Коментари - Полицай с 2.35 промила алкохол в кръвта заплаши приятелката си с пистолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното му оръжие било иззето. Ти да видиш. А дисциплинарка, прокуратура за закана за убийство, нещо, а? Етичен кодекс на служителите в МеВеРеТо? Или тоя келеш ще си развява да не пиша какво до пенсия и 20 заплатки. Ай сиктир, бе.

При положение, че оценката на психотеста е цедката, която осъществява реален (((подбор))) на кадри в системата на МВР, какво ви учудва? А там оценката се получава преди самото явяване. Трийсетте години назначения на шур-баджанашки принцип от чистачката до комисар дава своите плодове. Халал да ни е!

Че то в угърчин пълно с малолетни урвички. Фейсбук ми предлага някакви дето може би ги познавам. Гледам профил "свиркаджийката на угърчин", па като видях и в приятели какви съселянки има, ами страшна работа.

Тоест малко ѝ е, така ли?

Няма престъпление в България, в което да няма замесен бивш, настоящ или бъдещ полицай :) Просто НЯМА!

тази малоумница да има за приятел полицай? Щом си се гепила с най-нискоразрядното животно ще търпиш.

Абе тия психолози работят ли изобщо с полицаите,когато им се раздават оръжия и когато ги приемат на длъжност полицаи или всичко е фиктивно и цари корупция,като навсякъде?!?

Задаваш отговори! Колко пъти си разговарял с полицай? Щот аз всеки път се убеждавам, че са психопати!

Без такива заглавия защото катерица е казала...... Не го съдете....има съд и след това ще разбереме.... Между другото милицията в България не ми харесва....ама последно време се стараем да пишете само за тях и нещо от ковида ми говори че не пишете с чист морал а по заръка.....

Когато самолета не се вдига, нито пищов, нито алкохол ще му помогнат. Да го уволняват от органите, с доживотна забрана за държавна длъжност, че да се хване хамалин в строителството - работа на открито, здрава храна, много движение... пък да видим дали пак няма да може.

Вече не минава ден,в който полицаи да не е извършил престъпление...

Който си няма питон, развява пищов!

че полицаите и военните са най големите комплексари в родината ни е ясно! но защо трябва да се вярва на жена, която доброволно живее полицай??

Поредния комплексар с пищоф. Оръжие се вади само ако ще се ползва. То е ясно, че в милицията всеки е човек на някого, но е крайно време техния Институт по психология да започне да си върши работата като прави реален подбор на кандидатите. Предвиждам, че на "героя" нищо няма да му направят. Пил е извън работно време (не е забранено). Ще му пишат една дисциплинарка в картона и всичко ще се забрави.

Проблемът не е по принцип полицая или пищова му, а това че изключително много хора не си знаят мярката и се наливат до глупост. Повечето битови убийства са точно под влияние на алкохол.

Само боклуци ли работят в българската полиция????

Пистолет не смее да се дърви на жена си

Защо пишете "приятелка"? Защо не е "жената до него"?

не прощават на никой!;)

Събрали сме се само бъдещи полицаи !

Всяка приятелка с полицай и всеки полицай с приятелка. И с пистолет.