Поне 3 лекарства срещу Covid-19 ще излязат на европейския пазар до октомври

ЕК ще изготви списък на 10 възможни лечения и до юни ще определи петте най-обещаващи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за експерименталните ваксини може веднага, за лекарствата след 2 години

След клинични тестове Бразилия забрани Спутник! Опасна е!

Да след като сащ ги притиснаха...

Сърбия дава на всеки ваксинирал се до 31.05.по 25 Евро, бонус..

единствено са притиснали майка ти това кисело млеко дето го ядеш от де идва според теб?

И откъде знаят, кой месец, колко лекарства ще има?!!!

С какво да ги притиснат? Хората са тествали с 50-60 хиляди човека и нещата вървяли много зле……

В Аржентина президента им се е разболял от Ковид след 2 дози Спутник Ефект нулев! Риск максимален…..

директно от САЩ - признават си натиска. И знаете ли какъв е проблемът на Спутник - можело да има аденовирус, които се репродуцират, т.е. може да започнеш да кашляш. Опасна е кашлицата, не е като тромбите безопасна.

няма. Пробват срещу различни увреждания от него. Кажи лекарство срещу грип. Няма. Ваксини има, но лекарство няма. Можеш малко да облекчиш с подръчни. Но да спреш - не.

Получаваш фарингит евентуално. Но не се мре, само кашляш, ако не вземеш сироп. А тромбите в мозъка и в стомаха от АЗ и Джонсън с какво се спират?

И не плаща болнични на отказали ваксината. Остават болни в неплатен отпуск.

Сеган прочетох и за тестовете в Словакия. Тая ваксина е меко казано неподходяща ...... Информирате се хора. Ще ни докарат тая отрова от БСП и кой знае колко българи без време ще си заминат от руските идиоти за пореден път

Не знам за теб, ама аз си слагах Ацикловир за херпес. Ама сигурно в аптеката не знаят че лекарстовото несъществувало и все пак го продават.

Аз няма да се ваксинирам си никоя ваксина, така че не ми пука.

Важно е да има кинти за усвояване. Месеците не са от съществено значение. Когато - тогава. Ама кинтите сега!

Точно американците се скъсаха да хвалят спътник. Лансет това лансет онова.... Руската неоправдано ваксинангледаха точно американците как да я пробутат

Фармацията е единствената индустрия най-близо до наркобизнеса. И по печалби и по нечистоплътност. Даже задминава наркотиците. При това узаконена и свирепо отбранявана.

Тамифлу и Реланца дали ти говорят нещо?

Важно е че расистките закони за паспорти и ваксини и намордниците бяха въведени навреме за радост на гостите на Меркел. И че докторчетата фашисти си постигнаха своето: пълна безнаказано и издевателство над останалите.

А защо лекарството излиза след ваксината ? Някой знае ли да е имало досега такъв случай - първо да се разработи ваксина и чак тогава да започне разработката за лекарство ?

споменава също за 3 - кирка, поп , опело и краят на играта...

опасен всъщност за нацията им е президента

Защото ковид е лъжа в световен мащаб, и никой не може да направи нищо. Лошото е,че все още има балъци дето се ваксинират и вярват

Доколкото те разбирам, ти предлагаш този отрасъл (фармацията( да се закрие и да не се произвеждат лекарства? Предлагаш, хората да се лекуват... как, с баене, вместо лекарства и муски за здраве, вместо ваксина?

Кой каза, че разработката на лекарствата е започнала след като ваксините са били готови? Това просто не е вярно.

Не е споменато, че Европейската комисия е предвидила и колко ще бъде заплащането на лекарите, изписали покрай другото и лекарства против ковид.

Е това е хитро и логично

Ваксината драги ми латинописец, последовател на Менгеле, ако е само за един човек, може да си я приготвиш и в кухнята. Вероятно най сложният уред ще е термометър.

Голяма треска в окото Ви е заплатата на лекарите! Не разбирам тази омраза, на какво толкова завиждате?

Ей, тая нова хиена ковид голям бизнес стана, направо разказа играта на всички останали хиени, тигри, лъвове, мечки, вълци и лисици. Само се питам, дали от голямата си алчност няма да се самоизяде накрая.

и поне еднотодвете от тях ще ги е измислил лично путин владимир владимирович!

Би трябвало след като твърдят(лъжат), че ще ваксинират всички за да изкоренят "ковид" за какво са им лекарства за болест,която няма да съществува вече. Все едно да произведат лекарсто за едра шарка....

има си цял отдел от медицината, нарича се вирусология! вместо да пишеш глупости, вземи попрочети нещичко от там!

срещу един ковид - далеч не най-смъртонсния вирус има 3 - какво правим с милиардите за ваксини - ясно е че са откраднати....

за пари

Лекарствата ще са за тарикати, като тебе които не искат да се ваксинират.