Борбата на ГЕРБ с престъпността в селата приключи тихомълком

По програмата да има полицаи навсякъде са назначени едва 484-ма души с тримесечни договори и парите свършили.

Обратно в новината

Коментари - Борбата на ГЕРБ с престъпността в селата приключи тихомълком | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко излъга? Предизборно? Аре бе!

Поредните пари , които са откраднати .

ГРАБ, Лили Дебелото, Цвъ, Владиславчо финансовия гений и сие граб-льовци още имат място в чувалчетата, не са добре натъпкани. За Пожарникаря да не говорим.

точно така беше, на една предизборна среща каза на събралите се, че "ама вие наистина сте прости..." , щях да като го чух от репортажа по телевизията

МИНАХА ИЗБОРИТЕ И ЗАБРАВИХА ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЯ..... ПАК ЩЕ ИМА БИТИ, ГРАБЕНИ И ЕБ..... ГОРКИТЕ БЪЛГАРСКИ СЕЛЯНИ.... УМИРАТ В СТРАХ И НИЩЕТА.... ДА ПРАТИМ ВСИЧКИ ОТ НС, МС ДА ЖИВЕЯТ ТАМ..

Забравили били обещанията.Ама 7-те милиона дето ги "похарчиха за сигурност" за 3 месеца, къде са ги забравили.

Гербериата ОТ НЕКАДЪРНА АДМИНИСТРАЦИЯ И ТЯХНИТЕ УТЕПАНИ СЕМЕЙСТВА гласува за ГЕРБЕРАСТИТЕ, ДА ТЕГЛЯТ ДЪЛГОВЕ И БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА. КОЙ влезе в затвора за прахосването на 100милиона за НЕКАДЪРНИ патрулки!

Ами да възстановят Доброволните отряди на трудещите, съседските патрули както им викат в новата метрополия, и да по променят малко допустимите хипотези за "граждански" арест... пък да видим дали няма да се намерят мераклии да свършат работата на МВР-то;)

а за кво плащаме данъците бе, умник!? да има милиони за заплати на борисов и гербаджийската паплач от тарикати - милиони за партийните им субсидии, милиони за заплатите им в министерствата и парламента , милиони за лимузините им, за командировките им, за скъпите им костюми, а за хора , чийто пари ядат тия прасета - един гоУем _УР от винету

И като си недоволен що плачеш на мойто рамо? А ако ДОТ имат успех ще прерастнат в милиция, ако милицията има успех ще махнем полицията и тогава може да поискаш преразпределяне или намаляване на данъците така че вместо да се жалиш мисли как да се оправиш-)

.

!

Не е важно кой пише новината, важното е истина ли е или не.

А как да разберем дали е истина ? Щото я пише в Сега или в Дира ? Или ?

3 мандата "борба с престъпността" на ГЕРБ и най-вече на главатара им е 100% имитация !! Радост за наивници!! Същия /Б.Б./ се изяви като най-големият лъжец управлявал държавата последните почти 30 години!

Леле, какво пишете тука ? КОЙ го избира този вече 3 пъти ? Сега си трайте ! Знаете ли на ББ ,ЦЦ, ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ, колко им пука как живее народа ? Избирайте, избирайте пак !

Брат, само кажи кой е правилния и следващия път пускам за него ??? Моля те !!!

Предложение за елементарно решение: Да се ивадят мин.50% от чантаджиите и администтативния апарат от МВР, който не е минавал през Симеоново или Пазарджик, да мине курс за 6 месеца, ако иска /ако не да си заминава/ и на фронта /демек улицата/ :)

борбата на престъпниците от герб с прстъпността приключи тихомълком

Ха-хааааа, нали ме избрахтеееее! Аз кога ви разправях че сте прости ....вие ми се радвахте!!!

Важно е новото БКП-ГЕРБ да е добре и баце да има настроение.

Гарантирано от Герп овкусено от патреоти

Много бързо я махнахте тази новина от главната си страница!?!? Има бози, които държите по половин ден, а тази, има-няма 2 часа и я свалихте.....

тиквената операция я държаха повече от 24 часа,докато стигне 900 поста ! най-важното за българите е тиквения менискус...

Важното е Корнелия да дойде на власт. Тя е оправна - с Костов работи яко, продаде Техноимпекс и Техноекспортимпорт - фрашкани с долари, после стана зам.министър при Станишев, който я уволни за корупция, продаде и Булгартабак. Синът ѝ учи в най-скъпия универсистет в Бълкли, сигурно ще прати и родителите си там като остареят. Може да намери там място и на българските старци, а може и в Русия - по евтоно ще ѝ излезе..

Е не мажеш всички лайна дето Простия ги насира да ги отмиваш с Нинова , нема как да стане.

Смени опорните точки. Тезата "За всичко са виновни комунистите" беше за първите два мандата.

Вярно бе! Вече не вика, те предишните са виновни?

И от Хитрино се подочуват разни работи с площите на възстановените имоти дето горилата се млатеше в гърдите колко ново е хубаво щяло да стане. Тоя патологичен лъжец може само циркове да разиграва пред тъпа публика.

Ми много ясно! Ама няколко милиона откраднаха преди това, нали? Пък и ГРОБ нямат намерение да пречат на основните си избиратели - мургавите ни сънародници.

Разбира се - преди изборите гръмки обещания, след това - амнезия. И тези наглеци ги избирате вече колко пъти...

Как е възможно едно нещо което не е започнало да приключи.Това ,че пак са откраднати едни пари не е нещо ново.Това е основната цел на "управляващите"

на ГЕРБ простотиите винаги са мимолетни с никакъв ефект освен пиар ефекта и винаги струват безбожно много пари на бюджета. Вредна партия, но за съжаление българското общество не може да роди по-читава такава, която да се хареса на господарите от Запада.

вие имате ли родители, или имате щастието да са вече умрели и да нямат нужда от вашата "грижа". Или ще ги оставите Бойко да се грижи за тях?

НЕ МОЖЕ КРАДЦИ ДА ПРАТЯТ КРАДЦИ ДА НИ ПАЗЯТ ОТ КРАДЦИ

общо казано : българският народ ражда и отглежда собствените си врагове,които знаят как да го баламосват,манипулират ,крадат,убиват за личните им интереси ,но в услуга на чуждите ! това е горчивата истината ,но тя е единствения ни огромен проблем ,който сами сме си създали и страхувам се ,че той ще ни погуби ,ако не вземем насериозно всичко това .а толкова е лесно и съблазнително да си хванеш шапката и да отидеш като слуга в чужда държава ,за да напишеш края на собствения си етнос ,забравяйки да отбележиш собствения си принос ... никой не безгрешен,но някои са недопостимо повече от другите,нали ?!?

Сега в 21 век не важат ли общочовешките правила - да се грижим за старите си родители.

важат само за евреите ....

Не, сега важат само капиталистическите правила - всеки за себе си, както може, ако може ... Толкова сме жалки ...

как ще се грижи Корнела за вашите родители по селата - ще споделите ли? Може да ги прати на отглеждане в САЩ, както прати синът си. ха-ха.

Гледай пич , Нинова не ми е проблем , проблем ми е Простия защото заема поста Министър-председател с капацитет на полски пъдар.Схващаш ли , държавата ни вече я нема докато тоя чвор си спести едни 46 700 лева , само.

имате ли представа в колко селища живеят до 10-15 старци, тях кой ги пази - на произвола са на циганите. Дори и по-големите селища и те са без охрана. За тях трябва цяла армия полицаи. Как беше преди - аз съм на 80 години. Когато дядо ми получи инсулт дойдоха от провинцията с баба у нас в София. Баща ми умря за пет минути от инфаркт. Майка ми я гледахме година неподвижна на легло. Тогава нямаха отделно жилище - едно семйство - една стая така беше.

Незнам за какво разказвате спомени от 19 век като сме вече 21 век....За времето на спомените ви никой не е лъгал така нагло преди избори и след това да го хваща ''деменция'' какво е приказвал..

Бацекрация изградена на Бацевизми това е днешната действителност в България.

Като има кой да им вярва заради някакво работно местенце или някое кюфтенце защо да се напъват да изпълняват това което са обещали???

Ами ... Честито на всички балъци, дето продължават да вярват на всекидневните лъжи на комплексирания наглец Борисов!!!

Поредната самохвалщина на ГЕРБ, без грам покритие

говоря точно за грижата на старите хора по малките населени места. Ама те от Марс ли са, нямат ли деца и внуци по големи населени места. Айде сега да люем Боко, а вие от БСП не управлявахте ли повече веме отколкото ГЕРБ и СДС взети заедно - какво направихте - милионери станахте, като Корни.

За да свършиш нещо полезно - трябва да си чел книги различни от устава на БКП, и устава на училището в Симеоново!

Украинците получиха безвизов режим и ще изместят нашите цигани от Европа. Циганите ще се завърнат и МВР им освобождава територията.

Бойко Борисов има способността да си вкарва съкрушителни автоголове, които по-късно му пречат най-много да се задържа дълго на власт. Спирането на програмата за борба с престъпността по селата е най-големият, откакто отново е на власт. То не само разклаща още повече доверието в сегашното управление, но и обрича три четвърти от територията на страната на пустееща земя в която ще продължават да безчистват безнаказано цигани и разни други местни негодяи, които обират къщите на беззащитните хорица, изнасилват баби и им крадат мизерните пенсии, а тези три четвърти, ако бъдат върнати към живот, един от начините за което е успешното прилагане на програма за справяне с битовата престъпност, могат да поведат тази страна към отдавна жерания просперитет. Жалко, много жалко.

Преди да направиш "скок", трябва да кажеш "хоп"! Така беше и къщите за цигани в първия мандат! Та.аци!

То и друго не можеше да се очаква. В градовете с триста зора имитират работата полицаите пък какво остава за селата,които са важни само по изборите. Я вместо да дават излишно пари за полицай да дадат парите за оръжие и разрешение за стрелба при самозащита на всеки от село и за нула време ще се реши проблема с битовата престъпност.

Хората се раждат различни - едни са по-слаби, други са по-силни... Но се появи Мистър "КОЛТ", и изравни силите...!!! Ха, ха, ха...!!! :::))) Дааа...!!! А до кога ще се отхвърля промяната в режима за притежание и съхранение на огнестрелно оръжие за самоотбрана, и промяната в Закона за Неизбежната самоотбрана?... А?...

МВР е елитна престъпна организация.Тя участва само в такива мероприятия:охрана на парламента при стачка /преди много години/охрана на мачлета,охрана на гей парад,охрана на концерти,колко вида полиции има не се наемам да ги изброявам,но на никой не му влиза в задълженията да прибори битовите престъпления и всякакви други.От такива като тази на снимката /сега съветничка/дето за всичко става сме на този хал.Управлението на гроб е на принципа"ПРОБА ГРЕШКА"

Борбата приключи с категорична победа на престъпността

"ПРОГРАМАТА"за борба с битовата престъпност и бандитизма,нападенията,грабежите,изнасилванията и пр.е отдавна спряна и качена на трупчета изобщо.По селата и малките населени места в Провинцията,това изпъква с пълна сила.Все едно,там не живеят български граждани и данъкоплатци.Тези хора са просто отписани от т.нар."Държава".Грабят ги,избиват ги,мародерстват ги-все тая.На кого ли му пука!?Особено следизборно...... Народът като цяло е подложен на ежедневен битово-престъпен терор.Затова и по големите градове,невинните живеят зад решетки и СОТ системи.Блиндирани врати и застраховки.Престъпниците живеят волно на свобода. Поредната изумителна наглост от страна на Управляващите.Цветанов,нещо да допълниш!?

айдееее за всички пенсионери както се казва особенон по селата да си приготвят букета и чао така е души мили като гласувате за другарчетата или партийците от новото БКП!

Някой изненадан ли е?

Така както приключи и борбата с телефонните измамници, например! ГЕРБ няма да посегнат на основния "поминък" на мургавите им избиратели!

Е, не е голяма изненада. Всички знаем, че на нашите политици мотото им е "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря". Мисля че вече сме наясно, че и въобще не ги интересува, какво мисли българския народ, втори референдум отменят.

Гадове! Мръсни крадци и мошеници! Какво друго да се каже за управляващите?! За охрана на гей парада има полиция, а за ограбваните, пребивани и убивани възрастни и безпомощни хора по селата няма. Нямате капка срам, нещастници!

Пак гласувайте за ШМЕКЕРИТЕ!

Шило

Въпрос към гласувалите за ГЕРБ и "патриотите": Ще го направите ли отново? Не усещате ли, че уязвими от яловата политика в сектор "Сигурност" сте и вие?

Аз ще гласувам само за б е ж а н е ц!!!

Шило

Ще напускаш страната ли? Жалко!