Дига рухна и морето погълна заведение в Поморие

Предпазната дига край северния плаж в Поморие се срути и завлече заведение в морето.

Обратно в новината

Коментари - Дига рухна и морето погълна заведение в Поморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СИ ПРИБИРА СВОЕТО............

Абе Кмете, тези неща на парче са подписване вече 8 години само от тебе, не си ли спомняш?

Абе това кречетало кмета отдавна плаче за пандиз до края на живота си, но понеже се подържа от месните феодали Диневи и играе с тях, пък сам е станал във феодал и никой не го пита, няма съдебна система ,направил я импотентна, не го лови.

"Неуважаеми" граждани на Поморие, лакомията май ви изигра лоша шега. Защо се оплаквате сега, когато продавахте терени край морето на софиянци, ловдивчани и др. и вземахте пари - хубаво. Мислехте само за себе си, как повече да спечелите. И какво стана - унищожихте хубавото Чероморие. Сега природата ви отмъщава.

"Слабо място е брегоукрепването, защото в нито един период последните десетилетия - говоря 50-70 години" Хахаха! Как да прехвърляме отговорността на миналото - ярък пример! Е как през тия 70г. не стана белята, а сега изведнъж стана ? А кмете откак си ти на власт и не мислиш на парче, защо така се получи тогава? Че кмете ти вече 3-та година си на власт, не мислиш на парче, а мащабно! И изведнъж не щещ ли, ето ти беля! Дали се дължи на твоето мащабно мислене или на някой от миналото ? Стига с тия тъпи оправдания!

Холандия е 7 метра под морето и се справя с подобни неща без проблем,а ние не можем!Каква е причината Мързел и глупост събрани в едно!Вместо да охкат и се вайкат да си построят свястна дига,като се научат аджеба как се прави това!Някога Петър Първи е разбрал,че руския простак няма да се научи да живее добре и лично е отишъл в Европа да научи как се ;айсторят кораби,как се правят часовници и как се строят диги!След като се е върнал е построил Санкт Петербург на мястото на блата край морето!Не е имало Катерпил нито Сталова воля!Но е имало много воля и решимост само у един човек!Учете се от него!Ако някой глупак ме упрекне в русофилство не съм такъв!Но обичам и уважавам истинските хора!

Запознай се с ландшафта на Поморие преди да даваш акъл с Холандия. Едно е да си под морето, друго е да си В морето!

Тъкмо при откриването на укрепената дига бат Бойко ще спре да говори за Цанков камък и като типичен Powerman и тук ще се произнесе как всичко това е направено от него! Пази Боже сляпо да прогледа! са казали старите хора

Много жалко, защото Поморие е едно от много приятните места за лятна почивка! Пожелаваме им успешно и бързо справяне с проблема! А на абдула-будала например и всички като него сте кажа- никой в този живот не е застрахован за нищо! Дори и той(те) са доказателство за това, защото нямат застаховка срещу ГЛУПОСТ, ПРОСТОТИЯ И ДИШЕВНА НЕМОТИЯ!

Ами то не става само с крадене, трябва и съвест от време на време.

защо ни занимавате с глупости? какво ме интересуват селските региони? а какво съм виновен, че има тъпи индивиди, които строят на брега? да си построят далеч от морето сградите и няма да имат този проблем. сега все държавата им е виновна за неразумното строителство...

Ама тази снимка е от миналата зима, и е от буните във Варна. Моля ви се, опреснете снимковия материал.

И защо мутробетончиците не си поправят дигата, а трябва пак народа да харчи.

ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА ПАЛАТИТЕ НА М.ВЕЛЧЕВ И ДР. МОРЕТО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.........

А какво ще кажат разрушителите от мррб, нещо се умълчаха мамините златни.

ГОСПОД Е СПРАВЕДЛИВ, ТОЙ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСИЧКИ АЛЧНИЦИ, ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДРУГ.

тази малоумщини за господ (както и да го наричате) ги разказвай на малките деца, които не са учили достатъчно и вярват в дядо ти Мраз и прочие анимационни герои...

Лошото е, че след още една такава ббуря хората няма да могат да болни;ци и заведения за лечение. Нека водата подкопае и пътя-откъде ще минат линейките да речем когато жените паждат. Ще стани някой сакатлък и новинарите ще кажат: " Преди еди си колко време хората бяха предупредени, но управляващите не се мръднаха пръста" А иначе майната му на заведението!

Абе така е, ама кой идиот им разрешава да строят точно там? Сега така им се пада. То колелото се върти.

свлачището има ли нещо общо с руските блокове на плажа и огромния многозвезден балнеохотел?

Златанов е един голям мафиот и хамелион. Абе ти два кметски мандате не позволи ли това всякакво безразборно и високо строителство на дигата и брега? Беше в далавера с всякакви мафиоти, поздволяваше им и да строят в морето. Ти трябва първи да отидеш на бесилото за всички тези нещастия на Поморие, а не да даваш интервюта. Поморие въобще не трябваше да има високостроителство. Градът е малък полуостров в морето и 2/3 от площа му е на морското ниво., даже и под него.

използвана е голяма з поглъщане на кораба

Цялото Поморие да рухне и без това лятото пак няма да има ток.

Aко всичко е било крадено, много добре! "Oткъдето дошло, там и отишло" -казваха и казват "умните"! A така ли се строи на пясък???? Bravo на всички, които са "забъркани" в аферата-строежа де.... Dано всичко незаконно, ей така поизпада, а тия които "се издигат до небесата" ей така ще се сгромолясат и буквално ще останат с а м о развалини.... Da, спрете да лъжете и крадете, небето ви вижда и има възмездие!!!!

идиоти нещастни....и кметове и инженери..абсолютни аматиори нещастни каде са си купували дипломите??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Язък...само една постройка ...:(

да го погълне и да го отнесе - да не остане грозен мутробетон по Черноморието, ако има бог Нептун в това море! Няма да заплачем за грозните им кутии! В бетонните им глави не можа да проникне мислата, че не можеш само да грабиш и бетон да трупаш, без инфраструктура, без пътища, без градинки и алейки, без капка човещина в тия идиотщини, дето ги накачулиха по тоя бряг! Но природата си знае работата - "само арматури и бетон останали да стърчат!" - Чудесно! Няма дълго да стърчат - ще се срути и ще се отнесе нанякъде, и само лош спомен ще остане - за поука на бъдните поколения, да не строят грозилища по брега!

Ако постройката не беше толкова близо до водата дали щеше да се случи?

като строят в морето така е то не узаконява а събаря .

Незаконнато строителство го взема морето.Поморие ще стане Венеция!

Бате, наздраве! Много си прав. Дано морето отнесе и всичката мръсотия на прехода!

да ги поринат всичките работодатели и капиталисти новоизлюпени по черноморието , които разрушиха природата

всички мошенници и крадльовци алчни по черноморието ни , трябва да си получат заслуженото .всичките тия алчни местни помиари , а не само местни , а най- вече , алчните софийски дупета , нищо , че и аз съм софианец , да си получат заслуженото- да носят наказателна отговорност , за прекомерното застрояване , да носят най- вече наказателна отговорност за безмилостното разрушаване на природата ни , заради частни интереси , заради тия алчни копелдаци , които заради пари , алчност и интереси , сасипаха красивата ни природа .. анатема и на тях и на наследството им- всякакво- и материално и генетично .

колко ли пък ще интересно едно земетресение да ти срине твойта панелка

ПО МОРЕТО СЕ НАМИРАТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ НАГЛЯРИ , АЛЧНИ СЕЛЯНДУРИ , КОИТО ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО ИМ ДУПЦЕ , РАЗРУШИХА ХУБАВАТА БЪЛГАРСКА ПРИРОДА

какво се пениш толкоз , като много добре знаеш , че ние българите едва ли ще дойдем при такива алчни селяндури , които си мислят , че с високите си цени и отвратителното обслужване ,ще станат милионери за един сезон . тъпанари алчни .ще го.......

Съгласни, но първо кметовете и общинсикет съветници, които позволяваха с подписа си това безобразие!

тия тамошните и природата не може да ги изтърпи явно.....

Много добре казано

Bенеция на балканите не искате ли.....хммм жaлко и без ваше сагласие ще си а направя.....духнал вятара и припели в чалга ритам валните...

Снимката е от буните на Варнеския залив от миналата година, когато "качественият", но предполагам пре-скъп асфалт бе изкъртен от вълните. Ако нямате снимка от Поморие слагайте някоя голотийка, поне.

Поредната лоша новина за и без това западащия ни туризъм.

може ли да попитам на колко метра от бреговата ивица е това заведение и кои е разрешил да се построи там???? от разни псевдомутри окопирали парва линя вече и на плаж неможеш да отидеш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха!Те засипаха по малките езера и направиха хотели......сега да ги мислим!

ВЪОБЩЕ НЕ ГИ МИСЛЯ И МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ,АМА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ.............

Тия тапанари от Общината докога ще ги търпим? Кмета си ръси общински кинти да си асфалтира улицата пред тях, ама за предпазни съоръжения за другите в града кинти ЙОК!