Помпейо благодари на Борисов в писмо: Защитавате парите на народа на Венецуела

Така страната ще се върне към пътя на демокрацията и просперитета, пише още държавният секретар на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PDVSA местят хедофиса си в Москва. Това е съобщено покрай срещата между г-жа Делси Родригес, вицепрезидент на Венецуела, и Лавров. Освен това РФ и Китай са наложили в ООН вето върху резолюцията на САЩ за Венецуела.

Батето Нерде, гитмишляс чоджум. Ана пара вар Венецуела, йок булгария пара, хепси пинти фирми, айде чодчум гюле гюле, у булганистан чок фена

Когато държавната PDVSA наливаше пари в Williams F1 никой не му пукаше , но сега видеш ли било опасно да наливат другада където не им харесва на американците !!!

Много се е загрижил този кравар за Венецуела. Да му се неначудиш. А пък нашите със зяпнали уста чакат поредните указания , пардон, заповеди, от новия голям брат.

Страдам ние малцинствата в смесените райони, кой може продава и бяга, а някои... ТЯ мечката като е заиграла у нашия двор и нищо чудно и у вас, а кой има пари в Испания, да му мислят кой остане на сиган работи, фирми техни да стане Теодора и уши ще реже на двамата и там барабар с женските им, крадците

Най-лошото е, че тия идиоти колкото повече повтарят идиотизвите си , толкова повече си вярват и толкова повече убеждават публиката, че лъжат. Тия приказки са като приказките на Баци, че бил срлял три нерентабилни руски енергийни проекта. Той си вернаше до едно време и колкото повече говореше, толкова повече си верваше, но никой друг не му се върза. Миналото лето оди на крака при Путя да се мазни и моли за прошка, а сега се сънува отклонение ото турция. Та така с тия приказки. Лошото е , че от тия им идиотизми ние страдаме.

Най-лошото е, че тия идиоти колкото повече повтарят идиотизвите си , толкова повече си вярват и толкова повече убеждават публиката, че лъжат. Тия приказки са като приказките на Баци, че бил срлял три нерентабилни руски енергийни проекта. Той си вернаше до едно нреме и колкото повече говореше толкова повеме си верваше, но никой друг не му се върза. Миналото лето оди на крака при Путя да се моли за прошка, а сега се моли за отклонение то турция. Та така с тия приказки.

В тези транзакции няма абсолютно нищо незаконно. Подобни операции се извиршват по целия свят, в т.ч. и в САЩ. Но дори и най-законното (от юридическа гледна точка) действие става незаконно, щом САЩ го обявят за незаконно, тоест неотговарящо на техните интереси.

Не знам за тяхните, но малцинствата в бг масово изкупуват всичко от българи християни, радват се за хубавите тухлени къщи, на комунистите, апартаменти, не съм платен трол, истината е описана от мен и ще изкупят след време и на цц апартаментите му, не шега, на запад белите зспадняци си продават къщите, защото не могат да ги поддържат, дано има много цц, но едно шише не го ли допълва, то то остава празно, действай цецо с цапцараша, греби с голямата лъжица в меда, че времето не се знае, виж че нещо се е случило негативно, примери бол, всеки ден чуваме

Всички вече разбраха,че адвокатът е Цветан Цанов-няма нужда от инициали. Големи благодарности паднаха от Помпео и от Пенс.Пък и парите на бедните венецуелци пазели,сигурно по-добре,отколкото във Форт Нокс.Мадуро е глупак.Трябваше да вземе пример от БГ.Да беше поръчал 10-20 Ф-16 и нямаше да има ядове.Само щяха да му благодарят.

Тенк ю вери къч!

Тенк ю вери къч!Йес! Дааа....Да!

Евала ,така се действа срещу престъпника Мадуро ,унищожител на Венецуела ! Борисов ,ще бъде Премиер още ШЕСТ ГОДИНИ ,докато и последния РУСОСИФИЛИСТИК -предател на България ,не замине за държавата -коч.ина Русия .

Бе пиши нещо по темата или поне си мълчи. Тук не ти е събрание на ГЕРБерасткия комсомол. Венецуела и Мадуро не са лъжица за твоята уста. Колкото до останалите ти простотии, напиши си ги на картон и си ги залепи над леглото.

Така... Помпейо благодари. Столтенберг идва тази вечер в София уж по покана на Борисов. Нещо много се активизираха нашите господари в навечерието на посещението на премиера на омразната за тях и за нашите управляващи Русия.

благородно е да се защитават парите на народа а не самия народ; пък и доходно, щото може да се земе процент, а от народа на Венцуела кво да се земе...?

Румен Мадуров / Решетников / - да му се удържат три заплати за антибългарската му политика !!!!!

Нерде Ямбол, нерде Стамбул, бе тъпоъгълник.

"Реогранде сера кинема" представя цветния филм комедия "НАШАТА Венецуела " по новелата на дон Рамон Трансперантис дел Мунти "Спасението на Венецуела".

Внимателно прегледах новините на трите основни езика в мрежата (без китайски). Благодарностите за ББ са само и единствено от Бг медии - и то добре познатите партийни бухалки. Публикувайте писмото едно към едно в оригинал, за да си направим сами извода кой колко бил похвален или смъмрен. Със сигурност съдействието за блокиране на преводите ще бъде одобрено. Но въпроса за връзката на прехвалените мутрафони с мадуровските пари ще си остане на дневен ред. Колкото повече ги "хвалят" мутрафоните, толкова повече ще се стяга примката около тях. Скоро и името си няма да могат да казват без разрешение.

След кашата в която ни накиснаха службите на САЩ, най-вероятно ще отнесем и някоя хубава глоба. Очевидно трансферът на парите е изряден, просто Помпейо мисли че народът на Венецуела е някоя групичка американски лакеи

Помпейко се изложи, какви "финансови транзакции от страна на нелегитимния режим на Мадуро"? Я да разясни, защо се меси в икономическия и политическия живот на една суверена държава. Не е ли на ясно, че: (1) Мадуро е легитимно избран президент и управлявая според конституцията, (2) Финасови транзакции на държавна компания не са нелегитимни до доказване на противното, (3) Парите на народа на Венецуела се харчат за продукти от първа необходимост, (4) Ако толкова го е грижа за съдбата на венецуелския народ, защо пречи с всякакви средства (ембарго, запор на авоари, натиск върху трети страни)? Борисов не ме интересува, човек без собствено мнение и ветрогон.

Поредното потупване по рамото. Баце обича тези неща. Може да го погали и по главата като се срещнат. Ура.а.а...

Ако досега съм смятал, че България се управлява от задници, сега вече мисля, че тези задници са винаги отворени.

Освен от ЦРУ, от кого друг е избран този самозванец Гуайдо, че не мога да се сетя??

Унижение, достойно за нивото на адресата! САЩ само одобряват, парите ги блокира Бойко Методиев Борисов!

Разни глупаци продължават да се изскават и вземат решения от името на друга суверенна и независима държава. Що за наглост...

Господа ,недейте да пишете глупости за тези пари.Ако сумите са преведени в долари , то те са минали през американска банка , обикновено през Банк оф Америка, ако пък са в евро , минават през Дойче банк. Тогава защо не ги спряха там ами се нагледаха на бългаска банка и по точно на България? Няма нищо случайно в това да ни замесят нас американците,сбед време ще разберем целта им.А кой ги е упълномощил тях да решават в коя страна кой да управлява.Те ли са критерий за демокрация ,като постоянно създават условия за войни във всички краища на света,що за демокрация.Демократ си само ако ги слушаш тях , иначе си тоталитарист.Пресни са спомените ни за Ирак, Либия , Сирия , Йемен и т.н. , голямата им мръсн цел е да смачкат Иран, Венецуела , Куба и Никарагуа за да ги грабят.

А кога ще защитава парите на българите????? НИКОГА!!!!!!

...срамувам се от действията на нашето правителство ...

А вие кога ще станете демократични и да не се месите във вътрешните работи на суверенна държава ?И аз не харесвам Борисов и ГЕРБ ,но те са "избрани "...

Борисов защитавал парите на Венецуелския народ!!! а нашите пари не защитава и не иска пари от САЩ за базите им у нас!?!?

Най-сетне ББ чу заветните думи!!!!То не беше поза партер,то не беше слагачество и предателство,то не беше служба на чужди интереси. На следващите избори да изметем предателите!!!!!

Aко не бяхме спрели тези пари щяха да бъдат изпрани да отидат в бездънния джоб на путин както онези 20 тона злато които руски самолет изнесе на скоро от Венецуела. Нали през 1997 унас по подобен начин комунистите откраднаха пенсиите спестяванията на хората. Всички помним фалитите на банките и червените партийни куфари........ Както пеят ъпсурт - дай ми един от ония партийни куфари.

Защо се чудите, че американците блокират парите, златото и другите активи на Венецуела по света! Ако приемем, че са направили всичко възможно чрез методите на дипломацията да принудят Мадуро да се отстрани от заеманата длъжност, да се назначи временно изпълняващ длъжността и да се проведат предсрочни президентски избори, то тогава възможностите на преговорите се смятат за изчерпани! Продължаването на преговори в такъв случай без натиск крият риск от ниска ефективност!

Блокират парите и златото после да ги откраднат,САЩ са бандити и убийци....

Фактът е друг, блокират ги, за да не се харчат от настоящото управление!

Жал ми е, че даже без да имаме грам полза, се хващаме да подкрепяме тези американски игрички, които нямат нищо общо както с демокрацията, така и с нормалното човешко поведение....в Латинска Америка помнят тези работи.

Няма такъв цирк!

Nito parite Libiya nito ot Irak se warnaha na tesi strin nito tezi na Venezuela ste stgnat do tjah.Amerikanzite ste si gi vsemat da si platjat voennata agresija v porednata strana.

Парите са дошли от Американски и Западноевропейски банки. МИЛИТЕ ПАРИ НА НАРОДА ВЕНЕЦУЕЛСКИ.

Не може да се отрече, че западната цивилизация еволюира. Преди години един господар никога нямаше да благодари на своя слуга.

2019-02-28 15:54:46 Хм, (нерегистриран) "Спрените от Борисов пари са били за закупуване на храна и спортни мероприятия... или с други думи помагаме на Помпео да стиска за гърлото венецуелците за които всички твърдят че искат да се погрижат да бъдат нахранени и да живеят щастливо;)" Хе-хе-хе-хе ! Точно па тоя ли адвокат намериха да им купува храна на венецуелците !? Човека който отвлече либийския танкер и е замесен в афери с каптагон още от времето на ДС . То не че времето на ДС е отминало !

Ей сега Мадуро да каже, че ще купи 20 Ф-16, няколко установки Пейтриът, кораби и т.н. за десетки милиарди и изведнъж ще паднат обвиненията.

... и " спасените пари на венецуелския народ" ще бъдат вложени по най-правилния начин;) И даже Мадурко ще получи същото благодарствено писмо;) Лесно е!;)

червените къдринки от простия матриал излязоха в нелегалност по бойна заръка на двете червени блудници Цола Нинова и Ленка Гръбчева- опорката е да се плюе по най българския премиер Бойко Борисов,народната партия герб ,Майка Европа и Страната на Свободата Америка ! За една паница квас тези измекяри ще продадат петрола на цяла Венесуела ,на която и писна от сполуки ,визии и мъдуровци!

Ако имаш огледало - погледни се. И не се учудвай ако видиш насреща си клепоухо магаре.

Скандала гръмна на 13 февруари . Все още не се е чула и дума от другарките Нинова и Йончева за него . Само льотчика смотолеви нещо , че не било нормално българската ДАНС да получава информация от чуждите служби за стотици милиони крадени пари които са в българска банка . Преди това две седмици Йончева громеше министъра на културата за някакви 700 хиляди лева неустойка , за която после червения съд отсъди , че не трябва да се изисква от фирмата изпълнителка . Корнелия пък цяло лято беше запалила държавата за козичките и овцете на баба Дора . А тук за 200 милиона преминали през България нито дума ! Случаенос !? Не мисля !

А в качеството на к'ъф държавният секретар защитава парите на венецуелския народ? И дали наистина ги защитава, или обратното? И хуманитарната криза във Венецуела не е ли в решаваща степен следствие на блокажа, който краварите наложиха? И не е ли причината за всичко това решимостта на предишното и на сегашното ръководство на Венецуела да не бъдат "заден двор" на краварската държава, вследствие на което се отвориха към Русия и Китай? И това отваряне не е ли легитимно право на ВСЯКА суверенна ДЪРЖАВА? (за ТЕРИТОРИИТЕ не се отнася) И предвид забележката в скобите по-горе, ДЪРЖАВА ли е България, или територия? . . . за един приятел питам . . .

Отговарям: 1. В качеството си на държавен секретар на САЩ защитава парите на венецуелския народ. Да поясня, длъжността държавен секретар съответства на външен министър, т.е. неговият пост е съответен на този на Захариева. САЩ са страната, която следи и изисква спазването на правилата! 2. Да, наистина ги защитава, а не обратното! 3. Хуманитарната криза във Венецуела е в рашаваща степен следствие блокака, но блокажа е следствие на неспазването на правилата от страна на Мадуро при избора му! За съжаление, меките политическите средства преди блокажа не проработиха и Мадуро не се оттегли. Този неуспех наложи използването на другите, по-твърди политически средства.

Я продължи нататък и по-назад в историята - дай пример с Чили и Пиночет, та всички да си спомнят как самоотвержено американските държавни секретари от всички времена защиЩават единствено и само легитимните държавници. . .

В държавата, чиито задник се опитваш да ближеш, обвиняват действащият си президент че е расист, защото попитал своя адвокат, дали познава страна която се управлява от черен, която да не е станала помийна яма!!!

Жълтините не ме забавляват и не са ми приятни, честно ти казвам!

...защитава ...ти да видиш ?!?

Ти прочете ли колко глупости си написал ?!?!? Какви правила точно са нурешени? По конституцията на Венецуела Мадуро е законно избран и действащ президент ТОЧКА! Има пълното право да се разпорежда с парите на държавата по ТЯХНАТА не САЩистанската, конституция, яв кяото сигурно пише - "Нашита пари са си наши, чуждите пари пак са наши".

Тиквата си е Тиква ! Вахххх Маумууууууу ! Писмо от господ , че го чака да дойде по-бързо при него ,нищо няма вечно единия Папа го вика вече !!!!!

Вижте да направите хубава отстъпка на Ф-16-те , благодаря къща не храни.

F-16 ще бъде повод за втората благодарност към Борисов. Тогава Помпео ще му благодари, че с поръчката за F-16 е осигурил работа за безработните американци.

Помпео или боко ще платят ако ни соъдят за неправомерно блокиране на парични средва, защото искането на сащ не е никакво законово обстоятелство след като сме все още поне се водим суверенна страна... Когато прибираш парите на хората и те са принудени да мизерстват направо си е чудовищно извръщение да говори колко много ''мислиш за живота им'' Прилича ме на реален убиец дето пита да ръгна или да те гръмна , резултата все смърт..

Продажниците получават благодарности :(

Спрените от Борисов пари са били за закупуване на храна и спортни мероприятия... или с други думи помагаме на Помпео да стиска за гърлото венецуелците за които всички твърдят че искат да се погрижат да бъдат нахранени и да живеят щастливо;)

Помпея иска да каже : да спасим парите на венецуелския народ от кралиите комунисти. А ние знаем какво е крадлив и нагъл комунист.

Знаем, знаем - един такъв е премиер в момента.

Покажете оригинала на писмото ГЕРБаджии смотани. Преди изборите ще цитирате и писмо на Кенеди до Борисов. Просто сте не толкова смешни колкото жалки!!

Между другото, този лукс да блокираме парите на Венецуела, ни струва падане на нивото на кредитен рейтинг във всички рейтингови агенции.