава много от европедалските утайки.

Тоя мяза на двоен агент.

Благодарение на малоумните ръководства на ЕС (и ЕП и ЕК) през годините, идеята за съюза до толкова се изроди, че за крайно-десните настъпва своеобразен Ренесанс.

Ето, затова всички запдани правителства са за таковане. Пестят от образование, щото "няма защо да се притесняваме от глупаците", пък глупаците като се нароят и се появява един хитрец, дето вика, чакай да ти обясня просто, защо всичко е вина на другите и как още по просто ще го оправим... Циганите са виновни, и всеки който не гони циганите е продажен мръсник. Защото да не забравяме, че циганите са като един. И всичките са лоши, сао някой са по-лоши от другите. А, ние сме всичките бели и засмени кой от кога по-добър. След това, късмет, да убедите някого, че не е прав и са го правили на балък. :)) Някои тука още си плачат оп Бай Тошо. :))

А на тебе какво не ти харесва плачът по бай Тодор? Тоя човек успя да извлече максимума за страната при тъпия ни наложен отвън политически избор. А тия после, боклуците, които и БКП не искаше?

11 процента или горе-долу 1 от 10 са навсякъде тия, повече от това няма да вземе.

Кой са тези тия? Те вече крайно левите медии, на всеки с различно мнение казват "крайно десен"! Само че, фашистите са националСОЦИАЛИСТИ и по същество са ЛЯВА работническа партия. Та крайнолевите налагни като нормални сега, са повече фашисти отколкото този.

Абе, тоя с различната ориентация, ъъъ пардон, мнение, що не вземеш да си траеш в ъгъла и да не ни навираш мнението си в лицето? Иначе фашистите са в Италия, Националсоциалистите са в Германия, комунисите са в Русия. ЕДните са крайно десни, другите са крайно леви. Това, което ги обединява е, че са си падат по тоталитаризма. Само комунистите са национализирали всичко. При другите, частниците са си много добре. Особено корпорациите. Ограмотете се малко. 4 годишината ми дъщеря ще ви оборои с тия плоски изявления. А, тя още си играе на принцеси, не знам, вие на какво си играете. Иначе и КНДР се води Народна Демократична, това не ги прави нито едното, нито другото.

Определенията не съм дал аз, а ти - малко гузен негонен бяга.

Левичарството, което нито е ляво, нито дясно, а крайно смахнато и вредно, диктувано от незнайно кого с огромни пари е най-голямата беда за света. Навсякъде по света е едно и също, независимо от дребните козметични разлики. Тоталитарно, нетърпящо възражения, цензуриращо, политкоректно, агресивно. Остро против всичко що е държава, нация, традиции, култура, ценности. Не подбира оръжията си в борбата срещу ценностите на нормалния свят-антихристиянско, антисемейно, антисправедливо, антикултурно. Не подбира средства и е мощно. Промива мозъци, влязло е в училищата и вилнее. Съюзило се е с всичко ретроградно, изостанало и негодно във войната срещу порядъчното. Правителства, католическа църква, всичко е напазарувано и впрегнато срещу мен и теб. Защо вършат това предстои да разберем.

той е крайно десен като Нинова

Сал един Волен е останал да ни казва истината тука, Тръмп в САЩ и тоя перко там. И разбира се, ти може да не харесваш Путин, но вряваш, че е прав за много неща... Ако прочетеш малко за талибаните и при тях ще намериш много неща които ти харесват. Гарантирам ти. Мразят друговорците, мразят гейовете, сятат, че жената трябва да си знае мястото... Тия дето не спазват традициите същи ги мразят... Виждаш ли как имате близки виждания. :)) п.п. Ок, и аз съм съгласен за нещо с тях, де. Вратовръзките трябва да бъдат забранени. :))

всяка страна си има по един Волен Сидеров...

ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ОТ УНГАРИЯ И ЛИТВА СЪЩО БЯХА РЕВНОСТНИ КАТОЛИЦИ, ДОКАТО НЕ ГИ ХВАНАХА В ГЕЙ ОРГИЯ. ТЕЗИ КРАЙНО ДЕСНИ И ЕВРОСКЕПТИЦИ ДО ЕДИН СА РУСКИ АГЕНТИ И ПЕДЕРЮГИ.

Дръж фронта! Само такива ще ни спасят от либерастката напаст!

Може да върне Португалия в онези славни времена, когато е владяла половината свят или може да обяви война на Испания и да си вземат териториите, които им принадлежат :)