17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знаеме им игрете на мръсните копелета. пак са си раздали по 14 заплати.....само че, една допълнителна юли и втора допълнителна...октомври. тез, 100-те лева са им за алиби и да почерпат. нищо повече. А да и да се дигне шум кви са страдалци.

На фона на министерството на финансите, тия са бедняци. Къде са 3 500 лева средна сума, къде са 100 лева!

В МФ има бездомници, все пак :) Дядо Бойко се е погрижил :)))

Снимката кърти мифкътъ - фатмак на смяна с цигара в устата. Добре, че снимката не показва по-надолу....как ченгето играе "джобен тенис".

Те затова сами си ги искат коледните. Онзи ден ме спря един нерешителен такъв пита разбрал ли съм си грешката и ще карам ли пак без фарове какво ще правим сега...проблем, и когато не получи нищо се оказа, че си е забравил фишовете и акт трябва да пише. По добре акт от колкото коледни на някоя лешперска маймуна

Сега като ви спрат на улицата и вместо както досга беше - идват празници, да почерпиш - вече ще е идват празници и не ни дават бонуси така че ти си знаеш....... и отиваме на увеличение в пъти. Ама не ги разбирам защо не си искат рушветите директно от депутатите.

Хахах а финансовото министерство раздава по 3500 на калпак средно :))) и едните не заслужават бонуси и другите ама ченгетата яко прецакани в сравнение с ония другите безделници и лапачи.

Пийте по една студена вода и пушете по един лют тутун! ....бацето даде кинтите на строителните айдуци!;)))

И тях не заслужават. Единствените две неща, които вършат са - далавери и охрана на мафиотите, които са на власт.

Е гати тулупите ! И 10 лв. са им много на тия хрантутници !

Да, погледнато реално са малко, Но чест и почитания към Бг полицията, от повече от година се дава непрекъснато на тях, на военни и учители, така, че айде малко по скромно на фона на други, които няма да получат нищо...

Точно със 100.00лв повече, от колкото заслужават. Жалко за малцинството от свестни хора там. "И почвам да бегам, батеее....."

Важното е че партията хранилница даде САМО НА НЕКОИ пенсионери по 40/четиридесет/ лева за да посрещнат достойно коледните и новогодишни празници.Това е като вица от социализма за Вуте и председателя на ТКЗС."На Вуте чифт галоши на председателя Волга - от залата се чуват бодри възгласи - нека оди бос".Така е било и така ще бъда след като ни управляват внуците на бившите номенклатурчици.Ново е забравеното старо.

Тези 100 лв си ги избиват на ден светещите жилетки.

Боко не те ли в срам ?! Тези момчета навсякъде те вардят от народната либофф и сега само 100лв , а на писарушките на Горанов 1000 и повече лв !!! Срам !!!

а нещо да са свършили? а ония от регистера и всики лапнали над 4000лв "бонуси"? мамави

Ако даваха пари за свършена работа в Б-я всички държавни служители ще умрат от глад

Пожелавам им яко бакшиши да изкарат по празниците! И почвам да бегам бате!

Доволен съм, че на мардите им го начукаха, така както цяла година ни го начукват същите с безхаберието и мързела им. Лошото е че ще ги избият тези пари сега от нас тия корумпирани амеби...

Не им давай повод, спазвай си правилата и няма да си ги избият. Просто е ;)

На мен пък 3500 лв. са ми малко. Искам ОЩЕ!!!

Нещо не са ми ясни тези бонуси. Хем се бият в гърдите, че са реализирали икономии, хем тези икономии вземат, че си ги раздадат. Тези икономии не трябва ли да се насочат там, където парите не са стигнали.

Пак е нещо, някои и 1/10 от това няма да получат.

Докато полицаите бият грешните хора така ще е :-)

И по стотачка са им много !!!! Да им ги дадат от циганските мешарета , щото пазят смрадливия Илекторат по катуните като писано яйце . И се оставят текилите да ги псуват , ребрят , да и прошат патрулките и....

Кофти тръпка, брат! Матряла да се подготви за колендо и ново- годишно полицейско суровакане, без обиди- само бизнес!