Полиция нахлу в Държавното горско стопанство във Велико Търново

Акцията е във връзка с незаконна сеч в землището на село Арбанаси

Обратно в новината

Коментари - Полиция нахлу в Държавното горско стопанство във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само във Велико Търново ли!?

Виждаме с очте си престъпленията на гроб,но реалността ще блесне на 27.10.Пак тези престъпници ще" спечелят" ,даже и само 20%да отидат до урните

Голям праз. Пак няма да направят нищо на никой. Най-много да обвинят портиера или хигиенистката в нещо и да ги уволнят.

ВЪВ ВСИЧКИ ГОРСКИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ. ТО НЕ ОСТАНА ГОРА. ЗАЩО МЪЛЧАТ ПОЛИТИЦИТЕ И ПСЕВДОЕКОЛОЗИТЕ ПО ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ВЪПРОС ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА. НЯМА УСТОЙЧИВО РЯЗАНЕ НА ГОРА - ТОВА Е САМО В БОЛНИ МОЗЪЦИ.

Хората се избиха по пътищата и няма никаква реакция ти за гората кой ти я гледа горката.

Това за съжаление е част от бизнеса на ДПС и ще се мълчи по тая тема. Тези "нахлувания" в офиси са по-скоро палеативни мерки или за разчистване на сметки, ако се е намърдал някой "българин" в схемата. Докато не останат голи баири, като в Турция, циганотурците няма да се спрат. Те това обичат. Да си гледат "пашалъка"

По голите баири не ходят хайдути а хайдуци.

Да не търсят мечката от Пушево?

Миналата седмица бях в Трявна. В Трявна ходя от години - поне 20! Бясна съм на това, което видяха очите ми! Сеч, сеч, безогледна сеч! Камиони натоварени с изсечени дървета - всеки божи ден! И без това сте близо - вижте и там какво става, ако разбира се, "акциите" ви не са само с предизборна цел...

Щом ходиш толкоз години в Трявна би трябвало да знаеш че тя е в Габровска област.

Е, извинявай, но е елементарно някак си това, което си написал;)) Чети последното ми изречение и стопляй - те са във В.Търново, а аз съм написала "и без това сте наблизо" - ами наблизо са, на по-малко от 1 час път са;))

Защо само там ,те отсякоха /мутрите/вековни борове и ели и никой нищо!!!!!!!! Всичко е законно............С кубици на ден се извозва дървен метериал от горите в Самоковско..Точно тъка ,под зоркия поглед на инспекторите седнали в колите на ИАГ.....................

ПР продължава ! Явно сечта е била толкоава тайна, че само преди избори се вижда, а после тишина !

….тия нахлувания и иземване на документация ми идва в повече .Стига циркове !Всичко може да се установи без показни акции .

Арбанаси.................а край Къпиново, Миндя, Златарица какво става и то под "зоркия" поглед на някои горски

Там май сече горнооряховския кмет и затова никой не проверява...

"Полиция нахлу в офисите на " Нахлу?!?! Любопитно изразно средство.

Така ще е ,до като Народа не се събуди и НАХЛУЕ пак там ,където беше през зимата на '96-та...

Какво ли искат да кажат.. С таз акция в Цветановград?

Тези редакторчета не са чували за синоними- влезе, изненадаха, посетиха, влязоха---Къде са учили, какво са научили ? Е,то се вижда!!

да са още ученици в смисъл учащи се

Няма толкоЗ тъп човек, който да работи с документи и да не си е оправил работата документално ;) Сега ще се окаже, че всичко е законно, извършва се прочистване на болни стари дървета, заразени с насекоми и ларви млади такива, извършва се разреждане на гората и т.н. И пак много шум, а после какво става никой не знае - едно голямо нищо. Тъкмо полицаите имитират дейност 1-2 месеца са си намерили работа, прокурорите и те, идва Коледа, премийки тва онова..

автоджамбазите кога, никога