Половин милиард евро изгубил гръцкият туризъм от фалита на "Томас Кук"

Годината е можело да приключи с приходи за страната, заяви министър Теохарис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно е да загубиш пари които имаш, съвсем друго е да не получиш едни пари които си се надявал някой да похарчи при тебе!

Глупости. Гърците си измислят числа за да искат компенсации от ЕС

Значи, когато сме на гювеч принципите ни се подчиняват на пазарния принцип, когто сме вътре-по принципите на скапания комунизъм! Нали има застрахователни дружества? Те за какво са?

да точно казано

Оставете гърците дайте да видиме българите колко ще изгубят защото герберите винаги ни казват другите колко са зле

36 милки. при това, томас кук не бил регистриран като фирма у нас. и немало застраховки. хотелиерите ше се явът кредитори от втори трети ред, или новата фирма ше им изплаща дължимите суми за техните услуги. мушениците у англията са изиграли играта така, че българските хотели са под вода - гаранция.

Загубили са -хотелите защото летовниците са били или са в Гърция а няма да им платят. Нали им плащали 60 дни след като се приберат.

Та са загубили и ще си наваксат догодина но ние трудно ще излезем от блатото .

Да чухте у нас някой да споменава Банката за развитие като опция за подкрепа на пострадалите? Няма и да чуете, защото тя е персоналната банка на Шиши. Ех да беше и хотелиер, завлечен от Томас Кук, веднага щяха да му пуснат 100 млн лева.

Типично еврейско мислене: "Загубил" = "Пропуснал да спечели"

Гърците, арменците и още един народ, не се славят с послушание. Невъзможни са за претопяване генетически. Заради това и няма да има гювеч от Великите сили. Но пък, за сметка на това, тия три народа, колкото и да ги наритват, ВИНАГИ надживяват Великите сили.

PEYTSCH

И всичко да изгубят ще ги откраднат пт Берлин и Брюксел...

Бе то и ЕС (в т.ч. ЮК) загуби 300 милиарда евро неплатен гръцки дълг, ама кво да прайш.

Поредната корпоративна ингилизка манипулация в края на сезона когато трябва да се разплащат:((((( Ами да се извземе всичко що притежават собствениците и акционерите до трето коляно за да се разплатят с всички пък после както искат да действат....Колко нагъл трябва да си да вземаш пари и за следващия сезон след като знаеш този как справедливо за теб ще приключиш...

Искаш да кажеш че е прост тоя дето взима пари като му ги дават? Като има балами, се намират и тарикати.

Ние в Гърция половинките на милиардите отдавна вече не ги броим.