17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха сега ще почнат да осъзнават какво са направили "великите" сили....Явно Косово е една от най-напредначивите страни в 19ти век...

В мюсюлманските държави е така...

ако я биеше , щяха да го почерпят

В извратения свят в който живеем, всяка близост между мъж и жена не се приема добре. Но виж, ако се целуват двама педераси всичко ще е наред.

Скоро така ще е и в цяла Европа.

Тъпи чалми

Тоя под полата ли я е целувал за тия 450 евро ?!

Ти си мислиш, че не знаят ли? Подозирам, че арабите са платили на пишмандемократите от САЩ много пари, за да ги има Косово и Босна на картата!

Полицай минава покрай храст в парка, който се тресе и се чуват странни звуци. Приближава и един младеж изскача. Полицаят: - а, какво правиш ти тука, бе? - ми, ми, ева, какво да правя. - евеш значи, а, тука в парка?! 20 лв глоба. Докато пише акта за нарушение, иззад храста се показва и момичето. Полицаят: - ооо, ама вие сте двама - 40 лв глоба.

Ако мъжът е целувал приятеля си нямаше да го глобят,но щом целува приятелката,глоба.

Ще го глобят щото не е ритал някоя камериерка в главата.

Скоро такава забрана и в Берлин.

Ако е в содомитската си родина, може и приятеля си да целува ако ще, като си в Рим обаче се ще държиш като римлянин , иначе глоба, а на други места и по-лошо

Това е бившата християнска сръбска област Косово - ислямизирана и с извършен възродителен процес и етническо прочистване. Десетки разрушени църкви и стотици новопостроени джамии. Мечтата на лудия Ердоган за ислямска и забулена Европа.

Който не иска да гледа целуващи се мъже, ще трябва да се откаже и от целуването на жени. "Ама защо", "ама как" - ами ей така. Сега и да ви го обяснявам, учените ви градски тикви са пълни с либерални глупости, няма да го разберете. Продължавайте да си квичите срещу джендърите и гей парадите, нищо няма да стане, ще си стават повече и повече

А бе приятел ката да не е била с ташаци, какъв пол е, че може и шведа дето е глобен и той да е бил приятелка

Спайзвай законите на страната, в която се намираш, за да нямаш неприятности.

Ти не си турчин бре, турците са си в турция, не говорят/пишат български и не ги интересува какво се случва тук. Ти си циганин приел исляма, вас турците ви мразят повече и от кюрдите.

Какви либерални глупости те гонят в ислямско Косово?

Париж ще е първи.

Мръсни ислямисти.! Този ислямски цирей в Европа трябва да се оперира.

В центъра на Рим, на "Испанските стълби", свързващи Площад Испания с църквата „Тринити дей Монти“ ако ядеш или пиеш нещо глобата започва от 250 еврака. Няма не знаех и нямам пари - спиш при карабинерите, докато някой ти плати глобата.

"Наско краставицата" Ц, ц, ц

Не казват по кои устни я е целувал...

А ако дъвча дъвка? ;)

Прав си, ама тези същите ще ги приемат и в Европейския съюз............после ще прокламират тяхната си религия и стана батак

Само те нашляпват по дупето.

Правилно ! Такива отрепки има за съжаления и по нашите обществени места.

Са се чудели как да вземат някой лев