Полицията задържа футболиста Георги Йомов за снощната стрелбата на Околовръстното

"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си", обяснил по-рано спортистът пред ръководството на ЦСКА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, аз бях там като свидетел. Приятел съм на този който стреляха и мога само да кажа че всичко почна от коментар колко грозни са джантите на БМВ-то. Може да ви звучи тъпо но се надявам след ескалирането на тази ситуация поне да помислят да ги сменят. Щото те ако "биваха" щеше ли да се стигне до стрелба? Значи са били трагедия

Стрелба и престрелка не са синоними. Престрелката е когато поне двама се стрелят. Когато един стреля има "стрелба"

Е, поне не са джендъри, нали? :)))

Пострадалия бил некаква мутра махната от полицейската академия за грабеж и сега работела като колектор към колекотрска фирма ако е вярно си заслужава куршумите в краката

Шом е от Банкя, ще го пуснат.

Срещнал две говеда, те му се изрепчили, защото няма мозАк под рогата и ги гръмнал в копитата.

Какъвто ни е футбола, такива са ни и футболистите. Това едва ли вълнува повечето нормални хора. Проблемът е, че и държавата ни е такава, а това би трябвало да ни вълнува всички без изключение. И нещата няма как да се оправят, защото младите поколения се възпитават по начин в който липсват базовите човешки ценности, а както знаем от историята, държави изпаднали в много тежки ситуации са оцелели благодарение на тях.

Ако е баща му, да не е бил полицай преди? Те така ги обучават да се стреля в краката. Че иначе може някой и да пукне. Както при други. При ПТП Стойчо Стоилов го бяха простреляли с 4 куршума ли бе и един го оставяха, че е проблем да го извадят. Тогава стрелящият бе бивш полицай. Други не оцеляват в такива ситуации. Така че не знаем какъв е конфликта, но може и онзи да е проявил някакъв разум, колкото и странно да звучи. Че ако те обира циганин например, по-добре да не се стреля като онзи доктор, а в краката. Където утрепа някакъв Плъх ли му викаха. Помните ли за 80% Ники Михайлов, където на при верижната катастрофа на магистрала "Тракия" загива човек. Уж не е виновен, а покрай другите. Но караше през нощта джип на БФС. За какво са му го дали? Дори само за това можеше да се изхвърли Боби Михайлов. Или където караха по пистата на националният стадион.

Целия вътре сух в панделата до скъсване на свинктера!!!! ЯКО!

От ловешкия клуб значи пак излъгаха в декларация. Нищо ново за клуб който е дошъл от Ловеч и си вика Цска. И малоумниците си вярват.

Ариа ми се казва кучето (случайност, НЕ мислЪ). Йотов зарежда гориво на шела (бензина 3.11лв) следователно мача е продаден. Появяват се фенове на чорбата, държат му сметка, стават агресивни разбирайки че е заредил БМВ-то за 200лв....искат и те нафта за голфа и му обещават да не го бият. Родата на Йотов скачат на бой (бащата бивш полицай).....вади патлак стреля. Певицата Ариа я хваща диария от притеснение, Йотов не помръдва, защото така или иначе няма да го обвинат, та той топка не може да олучи какво остава да застреля някой.....Идва линейка полиция, откарват пострадалите. Сержанта иска от Йотов афтограф и 1 песен на уше от Ариа.....от МакДоналтса хвърлят салфетки...уликите изчезват. Заподозрените не са открити, полицията раздава гюбеци.

Така е пре ГЕРБ - Младежи, тези бъдещи лидери

В Банкя все читави ора

Хубава работа, ама ци*ска.

Вкъщи съм, жив и здрав. Брат ми почти умря, ама ша са опраи.

Забранете футбола и нещата ще се оправят. Това не са отбори а феновете ..... без коментар.

Отишъл да прибира приятелката си от работа на околовръството и клиентът не бил доволен, после си мерили -ишките и онзи победил и футболистчето стреляло. Сега баща му го спасява като казва, че ной е виновен. Те това е.

колата дал и приятелката си на брат си за вечерта, да ги повози, хахахахаха

После пратил баща му да ги прибере хахах

На кого е пистолетът и кой е стрелял....??? Няма прегазени с колата на "батко"

Нее билтой. Бил е брадму.

Веселба с тъпанари асорти :) Добре че никой не е умрял.

Рано е да се каже.

ЦСКА и фолкаджийки като са пръснати е добре , съберат ли се , това е резултатът!

Адресът в Банкя не е "онзи" адрес нали?

БОКЛУК ДО БОКЛУКА, МИЛА МОЯ МАЙНОИЛЬО!!!

Футболистът е задържан. Футболистът не е задържан. Брат му е бил. Не е бил брат му. Брат му стрелял. Стрелял баща му. Задържан е и бащата. Бащата се издърва. И паследно кво?

Тия дришльовци или футбалери се мислят за големо нещо,хеле пък като хванат някоя чалгаджийка А кой се интересува от нашия футбол,почти никой

Тоя ще да е от Бистришките тигри

Тоя чийзбургер? Сигурно са спорили за Русия и Украйна и накрая се оказало, че едните са дошли на дуел с пищови без пищови

....в България при възникнал конфликт се вади оръжие и се соморазправят. Викайте полиция бе хора! Трябва полицията да се занимава с тези неща. Как вадиш оръжие и почваш да стреляш?

е, да, ама вместо на полицията гошко се обадил на баща си и той дошъл и стрелял... след прегледа на камерите си е признал, че е присъствал. сега остава да разберем за какво е била цялата тази простотия.

Толкова много лудост и агресия на публични места никога не е имало. Огледайте се и ще видите,....навсякъде е...

Щом има ранени, значи Георги Йомов не е бил стрелецът

Генгста парадайз

Престрелка има когато се стреля и от двете страни. Тука си е чиста стрелба. Освен ако при престрелката единият стреля с пистолет, а другият с думи.

Не закачайте ''елита'', цвета на нацията, проститутки и ''у краката много, у главата - нищо''. Събрани у Банкя, Драгалевци и още няколко предградия на София ... Самозванци, с купени дипломи, присвоени пари, нещастници, самопровъзгласили се за ... ''голЕмото дубро утро''.... От премиера, до тези, това отгледа ''демонокрацията''... Пример, за подрастващите поколения. Еталон, за поведение. Питайте, пак, защо се изнесоха 3.5 милиона?! Изнесоха се хора, които на мутри и престъпници, няма да свалят шапка, на слабоумни политици - също.

От измеярско семейство какво да очявкавш?!

И аз ги бъркам Приличат си Абе луда работа

Гръмнатите са Лефскари...

Пак ли бе

Футболист с адрес Банкя. Че там има само един футболист -ББ.

Тия цветнокожи ли са? Имам впредвид индуси, дето преди хилядолетия Великият Македонец, Александър ги довел в Европа от Мангалия (област в Северна Индия)

Нахалник. Приключи ти звездната кариера, каруцар. Са ше те вземем у Койнаре за без пари, че ни требе лев бекс.

Някои си позволяват твърде много. Няма значение какъв си, нямаш право да стреляш по хората. Браво на органите на реда и линейките, че са действали толкова професионално и бързо.

Сигани, сър.

ритнитопко и чалгаджийка - цветът на нацията!

Тая па чалгарка и циганка - Ариа. Следващата да е Канцонета или Увертюра. Направо да се пише за балгородничка - ди Ариа. Ритнитопковците, събиращи се по бензиностанциите, няма да ги коментирам изобщо, хеле пък да им обяснявам, че в краката има едни артерии и се умира много лесно от тях. Явно пистолетите са си ги взели с връзки на пияна глава и не са внимавали на курсовете - не се стреля в краката, защото щом си имал лукса да се целиш в краката, значи работата не е била достатъчно сериозна за основателна неизбежна самоотбрана.

боклуци, сър...

ся у кревата ли е или у ареста ? фашагата

Дал колата на брат си, след което колата е стреляла.

цитат >>Линейките са пристигнали на мястото на инцидента за 6 минути.

Петричките тарикати са си получили каквото са търсили!