17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а помните ли преди няколко години движението "окупирай Уолстрийт". чакаха известно време и след това полицията влезе, преби протестиращите, арестува част от тях и всичко приклю

Аз препоръчвам на ЕС и САЩ да се заемат сериозно с Канада, защото съвсем наскоро излезе официално че през последните 40 години - от 1980г до днес са изчезнали безследно или убити повече от 1200 жени от индиански произход /коренното носеление на Канада/ - документа с който тези факти стават публични е именуван "КАНАДСКИЯ ГЕНОЦИД". И веднага се прави връзка Венецуела-Канада - Канада е държавата която е ангажирала близо 30 лица от специалните служби да работят във Венецуела и да обучават опозицията как да си върне власта. Не случайно посолството им в Каракас затвори вчера. И като се има впредвид че опозицията е съставина изключително от белите /т.е. потомците на колонизаторите/ а държавата отдавна се управлява от местното население с индиански произход /по-скоро мешаното/, и като се има впредвид масовата либерал-хомосексуализация на белите в Канада, явно страха им от увеличение на броя на коренното население е основателен и затова на прицел са станали точно жените индианки.

Комунистите са единствените наглеци в света, които искат да избиват масово хора и въпреки това да ги възприемат, като жертви?! Не може да искат да кълнеш САЩ, заради войната във Виетнам за 100 години, а да искаш да се мълчи за зверствата в Тибет или Тянянмън!!! САЩ поне не крият войната във Виетнам! Има 1000 филма за нея! Има мемориали! Не може да сравнявате Китай и САЩ!

Наистина не може! Единствени САЩ използваха ядрено оръжие срещу цивилно население....

Поне е било във война и срещу врага! Комунистите си избиха милиони хора от собственото население, без да има война! А и конкретно за случая с Япония, питай китайците, какво мислят по въпроса!

3евзек

Наистина ли вярваш, че японците биха го създали първи без да го използват срещу цивилно население?

Да, във война и без д асе крият. А какво ще кажете за Чернобил - в мирно време, става авария и вместо да с евземат адекватни мерки - се крие от света нещо подобно! оставят се невинни хора изложени на радиация без да бъдат предупредени да се пазят ..... Жертват се невинни хора, вместо да се поиска адекватна помощ от света ..... ами Курск - какво ще кажете за случката там - оставиха над сто човека да умрат, отказвайки помощ .... Руснаците, които влагат милиарди в оръжие, не са вложили и стотинка в съоръжения за спасяване ..... Да, само комунистите, в случая Русия са способни на това - за тях, хората са без значение. А това, че ги защитавате, показва само едно - не струвате ....

във война срещу цивилния враг!

Абе защитниците на Америка наистина ли мислите че има хора който не са чели за робите който до 1960 година нямаха права, или пък за милионите избити индианци или всичко това е демокрация!

Абе когато в САЩ полицията разгонваше със сила негърските протести около убийствата във Фергюсън и други градове - някой говореше ли за "демокатични протести и нарушение на човешките права", че съм забравил?! Помпео, клинтън, ЕС ??!? Помогайте, че не си спомням!

Колко негъра прегазиха танковете?

Хахахха със сигурност убитите негри в периода 1950 - 1960 са СТОТИЦИ пъти повече от сгазените студенти

в страната на "ДЕМОКРАТИчНИТЕ" неограничени"АТЛАНТИЧНИ" възможности ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗБИВАТ СОБСТВЕНОРЪЧНО десетки(ДОРИ НЕПЪЛНОЛЕТНИ) се СТРЕЛЯТ "ДЕМОКРАТИЧНО" ПО МЕЖДУ СИ,ЗАТОВА и уЧИТЕЛИТЕ им "стоят" с КАЛАШНИЦИ В ЧАС!!!! - не се ЗАНИМАВАЙТЕ С КИТАЙ,ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО Е НА ЖЪЛТАТА РАСА - ДОРИ и НАЗАт да "тръгнат" НЕ МО'еМ ГИ СТИГНА - ЖИВЕЯ ТАМ И ЗНАМ!!!

3евзек

До Хейтър: Ще изкараш убитите негри над милион. А аз за танковете питам. Предполагам пак ще избягаш от въпроса.

Евроатлантически ценности ! Лицемерие и груба намеса във вътрешните работи на суверенни държави!

Комунистически ценности! Да изтипосаш на главния си площад голям портрет на човек затрил ддесетки милиони от глад, защото решил да изтребва врабчета, които изяждали 1/3 от реколтата, но пропуснал кой е естествен враг на скакалците, които на следващата година изяли 2/3. Нещо, което дори Бойко Борисов не би сътворил. На такива хора ще се кланяш цял живот.

Опитът за цветна революция в КНР преди 30г. на Тянанмън не успя! Китайците не се пречупиха както много други след тях и устояха, благодарение на проявеното мъжество тогава сега са икономическа сила номер едно!

Виж последната снимка с младите хора, мухльо! Нещо не ти ли говори, говедо балканско?

Младите са наивни, емоционални и най-лесно манипулируеми... Подвеждат се! Навсякъде цветните революции се осъществяват чрез използването на младежи като разходен материал.

3евзек

Дядо, хвърляй 20-те бона през балкона, че бързам. После колкото искаш и каквото искаш им обяснявай на глупавите млади.

Китайските комунисти сами си направиха революция с въвеждането на пазарна икономика. Това ги отличава от СССР и сателитите им.

Това е друг въпрос, пътят който избраха в КНР се оказа верен. А и икономиката им не е чисто пазарна, а смесена с елементи от пазарната такава. Никой не е отменял планирането и ръководната роля на комунистическата партия.

3евзек

По-голямата им част от икономиката е чисто пазарна. Планирането се отнася за държавни компании, предимно в стратегическите сектори. Т.е. много малко се отличава от западния модел. И именно след въвеждането му Китай тръгва рязко нагоре. Обаче комунистът винаги ще го извърти към някаква неуспяла революция.

А САЩ кога свалят обвиненията срещу тия, които са разкрили военните престъпления на американската армия ? Щото нали призовават другите да освобождавали борци за човешки права ... п.п. Няма и един СМАЗАН от танк на протестите. Убити и арестувани да, но не и както западните медии пишат тия дни за прегазени от танковете.

Няма нищо на този площад. Ето попитали са хората на окло и никой не си спомня. Помнисе само за милиардите избити евреи в милионите крематориуми на чичо Ади.