Полицията издирва 47-годишна жена от София

Десислава е видяна за последен път на 23 ноември преди обяд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издирват я 5дни по-късно. Явно сега са разбрали, че отсътва. Не работи ли? Мъж и деца няма ли? Дайте повече инфо

Сега е излязло съобщението в медиите! Човек се смята за изчезнал, ако не се е прибирал 48 часа и роднините му не могат да го открият. А хора изчезват безследно непрекъснато, в това число и малки деца. В САЩ - особено много, у нас не зная какви са печалните статистики, но на наши познати 9-годишното детенце е в тях. Никой нищо и не разбра. Така, че - не се подигравайте на човешките трагедии, за да не ви застигнат и вас! Ако някой е виждал жената нека да помогне, всички останали коментари са ненужни и поругаващи човешкото достойнство!

Не мога да повярвам на изключително просташките и злобни коментари които чета...Това е БЕЗСРМИЕ..вие знаете ли какво е да ви изчезне близък....??? Това е падение което пишете ...

Не им обръщай внимание, те това търсят.

Не е безсрамие, а уродство, патология. Има хора, които се раждат с тежки физически недъзи, има и такива с душевни - хора лишени от емпатия, болни хора!

Сложете снимката в по-голям формат за да се вижда по-добре. Почти нищо не се вижда на тази малка снимка.

ЩО ЗА ХОРА СТЕ ?ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ЯВНО НЕЩО ЛОШО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЖЕНАТА ЯВНО ,ЩОМ ТОЛКОВА ДНИ Я НЯМА.ВЕРОЯТНО ИМА БЛИЗКИ,КОИТО СЕ ТРЕВОЖАТ ЗА НЕЯ.СЪВСЕМ ЛИ ЗАГУБИХТЕ ЧОВЕШКОТО В СЕБЕ СИ?

ЩО ЗА ХОРА СТЕ ?ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ЯВНО НЕЩО ЛОШО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЖЕНАТА ЯВНО ,ЩОМ ТОЛКОВА ДНИ Я НЯМА.ВЕРОЯТНО ИМА БЛИЗКИ,КОИТО СЕ ТРЕВОЖАТ ЗА НЕЯ.СЪВСЕМ ЛИ ЗАГУБИХТЕ ЧОВЕШКОТО В СЕБЕ СИ?

Един ясновидец я видя у някаква планинска урва, останала там, след като направила скок "Чайка" от една наблюдателна туристическа площадка, съвсем съзнателно.

Щом е с туристически обувки е ясно, тя е от онези стари моми ходещи по планините и пълни с злоба заради пропилян живот. В София има много такива по разните дружества.

Едно и също повтаряш за кой ли път, е асани дъщеря ти, сестра ти или племенницата ти ги стигне, проклетникът, не се спря!

Ето точно това казвам, злоба се лее от теб. Да си беше осиновила . . .

Дано не е от тях, но е факт, че такава ниша с дами наД 40 съществува. Искам да допълня, че са основно вегани и почитатели на йогата. Нямам нищо против тях, единствено имам леки забележки към личната им хигиена.

Да допълня: много от тях са ‘преуспели’ в чужбина, преживели любовни несгоди с пакистанци, сърби и албанци. Идват тук и се надяват да си намерят някой, който хем да се кефи на набръчкани гуши, да Цени съчетанието стройно тяло, къси крака и дебел гъз, и за капак да не им пипа спестяванията. Тръгват по планините, когато разберат, че вече нямат никого и нищо.

Защо ли си мисля, че някоя такава дама ви е разкарала, като ви е видяла умствения багаж?

А такива като теб ръсят глупави коментари в интернет, защото ценят само пиенето и себе си, и безкрайно ги е яд, че добре запазените жени имат интереси (различни от алкохола, затова няма да седнат да се чукат с тях, че и внимание няма да им обърнат). 'Ай' наздраве - седи си там и си злобей, а ние ще четем коментарите ти с насмешка и мъничко жал за безсмисленото ти съществуване и толкова изхабени по теб усилия от страна на родители и учители навремето.