Поне за клетвата: Народното събрание се мести в старата си сграда

Разпределени са и местата в залата, като най-вдясно ще бъдат от "Демократична България", а най-вляво - БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И предишните нар. представители НЕ бяха стока, но тези са събрани от кол и въже!1 Страшна,изгладняла измет!!!

Каква клетва, че ще служат на монопола и ни продадат за стотинки

Браво, Тоше ! Да се знае кой командва парада. Само да не се наложи другия месец да го напуснете вкупом.

Навремето предаването Ку-ку обикаляше около парламента и караше шофьорите на депутатите да припяват песента "О кара лайна".30 години по-късно самите кукувци влезнаха в парламента и станаха лайна.

Самият факт,че сградата срещу коня с царя-поробител е сътворила три национални катастрофи за България е достатъчна атестация да бъде изоставена завинаги.

Сградата на народното събрание е построена през 1885 г. върху турски гробища и поради това носи проклетия всякога и отвкякъде,а сградата на бившия партиен дом е пропита от демона на комунизма,така,че където и да заседават клетите народни избраници, българия е обречена на обезличаване и заличаване.

Народното събрание е едно! То никога не може да бъде в сградата на партийния дом!

"Самият ремонт и преустройството на залата "Света София" според мен е естетически шок" Това е абсолютно вярно! Профаните разрушиха РАЗКОШЕН таван, за да сложат стъклен покрив като на парник. Разбирам, че тиквите ги влекат парниците (нищо, че по принцип растат на бостана), но махането на оригиналния таван беше културно престъпление. Както и отстраняването на лампериите. Както се досещате, те не са били от шперплат, а от скъпо, луксозно дърво. Чия ли вила ще красят сега? Изобщо, вижте в Гугъл снимка на залата преди ремонта и ще си дадете сметка какво престъпно посегателство извършиха профаните.

Мутрите започват да се понаакват. Какъв кеф:-) Примяна в изборния кодекс, нови избори и сбогом Тиквопитеци :-)

Мария Капон и Мая Манолова са избивали комплекси на тази среща. Изсипали са много заплахи срещу ГЕРБ и въобще не са ги слушали. Не съм гербаджия, но ако ще махаме едни и ги заменяме с подобни (защото Капон и Мая са стари муцуни също), какъв е смисъла? Народа ще страда в този случай....

Партйния дом да се направи концертна зала .

Ще стане скоро. Слави ще запее чалга там.

Нали депутатите ще са 120. Старата зала на наподното събрание ще им е шерока ,а кабинетите много !!!

Този парламент трябва веднага да изпълни 3 основни неща като приоритети: 1) Осигуряване на наистина честни избори, на които да могат да гласуват всички българи, вкл. тези зад граница, и строги превантивни мерки срещу измами, принуда, рекет, купуване на гласове и пр. 2)Пълна и дълбока реформа в правораздаването и репресивните органи и институции - прокуратура, МВР, ДАНС, разузнаване,..., но преди всичко отстраняване и разследване на Гешев и Цацаров, и на реалното им имуществено състояние (и на близките им), както и на тотално компроментирания ВСС. 3) Разследване и подвеждане под отговорност на всички престъпници и бързо забогатели във властта през последните 30 години, започвайки от Борисов и тези около, с и зад него! А на ГЕРБ изобщо не трябва да дават думата в този парламент, достатъчно им се нагледахме и наслушахме на лъжите. измамите и простотиите - да ходят и да се оплачат! На арменския поп!

Изроди, скоро пак на избори и да доизчистим гмеша...

Абе палячовци,Тиквата с налудничавите си идеи направи парламента за посмешище.Няма такава простотия на две места на сгради да пише Народно Събрание.Тоя боклук се изгаври с нас.Явно и не знае да чете ,че на сградата пише СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.Да се маха тоя простак със шайката си от боклуци.

НТЦ - Няма Такъв Цирк

Бръкнаха ли дълбокичко в анало, толкова и Тиквата май не е влизал, а? :-)

С новото лице Мика Зайкова - напред.

Ако Славчо им каже и челна стойка ши направят... Каквото и идиотско предложение да направи ще го подкрепят. Нали чакат да получат своя пай. Идиоти мазни

Мария Капут първо да вземе да поотслабне, че прилича на ........

честито злобната капонка и тошко африкански ще оправят България

Задкулисието се оформи , честито

ми прилича,на лоен балон...

герберските мисирки яко заработват , като за последно. Псуват ,плюят , анатемосват. Кръв пикаят защото ПКП няма да дрънне звънеца.

Народно събрание,а вече се уверихме поредно за говора и лексиката на Капон-Тампона,Маямата,Хаджигьонов,Тошко Африкански и другите около тях.Славуча още не си е отворил устата,да видим той какви бисери ще изръси.Промяната.....оревахме орталъка да гласуваме електронно,а при откриването на новия парламент ще се гласува с вдигане на ръка.Като събрание на ТКЗС. Даа....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.....ДОКОГА,БЕ?

Бегай Баце че от несподелена любов отмъщението е най жестоко. И все пак се оглеждай за Капонката че ако те потрупа и Мутафа не мой те оправи!

Бегай Баце че от несподелена любов отмъщението е най жестоко. И все пак се оглеждай за Капонката че ако те потръпна и Мустафа не мой те оправи!

Кой предложи,кой подкрепи и кой подписа да се преустрои партийния дом с Народно събрание.С тези пари можеше да се поправят уличките на няколко квартала.Трябва да се потърси отговорност....

"В 45-ия парламент влизат 6 партии, чиито народни представители ще бъдат групирани в парламентарни групи" Бравоо на дира! Откри топлата вода...

на герберските мисиркин никога не може да им се угоди, разбира се ако те не се изтъкват те да са първите предложили нещо умно. Е не им се получава.

основна цел за обединение на нацията. То няма лошо заседанията и да се на поляна на Витоша, стига да са ползотворни. Сградата не дава акъл и уважение.

и Мая Костинбродска на един акъл. Що ли не се учудвам, то малоумието е безкрайна величина

който проповядва ревашинзъм не е оцелял, колкото и да хулят ГЕРП те единствени не са си позволили реваншистки тон.

Точно!

тая Митева. Някава си дето вече работила в НС и се разбирала с всички. Щом се еразбирала и ебил в законодателна комисия ясно - калинка е. Да знаете! Искам си Мая манолова /всички са я чули какви ги говори - преди картечарката на БСП в НС/ или Татяна Дончева /слушал съм я как пледира в съда - смях/. Искам си една от двете. Изявени личности са, а не калики като онази. Поне да е готин цирк.

Цирк, ама на наш гръб ще да е.

парите си ги държа в долари и евро. От наеми и хонарари все ще изкарвам. детето учи е в Австрия. Остава ми да се наслаждавам. Всеки народ си заслужава управлението.

Много добро решение за откриващото заседание. За следващите - от гледна точка на обикновенния гражданин, мисля, че е все тая. Като обикновен гражданин обаче съм категорично против самозабравили се свини и истерясали курви от първия ден да обясняват какви лоши неща ще вършат с избранниците на 840 000. Капон и Кюстендилското курве да внимават с поведението и приказките, че бумерангът нали знаете.....

Не можел да се кълне в новия комунистически бастион, чунким стария не беше 70 години същото. Боже, прибери си .....

ама истинска. И никога не е имало петълъчка отгоре. Е, сега ще влязат вътре малко дребни петолъчки, но то е от немайкъде. Естественият подбор е велико нещо.

Са петолъчките в главите на Манолова, Дончева и Капона. Другото е само сграда, ама да си изчистят мисленето няма надежда.

Слави ще се закълне ли в парламента или не. Ако не се закълне в парламента присъствието не губи ли мандата си. Аз вярвам в клетвата най-вече от всичко. Не в клетъчната декларация а в живата клетва.

Капон-Тампон и Маямата показаха мутренския си нрав и почнаха вече да колят и бесят. Това ли са "новите" лица и "промяната". Помнете ми думата. Този терариум със зъмите Капона,Маямата,Танчето,народа с камъни ще ги гони. Още от първия ден настройват вече хиляди хора срещу себе си.

С това ли победихте и това ли ви е дневния ред в коя сграда да са заседанията?

да се върнат завинаги там, където им е мястото !

е Народното събрание на площад "Народно събрание", там където СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Там , където е паметникът на Цар Освободител на България от турско робство! Там, където е било винаги - и при след освобожденския капитализъм, и по време на монархо-фашизма, и по времето на социализма, дори и по времето на прехода към капитал-сатанизма след 10.11.1989 г... Това място е неразривно свързано със създаването и битуването на Третата българска държава. Всяко местене е местене към небитието на България и на нейните граждани. Всяко местене е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

Не ли по-важно да работят, кавко значение ще има че са в тази сграда, като ще си останат толкова прости колкото са.

като бяха преди какво? Боже прибери си вересиите.

Разбрахте ли сега какъв ще е парламента. Слави, Бойко и Доган...

по добре така, отколкото от кухи лейки дето най-важното е в коя сграда ще си показват тоалетите.

Гошо Марков Агента какво се изказа по този въпрос? Гърневски, Биков? Старите седесари и останалите ДС ченгета в БКПгерб?

объркал. Акад. Георги Марков е историк и няма нищо общо с бившия седесар, конституционен съдия и настоящ гербер Георги Марков.

Не съм се объркал изобщо. Агент Николай не е никакъв академик...

На комуниста Борисов му е по добре в партийния дом.

Може само депутатите от ГЕРБ -СДС да се закълнат в партийния дом, за да им бъде готино.

Ще превърнат Народното събрание в Чалготека. Още от сега всички са се изпокарали, а какво остава да сформират коалиция, която да управлява. Особено вресливите лелки от "Изправи се! Мутри, вън!". То врещят на умряло. Всички са вземи единия - удари другия!

Тиквата има две възможности, или при братя Галеви или при бай Ставри.

Руския чалгар с обицата, си е татуирал на гърба трайно: "Без милост! Аз идвам и водя Ада след себе си !" Руски сатанист и душевен Чалгар. Този точно ще ми съставя Правителство и се прави на болен в картофения палат на Косьо Самоковеца ! Него изтласка напред БСП и него ще подкрепя. Него изтласкаха кървавите доносници на ДС от тусрката им партия ДПС и него ще подкрепят. Него ще подкрепя Катафалката - Сестра Галева, Мая Костринбродска с майките на идиотчетата. Него ще подкрепят ДъБъ Маджовската "десница", със зелените, които спряха строежа на магистрала Струма, и заради които няма втори лифт на Витоша. Ще го подкрепят защото искат руска "промяна" Демокрацията да се промени с руска Диктатура. Пропорционалната система да се промени с мажоритарка, като в Беларус. Да излезем от НАТО за да не ни пазят другите членки, а да клекнем на окупаторите. Да оставят лекето на Решетников до гроб и да му направят Мавзолей. Да излезем от Европейския Съюз, за да ни вземат паспортите и да ни стрелят на границата да не бягаме. ТОЙ ИДВА и ВОДИ АДЪТ СЛЕД СЕБЕ СИ Единственият премиер с обица на ухото. Защото чалгарските курви от Студентски град с Поршетата не са ебани достатъчно, и защото Дионисий с червеното расо, който пусна заря на Велик ден и оръдейни залпове на връх Възнесение Господне, го сърби задника! А Бойко е лош, защото ремонтира църкви, училища и пътища, защото спаси бедстващия Перник от безводие, като прокара водопровод от Родопите, срещу който не се спряха провокации, очерняне и клевети им пречи. ДА - ТЕ ИДВАТ - БЕЗ МИЛОСТ И ВОДЯТ АДЪТ СЛЕД СЕБЕ СИ

и от Славуца чалгата, на девола унучето. Как можа тая земя циганска да ражда такъв ми ти умник какъвто си!? Биеш го Славицата като маче у дирек!

Таз още има ли наглост-това женските м треси са -ебати наглост като дръта к рва

2021-04-13 12:46:36 богиня Рея ♦ НИКАКВИ КОАЛИЦИИ и НИКАВИ СЪГЛАШЕНИЯ ♦ ВЛАСТТА НЕ Е САМОЦЕЛ тя е необходима ♦ ЗА ДА ОСТАНЕМ НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ♦ ЗА ДА ИМА СТАБИЛНОСТ И ПРОСПЕРОТЕТ ♦ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ГЕО-СТРАТЕГИЧЕСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ♦ ЗА ДА ОБЕДИНИМ БЪЛГАРСКАТА ДИАСПОРА ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ ( а те са няколко плюс една)

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ЧАЛГАР ♦ и евразийска им сбирщина ♦ ИЗОЛАЦИЯ на НОВАТА СЕДЕНКА ♦ --------------------------------------- ♦ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ЕДИНСТВЕНО ОТ КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ-СДС, ВСИЧКО ДРУГО ВОДИ ДО КАТАСТРОФА ♦ ТОВА Е РЕАЛНОСТТА ♦ ако желаете - съобразете се с нея ако не желаете - направете своя последен жалък опит за мимикрия Аз още в изборната нощ посъветвах ПОБЕДИТЕЛИТЕ ДА ВЪРНАТ МАНДАТА и ДА ВИ ОСТАВЯТ ДА СИ СТРОШИТЕ ГЛАВАТА точка. -------------------------------- ♥ БЛАГОСЛОВИЛА СЪМ ГЕРБ - СДС ♥ https://www.youtube.com/watch?v=BxRGYATFD-Y ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ..................... латинска поговорка: ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея -------------------------------------------- Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Аз пък смятах, че парламента ше заседава в Левски Г, където е студиото на чалгаджията,...пууу язък.