При 700 полицейски акции ненужно е използвана сила

В 700 операции на МВР без основание е използвана сила, в 200 указанията са давани устно. Вътрешният министър призова всеки да внимава записват ли го.

Обратно в новината

Коментари - При 700 полицейски акции ненужно е използвана сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо слушалката го хвана параноята :)

министъра дали е убеден,че ако устно заповяда на свой подчинен онзи ще откаже да изпълни разпореждането?Малко не е в час! А що се отнася до отделянето на дато-това е поредната победа на политизираната престъпност при безусловното овладяване на държавата!

"МВР трудно ще убеди хората да станат агенти, но Йовчев смята, че това не е невъзможно" . .особено като се отчете опита по въпроса на Партията, чиито милиционер си, ЦвЪйО ! Пък и повечето от тези, които не биха се съгласили, вече отлетяха за топлите страни.

НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ САМО НА ТОЛКОВА АКЦИИ,БИЯТ ВИНАГИ.И НЕ ПОДБИРАТ,КОЙТО ИМ Е НАСРЕЩА,ОСОБЕНО КОГАТО ПОЛИЦАИТЕ СА С КАЧУЛКИ.ТОГАВА СА ИСТИНСКИ ЗВЕРОВЕ.

ЧЕ ОПАЗИХ ЕЛИТА /ДЕПУТАТИ/ А НАРОДА ДРУГ ПЪТ!!!

АКЦИИТЕ ЗАКОННИ ЛИ БЯХА?

Всяка власт си има рисков континтингент ,който подслушва за да не създава проблеми! На Европейският ГЕРБ,канцлера Борисов и министър Цветанов -рисковият контингент бяха килъри,наркотрафиканти, дедесари,крадци на еврофондове ,заменкаджии,педофили,психопати и всякаква ИЗМЕТ /електората на БСП/ДПС/Атака!/ На Азиатската хомокоалиция-Момата,Чалмата, Сачмата и Капута рисковият контингент са -студентите,работещите,интелигенцията и емиграцията/електората на ГЕРБ и РБ/- ЕЛИТА на България!

килъри,наркотрафиканти, дедесари,крадци на еврофондове ,заменкаджии,педофили,психопати и всякаква ИЗМЕТ /електората на БСП/ДПС/Атака!/ - демек конкуренти :)

Извинети, утре ли беши кунгреса на БКП?

НА ФТОРИ.ФТОРИ БРЕ ЧИЛЯК!:)))

Еййй, тия нямат спирка. Гаф след гаф. Как може да изтърси такава простотия...

Това, май, трябва да се чете: "Внимавайте какво говорите... "

Министъра не знаел, че подчинените му подслушват! Всеки сам да внимавал дали го подслушват! Тоя Маймуняк (голям експерткал) май ни взе на ташак!

Значи досега половината акции на полицията са били незаконни щом като е използвана сила неправомерно.А откакто дойде Цвятко всичко е наред.А защо не каже как върна всички съветски методи в полицията?

Другарят Овечев само дето не ни упъти коя частна охранителна фирма да наемем да ни пази от кражби и т.н.

От 20 г. всички министри се заричат, че ще се справят с кражбите от апартаменти, къщи и на коли, но никой никога не е направил нищо. Напротив, МВР прави всичко по силите си, за да улесни крадците.

ИНТЕРЕСНО да внимаваме да не ни ПОДСЛУШВАТ,ОБИРАТ,ИЗНАСИЛВАТ,УБИВАТ а Вие за какво сте някакъв МИМАНС?

Разбрахме, Йовчев, че си почитател на Остап Бендер и култовия му девиз за спасението на давещите се!;о)

АМИ ТО И ДА ПРЪДНЕШ - ВЕЧЕ ТЕ ПОДСЛУШВАТ ! ТОВА КОЕТО ГО ВЪВЕДЕ ГЕРБ - ТОВА СИ Е НАПРАВО - ЕДИН ИДИОТСКИ УЖАС!

....пръццц...пръцццц чули ли ? ...а мирише ли ?

Овчев, да говориш за използвана ненужна сила от МВР е Нагла безсъвестност - виж направи съпоставка с използвани сили и командировани в Сф преди и сега Виж оградите на НС и патраули като при военно положение дори плътни кордони по цяли улици с Хиляди полицаи. Бой и окървавени студенти ЗАЩО??? Извода е СРАМ и СЪВЕСТ Няма, а достоинство и отговорност пред народ и родина? Виж Първанов и се осъзнай ...

Защото Маймуня от месеци плаща на разни идиоти да правят безредици.

Говорете с Нокиа 3210 и бъдете сигурни,че не ви подслушват! :)

Говорейки с GSM винаги могат да ви подслушват, дали от спец кола наблизо или направо от централата на оператора няма значение.

"Йовчев даде гаранции, че СРС-та няма да могат да бъдат прилагани незаконно и че не няма да се злоупотребява с информацията, придобита от тях." Кой и кога доказа, че досега СРС-тата са използвани незаконно и някой е злоупотребил с тях? Ако това е така трябва някой да е осъден вече от българскяи съд и обществото да го знае. Ало, министъра на чии интереси служиш?

Прав си, не са доказали, но това изявление е повод Прокуратурата да се самосезира! ДАНО!!!

ами министър Йовчев да даде обяснение на простолюдието по какво може да се разбере подслушват ли ни

Отдавна подслушването не е в МВР, а в отделна агенция. Ама на герберастите все МВР им е в устата.

Ега ти! "Внимавайте да не ви подслушват"! Нека тогава този некадърник ни обясни защо лапат народна пара, след като никой, освен управляващите, нямат полза от тях! Циганите - колят и бесят безнаказано! Олигарсите и мутрите управляват държавата! Управляващите само крадат! Пълна липса на правораздаване! Огромна битова престъпност!....... и още и още! За какво ни е такова бездейно МВР с такива некадърници начело, но такова е цялостното управление и затова ОСТАВКА!!!!!

"Всеки да внимава........" Ами то е по-зле от комунизма.

Цялата работа е,че полицайте,когато арестуват престъпниците,трябва да ги галят с перце,за да не ги е страх!!! Те не трябва да се страхуват,че ще лежат в затвора до живот... БСП обича престъпниците и мисли за тях! Затова,преди да арестува престъпник,полицаят е длъжен да му подари цвете,да го попита най учтиво,може ли да го арестува и ако престъпникът е съгласен,чак тогава да го закара в някой хотел,но не в РПУ-то разбира се!!!

Длъжен е и с кафе да го почерпи. И бонбони, разбира се...

Ако не бяха навързани като свински черва всички упраляващи, отдавна Рапоня и поддръжниците му да са по затворите отдавна сегашните да са изгнили вече!

Другарю министър, дали силата е била ненужна може да прецени само съда и то ако има дело, а не ти. Ти не може да съдиш, ти може само даслужиш. Тръгнал си да даваш оценки наляво надясно. Да не обръщаме внимание на адвоката на Цветанов...пак оценки...съда ще реши адвоката какво има какво няма. Пълен смешник си ти.

Кога ще има зрелищна акция за задържането на Маймуня от Банкя. Още колко негови престъпления трябва да станат публично достояние, за да се задейства прокуратурата. Бат Маймун изглежда има много излишни милиони и си плаща, където трябва.

Мая Муна? А, костендилската Мая. Що бе - толскова ли е страшна, че ще я задържат с полиция?

Не се прави че не разбираш, че става въпрос за главатаря на Организирана Престъпна Групировка ГЕРБ.

Няма да си жив да видиш бе позитанско леке...

За кои престъпления става въпрос? Нещо доказано има ли или са пснали нещо ново във вестник 'Дума'. Всъщност може би фотограф Бареков пак е объркал снимките.

Абе Йовчев ти какво искаш, когато полицаите арестуват някой да му носят цветя ли?!?!?! Ти си най-смешния министър в историята на МВР!

Овчев, Овече нали щяхте да работите, а освен да ровите за пропуски през последните 4 години друго не правите. Цветанов много хора го уважават и виждаха какво направи, а как го е направил все тая, не ми пука за престъпници и корумпирани държавни служители, обаче това дето вие го направихте и то се вижда, бежанци, бели рейсове, бити студенти, притискани протестиращи и т.н. Има нещо повече от това да останете на власт и това е достойнството, а никой от това правителство не го притежава, жалки сте.

Народният гняв няма да ви подмине!

са си заплюли днешния ден да ни правят на луди. Сутринта Менко Ментата ни убеждаваше как ЦвръЦко бил подслушван незаконно, което беше абсолютна заблуда но и абсолютна автореклама на адвоката, комуто иначе законът забранява да се рекламира. Сега пък другият словоблудник Йовчев: да се били внимавали дали ни подслушват!! Как, бе Йовчев, кратуно празна, как? Нали ако това можеше да стане, никой нямаше да бъде подслушван.

Менков си е адвокат, а ти си позитановец литнат! Цветанов пипна тук и там и шайката ви зави на умрело! Ех народът вече не е толкова сляп за интригите майевски и бюрековски! Отврат!

С жената от днес минахме на шифрограми.

а ти за кво си ни , защо данъкоплатците ти плащаме заплата ? "Но нека всеки да внимава с кого се среща, какво говори, записват ли се, или не се записват", призова вътрешният министър нека всеки сам да внимава да не го подслушват нека всеки сам да внимава да не го оберат нека всеки сам да внимава да не го нападнат ИЗЛИЗА , ЧЕ СТЕ ИЗЛИШНИ !

Страхът в очите на престъпниците падна! Внимавайте да не ви подлсушват,да не ви ограбят,да не ви убият или изнасилят... Сега ще пуснем и най бруталните серийни убийци от затвора,защото и за тях трябва надежда за живот.... А вие внимавайте,не се страхувайте,но внимавайте!!!

ЙОВЧЕВ СТИГА ЗАПЛАХИБЕ

Че ние отдавна знаем, че ни подслушвате, ама не ни пука. Олеле, Божке :-((((((((=

Абе, нали щяхте да премахнете страха! Аз сега повече се страхувам - да не ме подслушват, да не ме снимат, да не ме оберат, да не ме набият. Ако не искам да дам рушвет, се страхувам, че ще ми го вземат насила. Контрабандата се вихри. Младите усилено емигрират и не искат да се връщат. Идват имигранти, които променят обществената среда. Циганите са безнаказани, защото са избиратели. И още от много неща се страхувам....

"Внимавайте да не ви подслушват" Това ми звучи като отговор на министъра на енергетиката: -Какво може да направим ако не ни харесват договорите за тока? -Трябва да внимаваме какво подписваме ...

Да ама мухльо заловиха тая измет която обираше наши и чуждестанните граждани по пътищата,ама ти тези неща никога не би признал Дори и сега когато има такива скучаи зачестили се на оберсжийте по магистралата

В държавата на флашките агентите на бившата ДС записват всичко и са в управлението . Това е краткия път да им кажем какво мислим за тях , да си го запишат и да си го слушат непрекъснато . Деловите срещи вече само в банята или в сауната !

ЙОФФФЧЕВ, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО БЕ,НИЕ НЕГО СИ ГО ЗНАЕМ. ТУК ,ДНЕС И СЕГА ЗА ТЕБЕ Е ДУМАТА.И КАКТО СЕ ВИЖДА ПАК СИ Я ОГЕЛПИЛ РАБОТАТА. НЯКОЙ ХОРА ДУМАХА,ЧЕ ЩЕ КАТУРНЕШ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,АМА КОЙ ДА ГИ СЛУША-ЕЛЕ ПЪК СТАНИШЕВ.

Това не го разбрах. Я пак "Но нека всеки да внимава с кого се среща, какво говори, записват ли се, или не се записват". И как да разберем бе г-н министър. Може би като се срещаме с хора независимо дали по работа или не трябва да се събличаме голи и да влизаме да си говорим в изолирани стаи. Егати порнографията.

другарката овчева пак се оака! оставка!

За излъчване незнам, но разсъждението му е категорично милиционерско! -"ГРАЖДАНИ, НЕПЪТУВАЙТЕ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, ЗА ДА НЕ ВИ ОБЕРАТ ДОМОВЕТЕ!"

а той кой е,чий го крепи на тая длъжност или само взимат големите заплати? безсрамие

"Но нека всеки да внимава с кого се среща, какво говори..." - също така нека всеки да внимава дали му крадат колата, обират дома, изнасилват сестра му или просто го пребиват от бой. Всеки сам да си носи отговорността, МВР си има друга работа - да охранява парламент и правителство!

тази фурнажиска лопата падна от небето

"За бога братя, не купувайте!" - заяви навремето един министър, при когото държавата беше капитулирала пред спекулата. Сега, тези като не могат да се справят с незаконното подслушване (или пък точно те го правят?), ни съветват да не говорим. ОСТАВКА, некадърници!

Г-н Йовчев определено има милиционерско излъчване