17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобалният план за миграцията е продължението на Истамбулската конвенция! Поредната юдео-масонска Уйдурма за унищожаване на бялата раса и Нов световен ред! Анатема!!!

той като мара съгласната - вече сигурно е вдигнал ръце и крака

Само едно не знам - дали няма да е прекалено късно когато народите в Западна Европа ще се осъзнаят. Защото това на Меркел си е национално предателство от най-чист вид. Какво ли си мислят от "елита", че ще бъдат пощадени от ятагана ли? Те и българските боляри са си мислели така през 1396 година.

Да си ги взима който иска, ние също не ги искаме.

Германистан да си ги взима, като стои зад твърдо зад това. Да си ги прибират, да си ги хранят, да си ги поят, да им строят джамии, да си сринат църквите, да почнат да отглеждат козички на Мариане плац. Октобер фест?! - заминава в историята. Вурстчета, джоланчета, биричка - забрави - не може, не е по "халал". Прайдове?! - ааааа, абсурд. Жените в къщи - забулени. Сбогом Ханс, Мюлер и т.н. Добре дошли Абдула, Мохамед и 40-те им братя.

15000000000000000+

кой ти имигрира в полша или в израел, те оттам бягат

Разбира ти кратуната мизернишка от Израел и Полша. В Израел последните 20-на години са имигрирали 5 милиона само от СССР, а в Полша има 1 милион украинци официално... Написано е в статията между другото

Обединените патриоти бяха основният фактор България да НЕ подпише пакта.

Трябва да си много прост, да пуснеш долна сган в държавата си.

Какво сте се разкрякали против ГЕРБ ! Ако ги плюете поне да е за нещо, за което наистина са виновни! Ясно казаха, че България няма да подпише това споразумение !

"Ние сме отдадени на защитата на границите си от нелегални мигранти. Ние правим това и ще продължим да го правим" А ние слушкаме "началниците" и правим, каквото ни кажат.

Европа принадлежи на европейците !! Герб беше готов да подпишат пакта, ако БСП не им поиска обяснения.Така, че зорлем се съгласиха да не го подписват !! Ако го бяха подписали България тотално ще загуби суверенитета си както и увеличаване на редовните мигрантски маршрути.Тези хора не идват тук, за да заместват трудовата сила.Те идват тук, за да получат германските социални помощи !! САЩ и Русия не са подписали също пакта, защо са тези истерии ?!

Натискът е неуместен. Всяка държава трябва да има право да реши сама за себе си, иска ли ги или не.

Точно това е Европа на много скорости! Група държави ще подпишат пакта и ще имат обща миграционна политика. Други страни самостоятелна. Същото е и с ИК и с всеки друг въпрос. Виждате, че няма нищо страшно в многото скорости!

PEYTSCH

Мигрантите следва да бъдат легализирани с личнидокументи, здравна и социална осигуровка, да им се осигури път да пътуват из ЕС, да работят (ако искат) и да бъдат съдени и върнати на страната която ПЪРВА ги е приела. Германия да си прати службата за паспорти на българо-турската граница и с автобуси и влакове да си извозва гостите или туристите...

Германия от месеци си ги докарва организирано на летище Кьолн.

Не виждам никъде Естония които заявиха че също няма да подпишат.Освен в тукашните медий България никъде не се споменава.Дали пък ние няма да подпишем а?

Ние ще направим това което каже Меркел. Е, това ако американците не ни кажат нещо различно де.