Полицай простреля мъж в пореден ден на хаос в Хонконг

Това е трети случай на прострелване с боен патрон от началото на протестите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Както се очакваше смъртта на студента засили още повече антиправителствените протести". Ами то такава е технологията на цветните революции. Иска се да има Сакрална жертва, която да вдъхновява протестите и да ги нахъсва. В Хингконг засега не се получава жертва с чист имидж. Но явно и поединичните жертви вършат работата на стимул за протести. Какво да кажем, Хонконг до преди няколко години беше британска колония. Сега мирните "протестиращи" развяват британски знамена и пеят английския химн. Съвсем официално се знае, че са щедро спонсорирани от САЩ. За какво повече да се говори, обикновен неоколониализъм, с цветна революция. Отделно, очертава се малка група, цивилна английска армия в действие. Които искат да бъде на тяхното, т.е. за това, за което са платили господарите им. А какво да кажем за мнението на останалата част от населението? Мнозинството от които са против английския колониализъм. Или тяхното мнение не се признава. В духа на западната демокрация, където правилно и демократично е само това, което искат господарите. Останалото е недемократично, тоталитарно и т.н.

Как ще искат Хонк Конг - един от най-богатите райони в света да ги върнат при бедните комуняги...

МАЙДАН В кИТАЙ? Не ти е украйна бе.......................

Къв Майдан бе тролчо? Ти твърдиш че е не нормално хонгконските жители да се бутнуват и да си станат роби като обикновените китайци, доброволно ?

твърдим ти, че ПРОСТЕСТИТЕ са по МАЙДАННАТА ТЕХНОЛОГИЯ! Само дето ше попротестирен и ше има водни струи, стрелба и бой по протестърите. просто, майданната технологиа нема да "победи" в хонгконг. А кое е нормално - секи решава за себе си. Чемодан, вокзал, хонгконг?