17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси човека се върти в гроба от кеф че са го помилвали посмъртно сега вече американците ми паднаха в очите тотално що за глупави хора.

... линчували го, преди да го обесят... кой ви пише статиите бе хора...

Щото е свързана с бунтовете на негрите.... ;) Така де ... колкото циганите са роми, толкова и негрите са афромаериканци

По голяма простотия, не бях чувал. Ще умра от смях)))

Някoй

Много хора пишат, че им писва от глупостите на протестиращите, от прекръстването на улици и събарянето на паметници в САЩ... Аз пък се забавлявам искрено от цирка. Бумерангът се връща при либерал-глобалистите . Те разбъркаха целия свят през последните 30 години, сега е "ред" да настъпи "хаос" и при тях - в Америка/САЩ. Дори предлагам да прекръстят Америка. Тя е носи името на Америко Веспучи... И той все има някаква вина за нещо, като Колумб. Затова дано намерят повод и да се откажат от името му. Циркът ще бъде пълен... да се прекръстят на Съединени Афроамерикански Щати.

Някoй

пардон, Съединени Афроанглийски Щати. Те нали са англосакси половината там!

затова не мога да пиша и само ще чета.

не мога да дишам теми за расизма и флойдизма.

А на черните в Европа как им викат? Пак ли афро АМЕРИКАНЦИ ?

Абе в Европа сигурно са афроевропейци, но как им викат в Африка?

Тос Линч всъщност не е един, а няколко съдии и на сичките трябва да им се построят паметници!

Как се помилва някой който не е жив вече????? Нещо българския май като на ментора ви не ви се отдава, защото правното наименование е реабилитираха......Какви ли още изгъзици ще да чуваме и виждаме за да си запазят властта всякакви лидери....

Ровиш го из дупката и го галкаш по черепчето. Така!

какъв афроамериканец, какви 5 лв.? Те са си брикети!

съгласен съм да помилвам ежедневно по няколко

Афроамериканец е негър постоянно живеещ в САЩ

Ами арабин от Африка, но живеещ в Америка как се казва? И той е афроамериканец. В Африка не живеят само негри, а и араби.

Цялата работа няма нищо общо с расизма, ама ще видим къде ще му излезе края... Голем проблем беше, че нямало черни кукли. После почнаха да излизат черни Барбита и прочие. А накрая обявиха традиционната черна австралийска кукла Golliwogg за расистка, щото била черна. А са, де... Нема угодия, щото тъпите чернилки са само инструмент в нечий дебели мазни ръчички и сами не знаят чий го дирят по улиците. Да не говорим, че повечето чернилки са бели.

Пропуск съм направил - черните чернилки съвсем добре си знаят къф го дирят по улиците - това айфони, това адидаси, това телевизори... Берат си ги от магазините на расистите.

Помилвали означава, че са му опростили наказанието изцяло или частично. Той не го ли е изтърпял още миналия век? Може би са го реабилитирали - изчистили са следите от осъждането?

Тези да помилват и някой на Марс преди 100 000 години. Много доказателства са събрали.

Изнасилената се е отказала от показанията си!

То така и малолетна германка която беше отвлечена и изнасилена от "бежанци" след незаконен разпит в полицията се отказа от показанията си. Затова и линча стана често използван в САЩ. И ако не знаете в градчетата в "дивия" запад почти не е имали престъпления. След като идва "цивилизацията" при тях картината става коренно различна.

Ахх..на това му се вика късмет

негърска им работа

Евроамериканците са в отстъпление. Това трудно би приключило по мирен начин...

Това е нищо ! Ще започнат да помилват черните и ако вчера е изнасилил бяла жена !

Ще ги помилват и ако я е изнасилил утре. Само почакай...

До редактора: Гоше, да вземеш да понаучиш малко времената и наклоненията. Това се учи в шести клас.

Стари историй , няма как да се докаже каква е била истината.По важно е защо се вадят от нафталина? - хайде по бързо Тръмп да печели втория мандат,че глобалистите побъркаха света с истерийте си .То не беше глобално затопляне,корона вирус,озонови дупки, трети пол, права на извънземните и т.н.

"историй"? "с истерийте си"? Моля те, не коментирай! Последната дума наистина е с и кратко.

От тази новина затъпях още повече. Чувствам се като премиера.

Защо смятате, че тази "новина" интересува някого?