17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можете ли да си представите с каква бясна скорост е хвърчала, че се е забила в тревната площ покрай трамвайната линия ит о силата на удара по инерция се е преобърнала с тавана надолу...

Са возили убувките на деса мунчова

Теста за наркотици нещо за него

Да, дете е, но бас държа, че е гадже на някой от младежите - полицаи! Да видим ще има ли наказани за ползване на служебна кола не по предназначение, ако не докажат, че детето е пътували с тях по служебни причини!

Само вижте възрастта на полицаите в необозначения автомобил… с висока скорост и возят дете ?! Мутреят ли или са се почувствали и те като във филм!? Те като не спазват правилата , какво се очаква от останалите участници на пътя ?

Да ми паднат тия полицайчета млади.... Те кога завършиха, кога им дадоха униформи, кога и цивилен автомобил...??? Нещо намирисва.

Това си е курве.... Гешев, ето ти пример за борба с птп по улиците! Мвр + курви и някаква необозначена кола! Гешев се бори ЗА престъпността, Не срещу нея!

все гешев ви е виновен! ама като влезна да разследва в президентството, всички лумпени излезнахте да защитавате мунчо

тъпи, гешев е прокурор, тия са милиционери! обърни се към рашков, или тоя новия пловдивския пишман адвокат дето е шеф на мвр!

и деца ли арестуват вече

Sm3hurk0

И колата, която е по таван.., не е виновна.. Тя е наша :)))))

Охоо, служебен автомобил с дете в него се преобърнал в София след шофиране с несъобразена с релефът на пътя скорост. Сега ако кажете че и Гражданска отговорност не е имал ...

И четиримата без колани.

на кой богопомазан е детето....

Трима тъпанари и едно дете се обърнаха по таван, това трябва да е е заглавието. Другия вариант е, " Фончо возеше трима полицаи"

Интересен разказ би излезнал ако полицията даде обяснение какво е правило това дете с трима полицаи в необозначена полицейска кола. Вероятно говорителят на СДВР би обяснил как са си рискували живота, за големият им професионализъм и за това как родната полиция ни пази. Ще е интересно да ни обяснят на нас простосмъртните.

ми свирки им е правило детето бе! или са го карали на адрес да прави свирки другиму!

Всичко кара пияно и дрогирано иначе ги е страх да се качат на кола, щото само талиги са ръчкали

Младите полицайчета си мислят,че техните коли не се обръщат.Трябват часове по кормуване.

Добре, че багажника беше останал затворен и не се е разсипала дрогата :)

Разликата между апашите и пилюцията е едната грозна униформа.

Полицейски коли се ползват като безплатни таксита.

Ха-ха, много правилно. За какво ли?

Елате да видите за какво иде реч в Свищов. Обозначени полицейски коли с униформени тюфлеци вътре, сутрин разкарват децата по училищата, после жените до работа. Вечер - обратно. Полицай да си в Свищов, но чух, че и те имали проблеми - сутрин и вечер колите не стигали за всички. Мъка!

Да е само в Свищов, да им купим още коли.. . Скръб е навсякъде, за съжаление

Който не ползва служебна кола за лични нужди, да вдигне ръка...

А на водача проби за алкохол и наркотици дали е направен?

нашата полюция ни пази със кадърността си