Младеж се оплака, че е бит и заплашван от полицаи

Младеж от Оряхово на 21 години твърди, че е било пребито по време на арест. От полицията заявиха, че проверяват случая.

Обратно в новината

Коментари - Младеж се оплака, че е бит и заплашван от полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с този наркоман,полицията има право да бие и да стреля.Такива лекета са за затвора.Навремето така ли постъпвахте с полицията? https://link

Поредния случай на произвол и злоупотреба от страна на бг.полицията!Протестират за заплати,а са символ на злоупотреба с власт,престъпност,корупция и нищоправци.Що ги пенсионират толкова рано,като най-работещи?

куките тряя се гърмят без причина и твай

Няма какво да се оплаква,защото му се е разминало с малко.Ако беше в Турция,освен бой щеше да има и безмилостно е..не.

Няма много ресурси за обяснения. Така се контролират нещата в България. Който не му харесва вратите са широко отворени.

Ай стига глупости! Той е бил с белезници и никой няма право да го бие. Особено пък да спират колата , да го измъкват насила и тем подобни. Сила се прилага само докато се сложат белезниците. Ако ще и най- пропадналия наркоман да е бил , никой няма право да го бие, заради това си има съд , който да прецени какво наказание да му се наложи , ако трябва такова !

Най-после да набият някой циганин, а ние по навик подхождаме човешки! (Справка: вж. имената).

преди да си отворите устата ! уверявам ви,не е трудно !

Ако няма грешка в статията излиза, че потърпевшия не помни най- вероятно е напсувал този Георги. Георги му ударил един шамар, и се сдърпали. След това полицаите дошли прибрали потърпевшия и го пребили в патрулката. Меко казано небивалици. Тоя щом се е снимал сигурно и с адвокат се е консултирал или недай боже с прокурор, че тогава полицаите няма да си дочакат пенсиите накуп.

Кое село Лесковец, Монтанско или Пернишко? Без значение, там наркомани няма, всички са пияници.

Община Оряхово, област Враца.

Младеж... твърди, че е било пребитО...

Ако въпросното лице беше циганин от Оряхово, щяха ли да го бият така?

петров, ми то си е от оряхово бе! и видът му е също като на примат бе! а държането му е още по зле, бе петров!

По неграмотна реплика не съм чел.

Вероятно другото момче е нечии синковец , близък до полицията.

Кой знае какви ги е вършил този, та полицията да постъпи така с него. Като ги знаем какви са корумпирани по разни прокуратури, малко му е било!

или добро или нищо , по-скоро НИЩО!

"Да бе мирно седяло не би чудо видяло?"-"Каквото търсило, това намерило"?

Вие пък! Интелигентно момче ще да е-вижти снимките! Кротко и добродушно! Ма не е било кръчма бе-било момченцето...на излет в планината! Да е бил пийнал-неее, той освен вода друго не знае... Пушил бил,ама моля ви се... Кротушанчо! Бил псувал! И тва не е верно-песнички е пял... И дошли едни лоши полицаи, които по закон трябва САМО ДА ПИШАТ!!! Инак плашат и стресират младото поколение! Как така го задържали? Майка му питали ли са? Я сега-гражданско неподчинение на целата рода и оставка на началника на РПУ-то!

мдааа, яли са, пили са, понапушили са се, малко са се попсували и понабили, та се наложило да идва полиция да ги разтървава! после полицаите купили канабис, навряли му го в джобчето, скрили му личната карта, и му написали акт! лоши са тези полицаи бе! да развалят играта на младежа! ама сега мама като ги осъди, ще видят те!

Що ли не му вярвам на тоя...Хванали са го с дрога, напушен -може би и е предизвикал сбиване с цел да се изкара жертва....

аман от наркомани,търсещи права...

Малко му е!

Не съм фен на българските полицаи,ама на тоя му е било малко боя.

За една псувня и един шамар някой извикал полиция? Този за малоумни ли ни има?

А ти кога смяташ,4е се вика полиция,когато има умрел ли

Ти пък що смяташ, че за всяка псувня или шамар трябва да се вика полиция? Да плащаме разходки за някой малоумник. Нека хубаво да се докарат и тогава да ги прибираме. Може и на части.

Човекът е бил пиян, напушен, участвал в сбиване, значи добавете и адреналин. Почнал е да буйства в колата. Полицията по закон има право в такива случаи да приложи сила. Всичко е по закона !

в кюшето и си пийвах млекцето, така дойдоха двама пазванти с пагони, извадиха ме насила навън и ме пребиха... Айде стига с приказки за баламурници. Полицията е извикана заради сбиване, те не ходят наляво-надясно по свое усмотрение. И явно "господин пострадалият" е бил сред участниците и решил да се направи на мъж. Е, направил се е, а сега квичи, че са го били. Ако се е надявал да го целуват е трябвало да иде на е едно по-друго място.

Браво!

Проверката ще приключи в края на Септември... в районното в Оряхово сигурно работят 10 служителя бе ушеви! Какво ще проверявате 2 седмици?! Или да замажете положението с някое извинение и сценария доброто и лошото ченге!

Тоз олигофрен ако си е кротувал никой няма да го пипне , а той се е правил на велик , а сега пищи ,като мома! НО И РОДИТЕЛИТЕ СА ТАКИВА , ВЪЗПИТАНИЕТО ЗАПОЧВА ОТ КЪЩИ!!!

Тези, които одобряват такова поведение на полицаите като възпитателно да знаят, че така се възпитават хората да станат злобни, отмъстителни, без чувство за достойнство! Това е модерно само за упадъчните общества. Какво ще възпиташ по този начин? Нови хора, да причиняват щети на околните и добре да ги прикриват. Друго нищо!

Ха ха ха! Напротив, даже смятам че такива псуващи и побойници-неоначцисти трябва да ги толерираме а не да ги задържаме и бием! Та те са стълбът на нашата мутренско-комунистическо-соросоидна демокрация! Ха ха ха!

ли са мерило за духовното израстване на обществото, бе, загубеняк? Мисли малко (ако въобще можеш да мислиш) преди да пишеш простотии по форумите.

Не само бой, а и затвор за наркодилъри, поощравани от майките си да продават дрога на деца, да пият и да не работят, защото са цвета на цивилизацията и селския диалект, който е единственияначин на комуникация на тоя пръч, не трябва да се загуби като национално богатство. а аз карам 10 годичнич и син да учи 2 езика, да е кавалер и да спазва закона.Защо???Тя майката селянка има други ценности-дрога, пичяка и побой , които извършва сина й.А който му пречи трябва да е съден...

Моля, нека да не слагаме под един знаменател всички майки, които живеят в селата! Моята майка също живее на село, но никога не ме е възпитавала така! Моля за уважение към майките! А защо само майките трябва да са отговорни за възпитанието, каква е ролята на бащите тогава?

В българския език сществителните се съгласуват по род и число. Така, че фразата... "младеж ... твърди , че е било пребито .... "е връх на неграмотността.

Не е връх, не е ... Колко още неща ще има да чуем. То сега започва да се изявява поколението, родено през 90-те ...

Малко вероятно ми се струва всичко това. И помните ли онзи случай с онази наркоманка, която с баща си орева телевизиите, как полицайка я е обискирала на улицата, вдигнала и блузата да се виждат хубаво голите и гърди и и си пъхала ръката в гащите и пред всички. И щеше да съди полицията до дупка. Тогава всички псуваха полицията и се възмущаваха. Но нито се намери свидетел, който да потвърди че е видял такова нещо, а когато полицията каза, че ще покаже записи от охранителните камери наоколо, които са заснели "обиска", тогава и двамата изведнъж млъкнаха и се скриха от публичното пространство. И такива ги има.

Това само може да каже,че "оная" както я наричаш ти е имала основание изглежда бг. полицията се е самозабравила и счита,че има право да бие наред.

Подкрепям полицаите.Аман от пехливани, селски, дето си търсят правата, които според тях са да...пият алкохол по литър, да се дригират и продават дрига, да насилват селски девойки и най-важното...да не работят, щото са са селски пичове и майките им ще го защитят и ще напишат жалбата, понеже те не са грамотни.За което вина имат същите селски майки

dancho_o@

Малко възпитателно да му подейства.

време да започне гонка на куките.

В конкретния случай подкрепям полицайте. Със сигурност въпросното пияно селянче си го е изпросило. Все пак трябва да имат някакъв респект от полицайте...

А ще се научиш на правопис кога? Като пораснеш?

КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛИЦАИ,ТОВА СА МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ГЕРБ!!!

Селяни! Малко им е боя.

От четенето между редовете разбирам че дилър го пребират а той ще съди полицията аа всичко е ясно!

Тоя палячо какво очаква,пиян, като мотика, псува друг от компанията, за да дойде патрулка не е без нищо. Така трябва да се действа, за да имат респект, такива боклуци.

Не може да бъде... Днешната полиция/милиция не бие - бие само тази от снощи...!!! :::))) Дааа...!!!

Ама и тази от снощи явно вече е вчерашна и не знае как да бие.

Млко му е боя и нагъл да говори.

10% от сметката за ток отива за покриване на кражбите на циганите

Един тъп предмет го били с друг тъп предмет.

Даже малко са те били.От теб човек не става.Семейството ти ще си пати много от тебе.Така трябва да действа полицията ,за да има респект,както беше преди.БОКЛУК.

Ама това са милиционерски методи, а сега нали е демокрация и полицията трябва да не бие, а да бъде "демократична" и толерантна. както е с малцинствата в прочем.

Погледнете снимката на тоя! Типичен неонацист и търтей! Такъв бих го смлял от бой! Още повече, че признава че е напсувал някого! В Булгаристан трябва да бъде въведено правилото като в Англия - удряш -плащаш! Като удариш някого и съдът постанови да му платиш едни 25000 лв. определено ще се замислиш дали да проявяваш агресия към някой друг!

НА снимката се вижда отекло лице около очните ябълки,скули и устни. Както е писано по долу и на тебе да ти играят палки по тиквата ще заприличаш на николай валуев в лицето.

Ти чете ли статията? Какво е правил тоя? Явно си ги е заслужил! Тупаниците де! Аз не се напивам като пън, не псувам като каруцар и не се бия с никой! Въпрос на лично виждане и възпитание! И на наличие на ....тестостерон!

А като погледнеш снимката на Асен Генов какво виждаш ? :))

"Младеж от Оряхово на 21 години твърди, че е било пребито по време на арест" - е, секи ден цепите мрака, просто!

Да пуснат фактура на родителите за проведена възпитателна процедура, макар че не е била много успешна, вместо да реди "няма да правя повече така", пита за още.

Малко са го били. На този само с "фейс контрол" му давам 20 години затвор.

И тебе да те лупат по тиквата ще заприличаш на "фейс" келчо.

Не защитавайте тези хора боклуци. Пияница весели се, какво може да очаква обществото от такова говедо. По жестоки наказания са необходими , на принудителен труд в каменна кариера...

Но не е това начина (нали трябваше да сме правова държава): - напил се - в изтрезвителното - напил се "буйно" - 1 месец ОПТ - напсувал някой - глоба - ударил някой - глоба и затвор За съжаление държава няма, свалят те от колата в нищото и те маризят!

И родителите на профилактика (бой) в полицията, че са възпитали тоя убавец.

Ще си търси правата? Че то детето каквото е търсило си го е намерило вече.