Помпео сензационно заяви: Идва плавен преход към втората администрация Тръмп (ВИДЕО)

Джо Байдън каза, че нищо няма да спре предаването на властта след изборната му победа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Защо ли ми се струва, че който се смее последен, той се смее най-добре. Доказва измамите в 2 щата и Тръмп си остава за нов мандат. Нищо сензационно не виждам в това, а напротив. Номерът с корона вируса няма да спаси финансовите демони в САЩ. Дедо Тръмпи е "стара кримка". Остане ли на власт, което е доста вероятно, на фашистите от СЗО ще им се стори тясна планетата Земя. Разбрахте ли ковидидиоти?!

От предварителния резултат на Джо Байдън са извадени 20 електорални гласа, като по този начин му е отнета победата в президентските избори на САЩ. Според данни на сайта RealClearPolitics, кандидатът на демократите сега има 259 гласа — с 11 по-малко от необходимите за победа. Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/tezhk-udar-za-baydn-otnekha-mu-pensilvaniya-i-se-srina-do-259-glasa_news780496.html

Бавно, но сигурно демократите осъзнават, че номерът им да се самообявят за победители след изборните им фалшификации няма да мине!

и тоз изперкуляса зарази се от тръмпизмия не е истина

никой не се е самообявил, изборната комисия е ясна кой е победител дела може да има с години няма да променят резултата най-много броя на сенаторите с 1-2

Блиц? Сериозно ли?

В интервюто каза, че смятат да приложат конституцията така както са записани законите в нея. Дай да видим кой е перкото.

Ако това стане ще е супер! Циркът с Тръмп разказва играта на всички корумпирани идиоти-политици по света!

Става все - по интересно.

Проклети да са демократите ако не изметат всички тия мазни републикански толупи от всякакви агенции и агенциики до края на януари до последния идиот , който обикновено държат от сиромахомилство и политическа безгръбначност което по американски се нарича байпартизаншип ! Отвратително е да се гледа тоя мазен толуп Помпео!

"Фашистите от СЗО?" Къде ви копат такива дебили?

Когато човек е идиот, обикновено е за цял живот. Толкоз за Тръмп и неговите подопечни на всички континенти!

Никъде другаде не пише нещо подобно.

Тръмп печели втори мандат! И това е ясно и на самите демократи.

Байдънчо може да говори каквото си иска, но realclearpolitics му махна електорите от Пенсилвания, демек в момента е с 259. Тръмп току що взе Северна Каролина. Тепърва започват съдебните битки за някой кантарни щати! Байдън НЕ е избран за президент, докато съда и после електорите не се прознесат!

Никъде не пишело. Влезете в сайта на realclearpolitics и ще го видите. Все едно Блитз са го измислили! Пенсилвания Все още НЕ е присъдена на Байдън. Текат съдебни процедури!

Ало тръмпанарските откачалки не е извадена Пенсилвания ами е добавена Аризона, на Фокс нюз поне което е новини за вас ... Байдън ПЕЧЕЛИ или с Пенсилвания или с комбинацията Невада / Аризона , скоро и Джорджия ще e добавена за десерт защото разликата там от 12 500 глас с никакви ръчни преброявания няма да наваксаш . Предстоя сядане на насран задник .

От предварителния резултат на Джо Байдън са извадени 20 електорални гласа, като по този начин му е отнета победата в президентските избори на САЩ. Според данни на сайта RealClearPolitics, кандидатът на демократите сега има 259 гласа — с 11 по-малко от необходимите за победа. ТУКО ЩО АМЕРИКАНСКИ САИТОВЕ ЧЕТА, ЧЕ И ДРУГИ ЩАТИ СЪДА ЩЕ ВРЪША ОТ БАЙДЪН НА ТРЪМП ТРЪМП ВЪЗКРЪСНА , БРАВОООООООООООООООООООООООООООО

ИСКАМ С ПЪЛНО ГЪРЛО ,А НЕ С ПОЛОВИН УСТА МЕДИИТЕ ПЕДЕРАСТКИ ПРОДАЖНИ ДА ИЗВИКАТЕ.......ВЕЛИКИЯ ДОНАЛД ТРЪМП ВЪЗКРЪСНА И СЕ ВЪРНА В ИГРАТА !

В зелено НЕ в червено ДА!!!

А какво казва Тихановска по въпроса?

този път ще има самоубийства, вече усещам за 2 ма от Нова Тв, Бнт1, и двама от Бтв ще си срежат вените, ако не го направиха 2016 сега 2020 след повторната победа за Гениалния Доналд Тръмп!

Снимките на Пенс и Байдън са едни си същи ?

Тръмп обича тъпи хора и те го обичат него. Ясно е Българите какви сме. Да викат Тръмп да стане президент тука, ще победи като Лукашенко.

Не се напъвай за тръмповата кауза другарю че ще цвръцнеш отзад.

Не всеки сайт на .соm и написан на английски, е английски. В момента на официалното обявяване на победата, тръмпи става персона нон-грата, всички служби започват да служат автоматично на Байдън и който не е съгласен, се уволнява директно. А с тръмпи дори не се знае какво ще се случи, предполагам, че ще бъде убит като куче от разярена тълпа или ще му лепнат 30 години затвор и на 104 ще излезе достатъчно запазен от затвора.

Как може бе, как може Америка да се управлява от тотални идиоти, този нато там дебилен ли е....

Бойко Наш от Банкя сега трябва да умилостивява Тръмп със орална любов всекидневно, като Президента Тръмп няма да му плаща пътните разходи по пътуването! Направо Бойко го налапа до ташаците с Прибързаните си поздрави за Байдън! Но той винаги е бил проститутка за всеки един негов колега !

Демокрация?.!

si shtom govorish za vtora pobeda na oRangevia debil.

tRump zagubi i cirkivete mu ne znachat nishto.

?

bunak!

tRump zaminava na buhishteto na istoriata. Tupak.

могат да си проложат както е по закон това не значи че има нарушения който мисли че има нарушения които са определили изхода от изборите на 75 милиона души или е перко или е абсолютно не на ясно как работи САЩ иначе ПР могат да си правят колкото си искарт като имат излишни пари никой не ги спира може да довлачат 1-2 дебилски сенатори още най-много и това е

Ти пък защо им вярваш? Не знаеш ли, че медиите се държат главно от финансовия капитал, който държи и демократическата партия в САЩ? Кажат ли по тия медии "Добър ден!" или пък видиш някой да цитира това тяхно "Добър ден!" задължително гледаш през прозореца навън ден ли е или нощ! Това не са средства за информация, а за налагане на интересите на финансовия капитал...

Джо да внимава някой да не му настъпи маркуча на системите че няма да доживее до януари

Байдън и Пенс си приличат по външен вид - Бели расисти преоблечени в черни демократи!

Pompeo napompan bokluk oshte malko ti ostava,

Ми демокрация бе. Откога еврейската медия решава кой е на власт и кой не е? Изборите в САЩ не са приключили, електорите не са гласували за никой.

Komunjagite da duhat supata .

Тръмп обещава да бъдат изнесени шокиращи данни за изборните фалшификации на демократите тази нощ в 21.00 щатско време по Fox . Това е след два часа и половина! Предстоят безсънни нощи за демократите, още повече, че и федералните прокурори имат указания да действат срещу изборните измамници.... Да им е сладко! :))

До: az # MAGA си НИ-ЩО!

в тая игра не играеш

Медиите Ви Облъчват с Фалшива Информация, а бившият шеф на ЦРУ, Помпео нормално знае истината и че изнесените данни от Медиите са пълни Лъжи. И на малките деца им е ясно, че не е възможно повече Черни да са гласували за Байдън отколкото дори и за любимеца на Черите - Хюсейн Обама!

Кое му е сензационното, повече от ясно е че измамата на комунистите няма как да мине.

Прав си, аз не съм от значение! От значение е, че опитът за измама и манипулация на изборните резултати на президентските избори в САЩ, устроен от демократите няма да мине!

Медиите създадопа Паралелна Реалност за стадото!

само комунисти са ти в гладък мозък между другото това е единственото гладко нещо което имаш в себе си