Полиция охранява проверка на НАП в ”Емко”

Полицията съдейства на НАП в оръжейния завод "Емко". Докладът за компанията е положителен. Проверки има във всички оръжейни складове.

Обратно в новината

Коментари - Полиция охранява проверка на НАП в ”Емко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Емко "далаверажии!Срамота!Банго ще прикриват!И що си крият акциите?Щото са в нечистоплътната игра на банков обирджия!Прокуратурата да се заеме със случая,че те от " Емко" са незнаещи!" Не знаели"били къде им са акциите?Цирк!

Ако собственика на "ЕЛКО" не беше се набутал в игрите на Цветан Василев, никой нямаше и да го пипне. Чудно нещо е човешката лакомия. Не можеш да ядеш с две лъжици едновременно, както и да спиш на два кревата. Остава загадка защо Гербев е поискал да направи невъзможното.

Гроб да ходи на гробището,да си оплаква мизерните,продажни,загубени души!

Оставка !

Мафията не успя да им окраде печелившия бизнес. МВР, какво демонстрира там ? Плаши ги ?

Май,ще има ВТОРО АНТИФАШИСТКО ВЪСТАНИЕ в България!

кога е имало първо???

Яко им дърпат конците.Явно БГ производството пречи на някой.При утилизацията е друго,могат да си "гърмят" без проверки на воля.Резултатите са неВидими.

А кое наложи НАП да помоли МВР да присъства на проверката. Евтини номера за сплашване. Погнуса!

Полиция в частна фирма ...нямате място !Я наминете в Арсенал ...или не ви стиска ...Оставка на правителството на ГЕРБ !Оставка !

За някой явно е апетитна хапка и иска да се добере до нея.Не мисли,че поставя на карта толкова много човешки съдби.Те не са се оправили с мутрите още ,ами тръгнали да търсят под вола теле.

Докладът положителен, лицензът върнат и ... НАП и Полиция веднага влизат на ПРОВЕРКА ?! ... ееех мутро гадна .... лошо ще свършиш да знаеш ...

В сферата на съхранение на боеприпаси винаги ще има изисквания, каза Валентин Радев Абе Радев, защо една проверка в предприятие от воеенопромишленият комплекс с добри икономически параметри превръщате в медийна новина, освен ако зад това не стоят други личностни, или партийни интереси. Ами като има нарушение, дайте предписание и срокове за отстраняване, а не да им "батардисвате" готови изпълнени договори към чужди клиенти.

Ами ако вземат да изпълнят предписанията, как ще ги налапа БДС-то?

ПО ЧЕЛНИ СТОЙКИ.ВИДЯХА,ЧЕ ХАРОДЪТ СЕ ОТВРАТИ И СЕГА ЩЕ ВЪРНАТ ЛИЦЕНЗА,НО ЩЕИЗМИСЛЯТ ДРУГИ НОМЕРА

ТИЯ ПОЛИЦАИТЕ С КАЧУЛКИТЕ СА ОТ НАГЛИТЕ ДЕТО ОТВЛЯКОХА СИНА НА АВТОДЖАМБАЗИНА .... БИЛ ИЗЧЕЗНАЛ КОКАИН НА СИК ПО ВРЕМЕ НА АВТОДЖАМБАЗЛЪК ОТ СОФИЯ ДО ГЕРМАНИЯ :)))

f.rhfb,ekr, което озночава олигофрени

ЕЙ,ХАРЕСАЛИ СА СИ ГО ТОЯ ЕМКО И НОМЕРАТА ИМ НЕ СПИРАТ.ЩЕ ГИ РАЗСИПЯТ.НАКАЗВАТ ГИ ,ЧЕ РАБОТЯТ.Е, ТАКОВА ЧУДО НИКОГА НЕ Е БИЛО

ами платете и ке ви оставим на мира или назначете някои роднина

Ще си взимам всичко, което пожелая в тази държава и вие рая ще ходите, където ви покажа.

Номера от селски вечеринки! Не се ли изтъркаха вече? Сценарият с КТБ се повтаря! Само дето Тиквеника не е в Щатите, но пак се прави на голям международник. Събира балканските вождове да ядат и да пият и практически да не решават нищо, щото нищо не зависи от тях. Да живее "независимостта"!

Тоя бабай що не хваща крадците на бензиностанции и разбивачите на банкомати ? Работи на парче само по поръчка. Герберски мутрафон, ако беше свястен до сега да си бе дал оставката. Сега ще измислят гадости от рода : в кенефа няма тоалетна хартия. Спрете тоя филм - изтъркан е !

Регулярна практика за проверка на НАП - превенция от побой и заплахи!

Ако има нарушения при съхраняването на боеприпасите трябва да се спре производството. А те спряха вече изнесените до пристанището. На идиоти ли ни правят?

Казахви, че ще го глътна тоз завод. По един или друг начин. Тръбуха ми е голям.

Ами са и се похвалиха , че взеха Дунарит... Така вече Емко да си работи..

с малоумно съдържание на текста

що не оставихте заглавието "Полицата влезе в "ЕМКО"???? Тъпанарииииии

тука ми се струва, че цялата държавна машина е впрегната да мачка и изземва бизнеси в полза на разни приближени. Каквото и да си говориме в БГ нищо не се е променяло от 45та година. Техниката е една и съща с тази разлика, че поне можеме да пътуваме без ограничения. Културата ни, обществото ни, самосъзнаниeто ни като българи не е дорасло до това на западните страни, ако ще във всеки съюз да влеземе със силните на деня. Отвън няма да се намесят, защото на тях им е удобно да има такива управляващи, които срещу безусловно ``yes`` в удобство на разните чужди васали им е разрешено да си правят каквото си искат в страната. Тука само народът може да реши проблема, но народът спи, народът е обезверен и е загубил голяма част от децата си, избягали в търсене на по-добър живот.

Няма какво да ти се струва! Фактите го показват!

КТБ 2 - Гарантирано от ГЕРБ!

Полицаите да внимават с чистачката на завода че има метла и е много лоша.

Преди да почнат да печелят здраво от продажба на оръжие заради конфликта в Сирия през последните две години, никой не се интересуваше от такива фирми...

Натиск със всички средства полиция ,НАП БОП и прокуратура за постигане на целта фалит и нови собственици удобни за управляващите.Това е новото КТБ във ВПК.