Полиция обгради офиса на фирмата-собственик на автобуса в Скопие (видео)

Пред сградата се събират близки на пострадалите при катастрофата в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Менувачница Обменно бюро Преди 100 години и ние така сме говорили .

Ако не друго, поне малко Албанска история ще научим от тези коментари. Списъка с имената е доста красноречив. Едно не ми е ясно. Защо тези хора правят екскурзии почти посред зима, при Ковид, натъпкани в автобус. Тия деца не са ли на училище? 4 автобуса, цяла фирма съществуна да организира такива пътувания. От къде идва този интерес към пътунанията?

Илирите са претопени(да не ползвам по-груб език) от днешните албанци, които са дошли с турците от Грузия. Днешните талибани нямат нищо общо с древните католици

Баба ти е дошла с турците от Грузия.

Илирите са претопени(да не ползвам по-груб език) от днешните албанци, които са дошли с турците от Грузия. Днешните талибани нямат нищо общо с древните католици

Трябва да се забрани пътуването на автобуси през нощта.......

Невероятно голям брой " експерти" веднага се нахвърлиха да обвиняват пътя, асфалта, маркировката,, мантинелити и т.н. Никой не мисли за превишена скорост, задрямал шофьор гръмнали маркучи на спирачките и т.н. та си спомних за приказката за българският Казан в ада и липсата на пазачи около него... Няма друга нация като нашата..

Има ли албанци - бягайте и не се обръщайте! Това са истинските изроди в Европа - насадено преселено от турците кавказко племе - диви разбойници.

Тъп гъз. Албанците са коренно население на Западните Балкани, илири по произход. Не са насадени от турците, нито са кавказко племе. Преди завземането им от османците са били католици, а и сега има много такива между тях. Наричали са ги арбанаси по времето, когато са били в рамките на Първото българско царство. През турско са им викали арнаути.

Ей глупак неук я погледни една средновековна карта и виж къде е Албания - в Кавказ. След това ела да се извиниш.

Алания няма нищо общо с Албания, бе пън! Аланите са днешните осетинци и наистина са кавказци, а албанците са арбанаси, арнаути, илири или, както искаш ги наричай. Каиш!

нормално да не ви вдигат роднините, нали са изгорели в автобуса... реалностите са такива, за съжаление, не го казвам от сарказъм

Минавал съм от там. Островчето със мантинелата в което се е блъснал и запалил автобуса почти не се вижда. Маркировката там няма светлооотразителни перли.

Въобще не се чудя кой има интерес България да поеме цялата вина за нечие заспиване и каква цена ще поискат за изплащане на тази вина. Три автобуса от същия конвой преди фаталния са минали безпроблемно.

Ама цялата. Как е заспал шофьора, като 20 мин. преди това е пълнил на бензиностанция?

Регистрирана в Кюстендил, защото сме в ЕС... благинките на евросъюза водят до подобни измами да се регистрират коли, хора (дори македонци) да се покриват изискванията и да им носи предимство

Обзалагам се , че злополучното пътуване ще се окаже "Случаен превоз за собствена сметка", при който пътниците са пътували като саморганизирана група с нает лично от тях автобус и... няма да имат никакви застраховки за това пътуване! Както обича да казва българинът-тарикат: За кво ти е тая застраховка, само да шариш допълнително пари. Ти като ходиш с твойта кола до Пловдив правиш ли си застраховка?... С интерес ще следим случая... Залогът е твърде голям.