17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Акцията в Чирпан не е инцидентна кампания, коментира главният прокурор." Както каза Маринов, това не е инцидентна, а спонтанна акция, което значи, че не е системна. Анадънмо!

Има лица /телефонни измамници / с по над 20-30 висящи дела , и не само те . До там сме стигнали , че бившият Президент Г. Първанов се молеше на Бг-СЪД. СИСТЕМА , ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРИТЕ ТЕЗИ ОСЪДЕНИ , КОИТО ИМАТ НАД 15 ДЕЛА , А СА НА СВОБОДА ???????? Това нормално ли е ???

Добре де , не мога да разбера , ЗАЩО ГЛ. ПРОКУРОР ВЪРШИ РАБОТАТА НА МВР-то ? Явно за наказание са именно тези служители , които не са си свършили работата вече 30г. , НЕКА ДА ПОТЪРСИ И НА ТЯХ ОТГОВОРНОСТ . Но пак казвам , не е това работа на гл. Прокурор !!!!

Защото това, както и каскета на Тато на главата му, е Пиар акция. Излъсква образа, за да блести на слънцето.

- не е инцидентна кампания, коментира главният прокурор. Той предупреди, че мерките срещу битовата престъпност ще бъдат постоянни. - Постоянни ??? За 10 години веднъж, днес в СЗ, утре във Варна, но иначе мерките са постоянни ;)))

ТОВА Е РАБОТА НА МВР-тата , КЪДА СА СПАЛИ 30г.?

През 80-те години, за по един месец, всяка лятна ваканция съм бил в Чирпан. Майка ми е от там. Тогава градът беше прекрасен! По парковете играеха много деца, а по улиците се срещаха ведри и усмихнати хора. Къде са децата, къде са хората сега? Защо се съсипа промишлеността на Чирпан? Защо в центъра на града стои като колос сграда, която беше проектирана да бъде читалище? От 30 години тя е без прозорци и дограма? Като си ходих за последно, по центъра, видях само цигани. Жалко за хубавия български град!

съдържа негасена вар. За това по улиците малки, са наредени бар до бар....... Кръчмарски песен от преди чалга ерата. Иначе съм служил в Чирпан. Чак прекрасен, не бих могъл за го нарека, но допускам, че съм го възприемал като синоним на поделението.

Подкрепям!!!

Големи мрънкалници сме Когато нищо не се прави-мрънкаме няма държава ,няма власт. Сега -защо се прави,ама късно било , ама цигани били и така нататътък Важното е че се започна По добре късно отколкото никога.Така че само адмирации за г-н прокурора.И нека го покрепим със сигнали , клипове и други граждански действия Защото сме най пасивната нация в Европа.

Ами давай народе да викаме ''ура'' когато пълним от пусто в празно??????защото някой се пъчи как и непрестанно го прави...

От известно време има и една нова престъпна схема! Кражбите на катализатори от колите. Наскоро мой приятел пострада. Време е МВР да се захване сериозно с проблема. Не стига , че караме бараки, но ще бъдат и без катализатори. Хванете здраво изкупуващите катализатори!

Мандрообирджиите на Нинова и Радев да минават в нелегалност.

Само така ! Крайно време е ромите да се научат на ред ! Стига са ги коткали за иборите ! Законите са еднакви за всички, крадеш - влизаш в затвора ! Тва е положението.

Не е ли време да престанете с пиара на 'задържани'' и да влезнете в реалността на ОСЪДЕНИ????

Мечтай си, ама на ум. Мечтите са безплатни.

Къде да си поръчам една акция, че и у наше село много битова и всякакъв друг вид престъпност?

Кога ще има акция срещу корупционната престъпност по високите етажи на властта. Не ни заблуждавайте. От високо трябва да се започне, тогава и институциитеще заработят. Не се правете на шменти - капели.

В България рибата я чистят откъм опашката, макар, че се вмирисва откъм главата - типично...

То и Цеко почна се дни акции, па завърши с няколко апартамента бонус. Ще го видим и този!

Докато има определение "малоценка" в размера на откраднатото, никога няма да се "пребори" битовата престъпност.

м не става само днес а трябва съвмесно с доброволци от селата градовете эаедно и продължително всекидневно това причината хората да бягат от държавата в чужбина эаради несигурнаст престъпнос оставени на

Битова е когато ние с жената и братятя се бием и колим, а тази е масова дребна престъпност с етнически характер. Трябва да има баланс в изказванията, че то май започва да мирише на мисирки.

Предричам бляскава кариера на тиквата с какскета, поради многото тиквоци в държавата.

повтарях, че Тиквата ражда тиквенца, ама никой не ми вярваше, Те затов цялата държава е в ръьете на калинките. Посредствеността е навсякъде. За "усвояването" на европари няма да говорим.

Каскета му ходи! Като на сицилиански капо! Като го види циганина, да знае, че няма лабаво!

Едно явление не се преборва с 2-3 шумни акции. Трябва всекидневна, постоянна работа. Когато престъпниците усетят, че наказнието е неизбежно, тогава започват да действат механизмите на самоконтрол. Иначе просто ще се скрият някъде за три дена, докато чудото премине.

Мачкай ГЕШО !

Се очерта като месец на въоражените грабежи! По два на ден! ХаХ!

На какво основание Гешев се занимава едновременно с Черепа в ОАЕ и непълнолетните циганета от Чирпан, които през лятото се къпаха голи в шадравана пред общината в Чирпан?

Интересно заради какво престъпление претърсват - изнасилване на дете, млада жеана или баба? Или кражба с побой от преставител на определена група?

А може би стандартната комбинация - грабеж с побой и изнасилване над възрастна жена, ако е имала дядо е бил пребит и вързан за леглото, докато извършват зверства над бабата? След това патрулки влизат в гетото, за да пазят етническия мир.

Обвиняемите излизат с условна, заради сделка с прокуратурата или по онзи закон - за присъда наполовина след признаване?

Тези циркаджилъци ако вършеха някаква работа, до сега у нас да сме приключили с битовата престъпност. Смешници са "интелигентните" управляващи силовите структури, защото в Бг има около 250 общини. Всеки може да се досети приблизително колко хиляди са пък селата. Е и с по една акция на месец или седмица, какво точно правим? Почти няма изключения на факта, че всички села са пропищели от престъпност. Е, след закриване на училища, болници и транспорт, престъпността със сигурност ще накара панически да избягат от селата болшинството от разумните и предпазливи хора. Е, и после какво правим, когато провинцията окончателно се обезлюди? Сигурно поредния "управляващ" ни олигофрен ще измисли структури, комисии и какво ли още не за вземане на мерки. След дъжд качулка. Е. затова са смешници, ама гадното е, че ни оправят на идиоти с тези показни безсмислия.

"... Полицейска операция срещу битовата престъпност ..." Всъщност какво ще рече битова престъпност? Да направите байпас на електромера и водомера у дома ви? Обир на бензиностанция петролна престъпност ли е? Да оберете банка - банкова престъпност? Да се бори битовата престъпност по места за по един ден е равносилно да се скандира "да живей международното положение!" Гешев отива на кафе при местния кмет, даже и каскета си сваля човека, а на това му казват борба с битовата престъпност. И защо само битовата? Ами другата? Ами правителствената? А прокурорската престъпност кой ще я бори?

Мръсотията вЧирпан е потресаваща особено около гетото.

Гледайте кво става ей след некое време по задушниците, на пълчища през гробовете как мъкнат яденето като обезумели. Хората ги е страх да идат на помен на близките си вече, за ради близостта на гробището до същото това гето.

А минавали ли сте по подбалканския път край гетото в Мъглиж!? Столипиново ще ви се види като хотел пет звезди в сравнение с това сметище! Каква интеграци, какви пет лева...

Да влизат в оня коптор на края на града направо с багерите! Там е нещо страшно! Всичко наоколо е пропищяло от цигански набези, тя пасмина няма спиране! Ако всичко окрадено бъде открито и иззето, на полицията ще и трябва цял тир с ремарке!

Оптимист. Не един ТИР а цяла влакова композиция.

В Чирпан водата се не пие Съдържа негасена вар Затуй по улиците тесни Са наредени бар до бар!

От акциите за пресичане на битовата престъпност има най-много арестувани полицаи и бивши полицаи.

каква е новината, но явно килими вече няма.