Полша започна да строи масивна ограда по границата си с Беларус

Напливът от мигранти предизвика остра криза между двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано кефи ме като гледам как германия и австрия покафеняват. Предполагам не съм единственият унижаван деветдесетте на границите на тези две държави и в техните консулства за виза.

С какво покафеняването на Австрия и Германия прави твоя живот по-добър? Искаш ли да ти кажа какво значи, че тези държави вече не са бели? Означава, че и твоето време на бял човек е към края си. И това те кефи. Явно си от тези, които скачат по митингите на Възраждане и други подобни акции на слугите на руските евреи, за които белите хора са гои и двуноги животни? Кефи те, че ще е има по-малко бели хора. Невероятно! И напълно нормално е в ситуацията някой с небългарски черти на лицето (аз бих поровил за произхода му) да ви възражда с пари от тези, които са най-виновни за покафеняването на Европа с импортиране на комунизъм и леви идеи.

В крайна сметка ЕС придоби всички черти на нацистки концлагер. По границите стени и бодлива тел, вътре фашизъм, мракобесие, политически и полицейски терор над населението подплатен от правилни медии и икономическа мизерия. Жалко.

Имаш правописна грешка - ЕС го замени с Русия и ще си точен. О! Чакай, обърках се. Така няма да получиш цяла шепа копейки. Извинявам се :) :) :)

секви навлеци се влачат...аре стига ве свободата на движение налага и спазването на определени правила а некви брадати на тумби прииждат и фърлят камъни...аре обратно ве...

marketor

дека са ви еурогейските ценности бе папагали? свобода на придвижване , бля бля да ви еб@ м@йката фашистка недоклатена

Свобода на предвижване има само за държави, които не са диктатури. Диктаторските режими не ги взимат в ЕС. Това е идеята.

Всички да ги връщат -Нека да има ограда на всяка държава.

За сведение на редакцията - "стена" и "ограда" не са синоними. Освен това определението "масивна" по никакъв начин не подхожда на конструкция от стоманени колове, мрежа, бодлива тел. "Масивна" значи тухли и бетон.

845000евро на километър е в,Полша цената! 1500000евро в,България!

А Мунчо кво ще каже по въпроса?

Боко е по изградите ректумчо оакан Ти си гербав трол и забрави че тиквата икраде парата за някаква си ограда за пилета Тъп си и си се продал за рубли нищо ние жалък

Добре ще е България да построи ограда с Турция. Има и военна стойност и защитава границата от мигранти.

Нали е построена вече. Колко да строим?

Роджър Уотърс БИЛ В "ЧЕРНИЯ " СПИСЪК на УКРОНАЦИОНАЛФАШИСТЕ "МИРОТВОРЕЦ"!!!ЧИТАТЕЛИ,"ПИСАТЕЛИ" и ДРАСКАЧИ от ДИРник.бГ ДА ВИ НАПОМНЯ ТОВА ДЕЙСТВИЕ за ЕДНИ ДРУГИ ВРЕМЕНА????!!!

Довчера подскачаха като гламави, че паднали стени и огради, навестила ги демокрацията. А днес почнаха сами да си строят ограждения и да се изолират. Разбира се, това са демократични огради и им пазят ....демокрацията. Хахаха Белият, рус и синеок беларус, нормален, образован и хетеро, им е най-голямата заплаха. А не мръсната паплач, която еврогейските идиоти ни докараха на крака.

Каун, демокрацията се пази от руслямистките терористи. Понял?

Ако беше толкова образован нямаше да търпи тая сволач да ги управлява, заедно Путин.

Няма добри варианти като има още полу-диктаторски режими като този на Путин, Лукашенко, и в по-малка степен Ердоган. Освен това части от света още живеят с праисторическо или средновековно мислене. Трябва да им се даде време на тези народи да се модернизират и освободят. Това е проблемът с диктаторите и мигрантите.

Ма що така ??? Да не би Беларус да ги кани в Европа ? Що не се обърнат към Брюкселския Коминтерн, сороските мастии и еврогейските продажни лидери, които забраниха по границите ни да възпрепятстваме любимите им примати ? Защо Полша си позволява да пречи на свободната миграция на всякаква измет и да им нарушава правата ? Нали за същото Орбан и италианеца бяха наричани нацисти ?

Имах предвид Матео Салвини.

нещо много се побърка нородеца, пуъщайте атомните ареснали и да се свършва. Поляците и на немската граница да построят ограда, че пак от там ще им го мушнат

Те оттам всякакви лайна приемат... Само на Лукашенко се репчат...

А къде е нашата ограда на границата с Турция? Навярно дълбоко в някоя швейцарска сметка..

абе какви са тея цени бе? 2 милиона евро на километър?! Нали уж от стомана я правят?

Така в ЕС сме заедно на книга но иначе имаме високи огради да се разграничи едни други-бедни- богати. ДА Ги връщат.

кога точно Беларус влезе в ЕС? Поне прочети нещо преди да плющиш глупости...

Донякъде ме радва как тия олигофрени хвърлят пари на вятъра.

значи си дооста глупав, горкия

ей, когато бях емигрант в Италия на времето са се опитвали да ме прецакат други емигранти. Едните бяха нашенци, а другите поляци. Нема такова племе като тези.

Сега да дойдат немци там да протестират!

и там руски войски, страшно!!!

Срам за демокрацията

Демокрация в Беларус ли?

Статията е за Полша...

Браво на Полша!

89-та се радвахме, че падат огради. Сега се строят пак. Но това са демократични огради. ;-)

Ужас за демокрацията в Беларус….

Е Бойко обеща началото на 2020г., че 100% ще влезнем в Шенген същата година!

Schilo

Да им изпратим майстор Валери Симеонов и калфата Тиквун

ще бъде издигната висока 5,5 метра преграда от стоманени стълбове ---- се вижда, че стълбовете ще са стоманобетонови, а това което виждаме е армировката

Толкова години не разбра ли че се поместват не актуални снимки а каквото намерят на нета.