Полицейският бус не е препречвал пътя на мигрантите

Близо 50 км е била гонката с буса с 12 сирийци, жандармерията не е препречвала пътя. Тежко раненият полицай е бил в колата, а други двама извън нея

Обратно в новината

Коментари - Полицейският бус не е препречвал пътя на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе, глупак, нали се видя на колко "безопасно място" е бил спрял! Калинка с калинките глупава. Айде и ти у лево, заедно с тия двамата, които вече подадоха оставки. Негодници!

В следващия случай ще четем – Полицейски автобус препречи пътя на влак пълен с мигранти на прелез, но влакът се вряза в него и уби над десет полиСая, машинистът е бил българи и сега е отведен за постоянно в ареста, където ще му бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство на на най-умната и мъдра част от българите – полисаите, които биват "убивани" като пилци заради голямата си мозъчна недостатъчност.

само дето нищо не е препречвал. изненада!

Днешните коли са с ламарини като хартия. Я им дай на полицаите по един москвич, да видиш като се "вреже" някой в него ще стане на пихтия.

Съобщават ти, че някакъв бус се носи с бясна скорост и ти спираш там, където е най-вероятно да се тресне в тебе.

Пътнит полицаи трябва да учат как да спират автомобил в движение. И да се упражняват.

Още няколко такива инцидента и ще ни приемат в Шенген, за да може цяла Европа да се наслади на подобни случки.

Каква е присъдата за трафик на мигранти?

Лошо няма, стига да си извън паркираната кола. А трафиканта да се трепе.

Кой неграмотник писа статията питам аз. Някой който не различава мъжки женски и среден род. Да няма сирийци в дира

ако го спрат вътре в страната е никаква

Тия навлеци са бетер от хлебарките, щом все се ''затяга'' опазването на границата а те се роят непрекъснато из вътрешността на страната.. Докато не разрешат стрелба срещу всеки минал мрежата независимо от националността те ще се роят из България..защото знаят че Хелзенския ''комитет'' и подчинените му властващи тук винаги ще ги опазват.

Стрелба поне по гумите да им разрешат пак ще е крачка напред.

Тази наша полиция това не им е за първи път. Те не са ли чували за вериги с шипове,с които се прегражда пътя? Изпопукай им гумите да вшдим къде ще бягат.

Sm3hurk0

Много противоречива информация... Буса с мигранти не спира на подаден сигнал от патрулката, която седи след тунела Траянови Врата в посока София. След това буса не спира след подаден сигнал от другата дежурна патрулка, която е изхода на паркинга на Мотел Ихтиман в посока София. Явно и двете патрулки го следват до София... Буса с мигранти, следван от патрулките се отклонява от магистрала Тракия и тръгва по околовръстното на София в посока Казичене и точно там, би трябвало да е този Бус на полицията в който катастрофира Буса с мигрантите, следван от Патрулките, които са го следвали по магистралата. "Полицейската кола, в която се врязва буса с мигранти, не се е опитвал да препречи пътя на нарушителите. Той е бил спрян на безопасно място на "острова", съобщи директорът на СДВР гл. комисар Калоян Милтенов Милтенов" При завой безопасното място не е там, където центробежната сила се опитва да изпрати автомобила.. Много рядко може да се получи увличане и колата да се озове във вътрешността на завоя към края на кривата. Та бусана полицията се готвел да последва буса с мигранти, ама 2ма полицаи били извън буса... Обясненията издишат... трягедията остава, благодарение на некадърната управа в ръководството на МВР !

Sm3hurk0

Немой с лошо ! То тогава трябва да се открие ловния сезон и за украинци ! Като се премахне двойния аршин, тогава ще си дойде всичко на място!

Стискаме палци пострадалият да се оправи и да се възстанови напълно. Но малко черен хумор не вреди - добре че в полицейски бус се е ударил, а не в ученически автобус, понеже основните виновници за тези случки са спящите и лежащите с камера в храстите полицаи. Тия мигранти и тоя шофьор сега дали ще платят нещо като редовните шофьори, които плащаме масрафа или ще бъдат хранени за наша сметка в ареста ??

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ , СЛАГАЙТЕ ШИПОВЕТЕ ПО ПЪТЯ И НЕ СЕ ЗАМИСЛЯЙТЕ .

Ли пистолети да стрелят в гумите или шофьора?

Дирниците, преследване и гонка не са синоними

Политиците в парламента да си завират изборния закон там където не грее слънце и да започват работа по наказателния кодекс и закона за мвр.