Полицейски шеф: Поддръжници на Тръмп искат да взривят Капитолия, докато Бъйдън говори

Прокурор най-после получи данъчните декларации бившия президент за няколко години назад

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези американци искрено ме разсмяха! Извинявам се - демократите американци ме разсмяха! Едно време наш Тодор Живков твърдеше, че ще го взривяват, разстрелват и т.н. Байдън посмали малко темпото бе! Смешно е!

Работя в сащ от мнпгп години Плащам данъци десетки хиляди долара на година Не съм милярдер, нямам имения във флорида Оранжевия клоун ме плаща нищо в сащ а щв прави америка велика Изродите които го подкрепят също не плащат нищо на тази държава Америка е в опасност от екстремисти, светът трябв да помага ..

Имаше 10 пъти по малка охрана от тази на ББ Никога не е заявявал че ще го нападат. Байдън цели да смачка Тръмп и привържениците му

Трябва ти психиатър

В Люлин ?

Охраната на тодор живков беше огромна! Пътуваха по 4-5 автомобила, винаги напред имеше милиционерски автомобил и се спираше движението поне 10 минути преди да мине великия другар Тодор Живков! Това което съм го виждал с очите си съм го виждал!

“ По-късно се разбра, че някои от тях са имали намерение да умият шефката на Камарата на представителите Нанси Пелоси. ” По- добре да Умият тази новата Йогананда Питман. Няма да стане по-умна, но може да стане по-бяла. Нямат ли специалисти от кариерата , а все политически назначения?

И след като успяха да го спрат с фалшификации и манипулации, продължава да ги е страх от него.

.

Ричард Никсън беше републиканец, а не демократ! Dir, излагате се.

Няма как да си плащал "данъци десетки хиляди долара на година" с миене на чинии. Относно това какво той (или някой от другите 1%) плащат си е само тяхна работа, почни да мислиш и да изкарваш техните доходи и няма да плащаш и ти нищо. А за непросветените - данъците в САЩ са сложен занаят, и ако си в Имотният Бизнес, можеш да си на загуба с години. Примерно ако имаш имоти под наем (както е Тръмп) - се амортизира цената на сградата за 27 години, което отива в графа "загуба". Та така и Тръмп е "оптимизирал" данъците си, точно както Байден и неговият син, точно както и останалите 1%.

Уха! Нещо като "Барутния заговор"... :)

Ще се опитат да го унищожат, назидателно. За онези, които искат да променят мафиозкото статукво.

Науката е безсилна, в случая. Ще се надяваме на еволюцията. Да му дойде акъла, малко.

Виждал съм два пъти "кортеж"а на бай Тошо - в София, отпред един автомобил сечеше завоите (винаги откъм страната на тратоара влизаше), а отзад колата с Тодор Живков. Това в София, а втория път го видях на един път на Черноморието, пак същата двойка коли. Това беше. А твърдението ти е от мокрите ти сънища.

Имали за цел да "умият" Нанси Пелоси.Така е,като не се къпе....

А, с явната педофилия на бАйдън, с явната злоупотреба със слъжебното му положение от страна на сина му!?!? Ще се занимаят ли "разследващите органи".

Тия хептен изперкаха, демонократите, де.

"Бъйдън гавори","умият Нанси Пелоси",много достоверно.....

Абе, привържениците на Тръмп са искали да пекат сенатори на чеверме и да обедват с тях.

На баба си фурната. И аз съм го виждал като малък как седна със строителите .По ракия и пв песни с тях.

Лошото е, че много индивиди не еволюират, а дееволюират - дяволюират.

Да подпалят Капитолия и да обвинят Тръмп. Така Хитлер обвини Г.Димиърое за подпалването на Райхстага.Но Димитров ги попиля без адвокат.

По-късно се разбра, че някои от тях са имали намерение да умият шефката на Камарата на представителите Нанси Пелоси. Със или без сапун??

И един мармот завива нещо си в станиол-ха=ха

и ще управляват като хунта.

Освен туй искат да любят баба Пелоси групово!

Сравнението с подпалването на Райхстага е неуместно. Между Димитров и Тръмп - също. Всеки, който е запознат с повече детайли за това историческо събитие би бил наясно, че подобна аналогия е неправилна.

"Заплахите показват, че екстремисти може да нападнат сградата по време на речта на президента Джо Байдън " И как ще го постигнат това тия тъй наречени екстремисти когато Капитолия все още е охранявана от над 20 хиляди военни, които по последни данни ще бъдат там до може би края на годината!?! Тия екстремисти да не би случайно да бъдат с танкове, дронове и бомбадировачи че да има риск от атака или взривяване? "Тръмп винаги е отказвал да публикува данъчните си декларации, скъсвайки с традиция, тръгваща от президента демократ Ричард Никсън преди половин век." Това значи ли че Джо ще продължи традицията? И кога се очаква неговите декларации да бъдат представени? "Следователите са разпитали отново и бившия адвокат на Тръмп Майкъл Коен" Този които беше хванат за укриване на данъци или злоупотреба с пари и който не се спира да плюе Тръмп за какво ли не с нажедтата да го измъкнат от съдът? Да чудесен избор! "От първото искане - в началото на 2019 г., Тръмп и адвокатите му се бориха с всички сили" Странно бях останал с впечатлението, че с лекота се справи с това след като всички други само не и данъчните му искаха документите. Даже самият Тръмп заяви че ако Данъчните му поискат документите той ще ги предаде без съпротива. Но след като данъчните, единствените които имат право да му поискат тези документи не са ги поискали защо да ги представя преди медиите?!

Безсмислено е да го обясняваш тук. Пълно е с малограмотни тръмпанари, които боготворят оранжевия идиот. Никой няма даже да си направи труда да се замисли по темата, а веднага всички ще се хеърлят да защитават доказания оранжев лъжец.

"намерение да умият шефката на Камарата на представителите Нанси Пелоси". Да умият?!! Хора, това е дъното на българската журналистика :(

пълни безобразни глупотевици! Много се уплашиха другарите за властта си. Много. Направо се наакаха юнашки. Сега ще държат армията в Столицата, да ги пази от народната любоФФФ, хахах :-)

Пак спамиш - полуистини и откровени лъжи. "И как ще го постигнат това тия тъй наречени екстремисти когато Капитолия все още е охранявана от над 20 хиляди военни, които по последни данни ще бъдат там до може би края на годината!?!" Това "...до може би края на годината!?!" е твоя добавена измислица. Ясно е написано в статията, че поради опасност от подобно нападение началника на охраната на Капитолия иска мерките на засилена охрана да останат в сила засега. Ти изобщо прочете ли статията или си спамиш по подразбиране твоите си глупости? "Това значи ли че Джо ще продължи традицията? И кога се очаква неговите декларации да бъдат представени?" Байдън си е представил отдавна декларациите, още преди кампанията. По време на кампанията нееднократно призоваваше Тръмп да представи неговите, както е направил самият Байдън. Така че и тук правиш съвсем умишлено неверни внушения. ""Следователите са разпитали отново и бившия адвокат на Тръмп Майкъл Коен" Този които беше хванат за укриване на данъци или злоупотреба с пари и който не се спира да плюе Тръмп за какво ли не с нажедтата да го измъкнат от съдът? Да чудесен избор!" Това е този същият, който години наред е бил личен адвокат на Тръмп. След като го арестуваха и осъдиха, мястото му като личен адвокат на Тръмп зае Руди Джулиани. Та какъв е проблемът да разпитват точно човекът, който е най-добре запознат с данъчните дела на Тръмп след като ще го разследват за неплатени данъци? Ти ако беше прокурор кого щеше да разпитваш в тая ситуация? Може би икономката на Тръмп или портиера на Тръмп тауър. Айде малко да се опитвате да мислите преди да пишете тенденциозни глупости. Тия, които не вярваме на лъжите на Тръмп не сме на акъла на тръмпанарите, че да ни пробутвате такива плоски манипулации.

70млн. американци, от най-въоръжените са зад Тръмп. Още повече след явните и арогантни фалшификации, с извършиха преврат.

Заобиколен от цветни маймуни

пожелавам им успех, и ако все пак го направят, да предадат властта на организатора си,а не на тръмп, ако някой може да организира подобна операция значи е способен лидер.

Мда, като се "печелят" избори по пощата, после с охрана навсякъде.

ще я Умият ами, кой знае как се е засирила

Какво е наказанието за умуване?

ЗАТОВА ЛИ БЯХА АРЕСТУВАНИ ЧЛЕНОВЕ И ШЕФОВЕ НА "АНТИФА"?! КОИ ВСЪЩНОСТ СА МЕРАКЛИИТЕ ЗА КРЪВ И ПОГРОМИ? НИКОГА НЯМА ДА ЧУЕТЕ ИСТИНАТА ОТ СМРАДОВЕТЕ!

ИЗПЕРКАЛАТА БАБИЧКА Е С НОВИ ЦИЦИ, НА 80 ГОДИНИ! ДА БЕШЕ СИ ПРИСАДИЛА МОЗЪК, АМА НЕ!

КОЛКО ДА РАБОТИШ?! ОТ КЪЩИ, В БОКСОНИЕРАТА В КВ.ЛЕВСКИ- 16, С КРАКА В ЛЕГЕНА И МОКРА КЪРПА НА ЧЕЛОТО, ЧЕ СИ ПРЕГРЯЛ ОТ РАБОТА! СПРИ СЕ, ПОЧИНИ!

От сянката си се плашат вече......ама поне зомбираните кравари подържат в заблуда как ''се грижат'' за тях.

_stankow

Това и през 50-те години в България не е било. Гоненето на "врага с партиен билет", всеобщата подозрителност, доносите, преследването на инакомислещите, разправата с политическия противник. Падение на политическите нрави ! И това - в Америка !?!?

Тази новина е идиотска. Защото вариантите са два (вярно или фейк), а и двата показват колко ниско са паднали САЩ. Защото: Ако е вярно, тогава означава, че са пред гражданска война, а и много от твърденията за фалшифициране на изборите всъщност са верни и американците не приемат за демократични и свободни. Ако не е вярно (много прилич на тъп холивудски сценарий), то тогава показва тоталната лъжа, обхванала управленските структури на САЩ. Отделно, и при двата варианта изводът е един - САЩ не са демократична страна, която може да налага някакви виждания за демокрация, морал и законност. Дори и Путин не си позволява подобни изцепки.

Всъщност не си прав. И двамата не сме живели през ония времена, така че от книги, филми и документи е видно, че през 50-те години е било доста по-зле отколкото е сега положението в САЩ. Поне засега никой не са пратили в трудово-изправителен лагер като този в Белене, нито пък има интернирани и принудително заселени в глухата провинция, както е било в България. Да не отваряме пък изобщо темата за узаконените убийства в трудово-изправителни лагери като Белене и Скравена. И дума не може да става за сравнение с положението в САЩ сега. А иначе САЩ имат подобни прецеденти точно през 50-те - ерата на макартизма, когато са търсили под дърво и камък комунисти и комунистически шпиони, които са били обявявани за врагове на държавата. Така че нищо ново не се случва в САЩ, което да не се е случвало и преди.

Струва ми се че зад тази кампания за дискретизация на Тръмп стоят същите хора които организираха втория имийчмънт. Целта е същата - да го притиснат да се откаже от по-нататъшна политическа кариера или не дай боже нова политическа партия която да разцепи републиканците. Мисля че това са хора основно от ръководството републиканската партия които се чувстват застрашени от от популярността на Тръмп сред редовите републиканци и възможността за натиск която това му дава. Отделно заради него загубиха президентството, мнозинството в Сената и голяма част от милиардерите-дарители на републиканската партия. Все неприятни за тях неща. Използваха демократите за втория импийчмънт а сега и правосъдната система за да го притиснат без да си навличат гнева на републиканските гласоподаватели. Ръководството на демократите разбира се също имат интерес от такова нещо по принцип но в момента не се чувстват застрашени от Тръмп по никакъв начин. Даже напротив - втора номинация на тръмп след 4г. им е по-скоро изгодна. Не мисля че биха дискредитирали президентската институция с такива процеси ако нямаха някаква сделка с ръководството на републиканците. За мен това е много интересна гледна точка която за съжаление не се коментира никъде по пресата.

Здравей, Това наистина е интересна хипотеза за която не съм се сещал. Това, че републиканците по някое време все пак схванаха, че са заложили на куц кон за президентските избори през 2020, но нямаха друг работещ вариант и подкрепяха Тръмп до края на кампанията, беше ясно. Но все си мислех, че просто използват ситуацията в която демократите внесоха искане за 2-ри импийчмънт, за да подложат още динени кори на Тръмп и да допринесат за унищожаване на неговата популярност. Ако обаче са имали сделка с демократите, което не е невероятно, тогава ситуацията наистина е интересна и показателна за пореден път, че политиката е много мръсно нещо и там, където има политика няма лоялност, "няма вечни приятели, а само вечни интереси".

поредните тъпни. Сделката на буш макейн ромни и сие крилото си е била винаги и то при Тръмп открито, неке не забравяме номерата на стария буш още когато Тръмп отвя син му Джеб на праймарито 16-та.Че и дъртата Барбара дет не я чухме години наред и тя се включи. Това са станишевците в бсп и не са изгубили президентство и прочие заради Тръмп, а заради тях, и ако Републиканската партия не се изчисти от тях както нинова разкара станишевци няма да я бъде, щото ще се разцепи и това е нужно за да излезе една читава сериозна партия.Така че дано Президенството на Тръмп помогне да се оздрави партията защото тия години наред я бяха превърнали в патерица на демократите.Ама на вас двамата отдавна ви се казва да не си мъчите мозъците.

няма нищо изгодно в номинацията на Тръмп за демократите, както и за една лицемерна интересчийска част част на републиканците, ние ги знаеме кои са,така че и 2-те групи дружно действат да смачкат Тръмп и не само, а всички симпатизанти също, до най- малкия - глсувал ,писал по медии ,форуми, всичко се издирва.Това му е едната главна задача на Джото до изборите 22-ра и после 24-та да е разкарал всичко, което е около Тръмп, нито е тайна, нито ще спре хората да се борят за правата и свободите си, колкото и да паднат.По-голям проблем за света доти, не само са сащ, са зомбитата, наред с алчните и нагаждачите.