17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква е новината, но явно килими вече няма.

От акциите за пресичане на битовата престъпност има най-много арестувани полицаи и бивши полицаи.

В Чирпан водата се не пие Съдържа негасена вар Затуй по улиците тесни Са наредени бар до бар!

Да влизат в оня коптор на края на града направо с багерите! Там е нещо страшно! Всичко наоколо е пропищяло от цигански набези, тя пасмина няма спиране! Ако всичко окрадено бъде открито и иззето, на полицията ще и трябва цял тир с ремарке!

Мръсотията вЧирпан е потресаваща особено около гетото.

"... Полицейска операция срещу битовата престъпност ..." Всъщност какво ще рече битова престъпност? Да направите байпас на електромера и водомера у дома ви? Обир на бензиностанция петролна престъпност ли е? Да оберете банка - банкова престъпност? Да се бори битовата престъпност по места за по един ден е равносилно да се скандира "да живей международното положение!" Гешев отива на кафе при местния кмет, даже и каскета си сваля човека, а на това му казват борба с битовата престъпност. И защо само битовата? Ами другата? Ами правителствената? А прокурорската престъпност кой ще я бори?

Оптимист. Не един ТИР а цяла влакова композиция.

След като е открит порече няма защо да е сред издирваните.

Гледайте кво става ей след некое време по задушниците, на пълчища през гробовете как мъкнат яденето като обезумели. Хората ги е страх да идат на помен на близките си вече, за ради близостта на гробището до същото това гето.

Тези циркаджилъци ако вършеха някаква работа, до сега у нас да сме приключили с битовата престъпност. Смешници са "интелигентните" управляващи силовите структури, защото в Бг има около 250 общини. Всеки може да се досети приблизително колко хиляди са пък селата. Е и с по една акция на месец или седмица, какво точно правим? Почти няма изключения на факта, че всички села са пропищели от престъпност. Е, след закриване на училища, болници и транспорт, престъпността със сигурност ще накара панически да избягат от селата болшинството от разумните и предпазливи хора. Е, и после какво правим, когато провинцията окончателно се обезлюди? Сигурно поредния "управляващ" ни олигофрен ще измисли структури, комисии и какво ли още не за вземане на мерки. След дъжд качулка. Е. затова са смешници, ама гадното е, че ни оправят на идиоти с тези показни безсмислия.

Интересно заради какво престъпление претърсват - изнасилване на дете, млада жеана или баба? Или кражба с побой от преставител на определена група?

На какво основание Гешев се занимава едновременно с Черепа в ОАЕ и непълнолетните циганета от Чирпан, които през лятото се къпаха голи в шадравана пред общината в Чирпан?

Се очерта като месец на въоражените грабежи! По два на ден! ХаХ!

А може би стандартната комбинация - грабеж с побой и изнасилване над възрастна жена, ако е имала дядо е бил пребит и вързан за леглото, докато извършват зверства над бабата? След това патрулки влизат в гетото, за да пазят етническия мир.

А минавали ли сте по подбалканския път край гетото в Мъглиж!? Столипиново ще ви се види като хотел пет звезди в сравнение с това сметище! Каква интеграци, какви пет лева...

Мачкай ГЕШО !

Едно явление не се преборва с 2-3 шумни акции. Трябва всекидневна, постоянна работа. Когато престъпниците усетят, че наказнието е неизбежно, тогава започват да действат механизмите на самоконтрол. Иначе просто ще се скрият някъде за три дена, докато чудото премине.

Предричам бляскава кариера на тиквата с какскета, поради многото тиквоци в държавата.

Битова е когато ние с жената и братятя се бием и колим, а тази е масова дребна престъпност с етнически характер. Трябва да има баланс в изказванията, че то май започва да мирише на мисирки.

м не става само днес а трябва съвмесно с доброволци от селата градовете эаедно и продължително всекидневно това причината хората да бягат от държавата в чужбина эаради несигурнаст престъпнос оставени на

Докато има определение "малоценка" в размера на откраднатото, никога няма да се "пребори" битовата престъпност.

повтарях, че Тиквата ражда тиквенца, ама никой не ми вярваше, Те затов цялата държава е в ръьете на калинките. Посредствеността е навсякъде. За "усвояването" на европари няма да говорим.

Обвиняемите излизат с условна, заради сделка с прокуратурата или по онзи закон - за присъда наполовина след признаване?

А защо там са Братя Галеви и Цветан Василев?

Каскета му ходи! Като на сицилиански капо! Като го види циганина, да знае, че няма лабаво!

То и Цеко почна се дни акции, па завърши с няколко апартамента бонус. Ще го видим и този!

Кога ще има акция срещу корупционната престъпност по високите етажи на властта. Не ни заблуждавайте. От високо трябва да се започне, тогава и институциитеще заработят. Не се правете на шменти - капели.

Къде да си поръчам една акция, че и у наше село много битова и всякакъв друг вид престъпност?

В България рибата я чистят откъм опашката, макар, че се вмирисва откъм главата - типично...

Не е ли време да престанете с пиара на 'задържани'' и да влезнете в реалността на ОСЪДЕНИ????

Само така ! Крайно време е ромите да се научат на ред ! Стига са ги коткали за иборите ! Законите са еднакви за всички, крадеш - влизаш в затвора ! Тва е положението.

Мандрообирджиите на Нинова и Радев да минават в нелегалност.

От известно време има и една нова престъпна схема! Кражбите на катализатори от колите. Наскоро мой приятел пострада. Време е МВР да се захване сериозно с проблема. Не стига , че караме бараки, но ще бъдат и без катализатори. Хванете здраво изкупуващите катализатори!

Големи мрънкалници сме Когато нищо не се прави-мрънкаме няма държава ,няма власт. Сега -защо се прави,ама късно било , ама цигани били и така нататътък Важното е че се започна По добре късно отколкото никога.Така че само адмирации за г-н прокурора.И нека го покрепим със сигнали , клипове и други граждански действия Защото сме най пасивната нация в Европа.

Ами давай народе да викаме ''ура'' когато пълним от пусто в празно??????защото някой се пъчи как и непрестанно го прави...

Подкрепям!!!

През 80-те години, за по един месец, всяка лятна ваканция съм бил в Чирпан. Майка ми е от там. Тогава градът беше прекрасен! По парковете играеха много деца, а по улиците се срещаха ведри и усмихнати хора. Къде са децата, къде са хората сега? Защо се съсипа промишлеността на Чирпан? Защо в центъра на града стои като колос сграда, която беше проектирана да бъде читалище? От 30 години тя е без прозорци и дограма? Като си ходих за последно, по центъра, видях само цигани. Жалко за хубавия български град!

- не е инцидентна кампания, коментира главният прокурор. Той предупреди, че мерките срещу битовата престъпност ще бъдат постоянни. - Постоянни ??? За 10 години веднъж, днес в СЗ, утре във Варна, но иначе мерките са постоянни ;)))

Добре де , не мога да разбера , ЗАЩО ГЛ. ПРОКУРОР ВЪРШИ РАБОТАТА НА МВР-то ? Явно за наказание са именно тези служители , които не са си свършили работата вече 30г. , НЕКА ДА ПОТЪРСИ И НА ТЯХ ОТГОВОРНОСТ . Но пак казвам , не е това работа на гл. Прокурор !!!!

ТОВА Е РАБОТА НА МВР-тата , КЪДА СА СПАЛИ 30г.?

съдържа негасена вар. За това по улиците малки, са наредени бар до бар....... Кръчмарски песен от преди чалга ерата. Иначе съм служил в Чирпан. Чак прекрасен, не бих могъл за го нарека, но допускам, че съм го възприемал като синоним на поделението.

Има лица /телефонни измамници / с по над 20-30 висящи дела , и не само те . До там сме стигнали , че бившият Президент Г. Първанов се молеше на Бг-СЪД. СИСТЕМА , ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРИТЕ ТЕЗИ ОСЪДЕНИ , КОИТО ИМАТ НАД 15 ДЕЛА , А СА НА СВОБОДА ???????? Това нормално ли е ???

"Акцията в Чирпан не е инцидентна кампания, коментира главният прокурор." Както каза Маринов, това не е инцидентна, а спонтанна акция, което значи, че не е системна. Анадънмо!

Защото това, както и каскета на Тато на главата му, е Пиар акция. Излъсква образа, за да блести на слънцето.

Мечтай си, ама на ум. Мечтите са безплатни.