Половината Covid легла за деца във Варна са заети

Петкратно нараства заболеваемостта от коронавирусната инфекция сред децата в страната сравнение с броя им в началото на август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето ви е шубе като джендъри от една ваксина, ма се правите на голимите мъже. Ако почнат да умират деца на вашата съвест ще виси. голям страх бе. Треперите като трепетлика от един протеин които го има у вируса. Ба си меките китки дето сте станали.

5 МЕСТА ЗА ОБЛАСТ С НАСЕЛЕНИЕ 500 000 ДУШИ...ДЕТЕ С ПНЕВМОНИЯ – НЕЧУВАНО, СКАНДАЛНО, ЗАТВАРЯНЕ ВЕДНАГА, ВСИЧКИ ЗАКЛЮЧЕНИ ПО МАЗЕТАТА !

52 са активните случаи при децата към днешна дата, 34 от тях са на възраст до 6 години.

че детското COVID отделение в Бургас детското COVID отделение детското COVID отделение детското COVID отделение НЕ В БУРГАС, А В детското COVID отделение 5 са в момента децата, които се лекуват в Инфекциозното отделение. НЕ В БУРГАС, а в детското COVID отделение които се лекуват в Инфекциозното отделение. които се лекуват в Инфекциозното отделение. които се лекуват в Инфекциозното отделение. които се лекуват в Инфекциозното отделение. Четете статиите както дявола евангелието

На времето дедите ви носиха потури и имаха мадури. Днес ности дънки и имате трънки. Дядо ви не се е чудил дали да во ваксинират с/у туберколоза с БЦЖ и не е питал дали е тествана ваксината. Знаел е, че го прави за децата си, а не толкова за него - щото е виждал и заравял трупове. Вие виждате, ма не сте заравяли и за това ви е широко около врата. Майките ви също се имунизираха с/у хемофилус инфлуенце тип Б, дифтерия и хепатит Б щото не заради тях, а заради вас. Можете да ги питате.И те не са питали - ма колко време е тествана, какви са страничните ефекти. Толков ви е мъжеството на вас. Скапани джендърчета без топки.

Нежните зжендърчета сте вие ковидарите, които се криете по мазетата и се маскирате като педалчета. Тия скапани "ваксини" не са никакви ваксини и фашистите, които ги натрапват ще отидат на боклука на историята. Има си правила, по които се правят и одобряват ваксини в 21-ви век и сегашните не са преминали през тези правила. Ако можеха да ги направят задължителни, без да извиват ръцете чрез работодателите и частния сектор, щяха да ги направят. Но не могат, именно, защото нямат нужните одобрения.

Въобще не съм в грешка мама ви изродска страхлива с напикани гащи. Голям, проблем са ви 0.1мл вода с РНК... Шорош щял да ви контролира, Гейтс дистанционно да ви управлява... чипове ви вкарвали с 5Г. Фашисти били... кво ли няма да измислите от СТРАХ !!!!!! Имало правила? Къде бе? В Китай? В Русия? В С. Корея? или при джендърите от Франция и Германия... я си оправете опорните точки. Ръчичките ви извивали... мале милите ми те... ако някой нападне България и трябва да вземете пушка ще намерите 1000 причини да не го направите. Дали има сертификат пушката, ма що да сте от 70% от които трябва да хванете пушката, ма патроните тествани ли са, ма гранатие се случвало да гърмят в ръката, значи не са ефективни с/у врага... ДЖЕНДЪРИИИИИИИИИИИИИИ!!!! Това сте новото поколение.

Дядо ти, ако имаше достъп до ваксина, щеше да се възползва, защото е истински мъж, вместо да се страхува от някакво "боц" и да чака неволята да го оноди с някоя зараза, от която никой средностатистически човек нищо не е спечелил.

доста нервничи пред компютъра или на другото устройство, чрез което пуска коментари. Защо ли?

Съвременните ковидиоти съвсем са забравили своите предшествници, които с кръв са си подпивали информираните съгласия и са тръгвали на въоръжена борба срещу врага с ясното съзнание, че го освобождават от отговорност. Абсолютни лигльовци.

у дома така. Всички легла заети. ...и к'во?

Пропускаш съществения факт че това е лабораторно създаден вирус. А тези експериментални препрати които сега се опитват да ги пробутват за ваксина изобщо не са ваксина. Още малко на един сироп ще му казват ваксина. Ваксина означава че като я вземеш ще имаш дълготраен имунитет и при среща с вируса няма да се разболееш, нито ще го предаваш, за разлика от сега когато се говори за четвърта доза, защото експерименталните препрати не стават.

Експерименталните препрати явно водят до раздразнение.

Да не искаш да кажеш,че нямаше да сме родени ако не се бяха ваксинирали ?

Абе трол глупав, не ти ли омръзна една и съща тъпотия да повтаряш ?!

Айде ойди прочети малко за ваксините и после пак се върни да пишеш простотии. Отде го измисли това с дълготраен имунитет? В листовката ли го пише? Препарат с дълготраен имунитет. Смешник!!!! Лапай лабораторния вирус като не щеш ваксина.

Като нищо! Детската смъртност е била 20-30 %

Ти затова ли се смееш така неконтролирано, емоционалната инконтиненция не прощава…