17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчни ,мързеливи полицаи !

Браво! Все такива дни да има! Празниците са за всички :)

Явно се задават тежки времена и някой иска да си купи спокойствие по време на размирици

Поне в едно сме сигурни.Може всички българи да се изнесат от кочината ,но "полицаите " "политиците"и "бизнесмените",а и тези от "кривосъдната система"ще са все тук.За тях беше извоюваната "ДЕМОКРАЦИЯ"по българскси.

Във вътрешното министерство работят около 47 хил. души. Става дума за извънредни пари, извън допълнителните възнаграждения, които в администрацията вземат на всеки три месеца 1. Идват избори трябва да гласува администрацията 2. Трябва да са готови да пазят народните избраници. 3. Един полицай 480- един пенсионер 40 . 1: 12 4. И полицаите че станат пенсионер някой ден

това са нашите пари, от нашите глоби, данъци, такси, платено ддс, осигуровки и т.н. А вие от работата на полицай или МВР, кога бяхте доволни за последно....? Спомен нямам....

20 милиона... Как да не се въодушеви трудовият човек за предстоящата данъчна кампания!

Все по ясно става, че системата с бонусите е един вариант за някакъв контрол на корупцията сред държ.служители, като се дават допълнително заплащане, служителите остават доволни и щастливи и правят това, което се изисква от работодателя. Дали е било правилно, проверката оттича в канала, няма контрол. А критерий за постигнати резултати вероятно също няма. Няма и прозрачност от къде идват парите за бонуси, как се разпределят и коя организация колко е получила. Защо не сметнете и публикувате всяко четиримесечие колко общо бонуси са раздадени и с разбивка по държавните организации също. За да прецени и народа дали тези бонуси са раздадени правилно. Държавните служители следва да служат на народа, и народа да може да ги оценява, но такава система липсва.

Зелените жилетки в действие- За Партията, за Бойко...Ура, другари!

Купуват ги , но не знаят , че милиционерите ще им забият ножа в гърба при първа възможност .

Много грешиш! Полицията е точно най-стабилната част от държавните чиновници.

Стабилна да -но верни не

яко по нова година кръчмите ще са пълни само с милиционери.... визионерите на корупцията..... :Д

Вярно, невярно дали са взели. Вярното е , че ще имат пълно основание да ни бият по протестите и да защитават своите благодетели. Тъй де-давам ти, ама нали знаеш....

Ако всички пенсионери в БЪлгария излязат по улиците да протестират за ниските си пенсии, няма да стигнат полицаите да озъптят такъв мащабен протест. Но понеже са растнали под друг строй, са хрисими и послужни, търпят до смърт.

ГЛУПАЦИИИИИИИИ, що не се замислите до колко написаното отговаря на истината. Да, той всеки може да пише каквото пожелае, въпросът е дали е вярно. Да, мърша има във всяко стадо, но не слагайте всички под един знаменател. Всеки има ако не приятел то познат полицай, направете си труда и го попитайте, той няма да ви излъже, да ще го нопуши на свях и ще се замечтае.

Имаме и питаме и всеки път оставаме безмълвни от отговора,че смятат за съвсем нормално да взимат много пари отделно от заплатата,която е астрономически висока за работата,която вършат.Да не говорим,че от 1 януари ще имат още10% отгоре върху ''ниските''си заплати,които ще прехвърлят 1300 лева...

Знаещ, нищо не знаеш! Нищо не вземат върху заплатите. Статията е пълна измислица, но важното е хората да се разбутат.

Умнико ти къде прочете,че се отнася само за пътните полицаи или според теб митническите,съдебните,охранителните и др. са по-глупави от пътните???...

Аз ти написах глупака-защо бонусите са еднакви за всички, дори и за мършите, които са минимум 50% от състава.

Полицаите НЕ СА взели 102 млн, поне редовите полицаи не са. Онези в министерството може и да са взели. Не разпространявайте ЛЪЖИ!

Така е,вие сте взели ''други пари''.Дето се вика тук не става въпрос за пари,а за други пари.Явно като сте свикнали да взимате пари на пътя си мислите,че другите пари излизат от печатницта,а не от нашите джобове!

Умнико, не съм полицай, но знам какво получават! А и да ти кажа, щото явно не знаеш, пътните полицаи са много малка част от МВР.

''За "постигнати резултати" тази година МВР вече е раздало 102 млн. лв. на служителите си.''Значи вече са си взели 13-та заплата,но въпреки това по още 500 лева коледен бонус,ей така да имат да харчат.

Гнева на хората.Защо ли?Всеки който волю-неволю е имал работа или проблеми с ченге, най-добре знае защо се гневи.Ченге стана синоним на най-долна подлога.Тези хора сякаш са влезли в системата с цел да си избиват комплексите.Всяко ченге след кратък курс е вече "изпечен и компетентен юрист".Не се е изменило правилото още от времето на сатрапа Мирчо Спасов-чегнето да вижда във свеки човек престъпник.Те са на първа линия да защитят такива като Баневи когато са на власт.Те са изключително мързеливи и в повечето случай некадърници с две леви ръце, но точно такива са нужни на МВР.Не са свършили за пет пари работа, но да тормозят и глобяват нямат равни.Ей за такива като тях, от години нито може да се почуства нито да се празнува нищо.И сега за какви резултати са им тези награди на мазните гъзове.Аааааа, да, сетих се.Заедно с мутрите успяха да вцепенят народа и да го докарат да безразличие и малодушие.Малко ли е?

Да де, ама в тази система работят и много цивилни полицаи, чийто труд ти не виждаш и не знаеш. Ако си имал среща с полицай или друг, от когото си останал разочарован, не можеш да лепиш етикета на всички. Моята заплата е над 2500, честно - не мога да кажа, че ми стига. Знам, че техните заплати са доста по-ниски. Нямам нищо общо с тяхната работа, но повярвай ми, познавам доста хора, които работят в МВР и 5 бона да ми дават заплата, няма да отида там.

За нормалните съм напълно съгласен, но защо слагат всички под един знаменател.Нека бонусите бъдат според свършената работа.Нека се спре с това-Ще проверим случая и толкова.Трябва да се реже веднага в случаите когато се работи на парче.И кога ще видиш български полицай да си свали каската пред справедливите искания на оскотелия от глоби и полицейски тормоз народ.Имам няколко познати които работят в полицията-единия е точно тези които съм описал-мързелив некадърник с голяма уста.Баща му се е видял в чудо.Имам и такъв, който наистина преживява тежко несправедливоста и го знам как по празници и мероприятия не си знае работното време.А силовото минестерство намери пари, а за даскалята даже мизерните им заплатки ще дойдат след Коледа, защото мазните чиновнически задници от Общината които се пазят от тези с бонусите никой не може да накара да се размърдат.

Ми хората работят, заслужили са си парите. Не са като работещите в частни фирми, които само мрънкат, плащат данъци и плюят Властта

Значи раздали са 100тина милиона, а сега още 20 млн?!? Демек по 2000 бобус на милиционер (до сега?!?) , по 20 000 на всеки десети или по 200 000 на всеки стотен?!? Аз ли нещо изпускам...

"За "постигнати резултати" тази година МВР вече е раздало 102 млн. лв. на служителите си"

е нали трябва да пазят рахата на властимащите! Само че всичко е до време!

че тези хора не са в министерството за престиж и да се борят с престъпноста, да осигурят на себе си и не само на свойте семейства един спокоен живот. Това са алчни и безкруполни бандити огряти от "справедливостта на държавата", държава която се храни ежеминутно от всяка моя и ваша дейнст свързана с закупуването на насъщния, а горките пенсионери от кофите с лекарства за които същата тази държава е спомогнала хилядократно! Тези хора с отново някакви мижави изключения не заслужават и заплатата която взимат камо ли някакви бонуси. Да, заслужават някакви пари месечно, защото е мазохизъм да работят в системата...

На фона на непрекъснато растящите цени и недоволство у хората, властта се стреми да си осигури надеждна защита

А моя бонус от фирмата е 45лв! (четеридесет и пет) И сам съм си ги заработил, докато на полицаите друг (включително и аз) ги е изработил.

Как точно си им ги заработил? Да не би ти да ходиш в 3 ч. сутринта на катастрофа с трупове, ежедневно да се занимаваш с психопати; да не би ти да си на разположение на работодателя си 24/7? Хайде, стига глупости, нищо не сме им заработили. Момчетата и момичетата са като всички нас и си заслужават парите. Друг е въпросът, че непрекъснато ни противопоставят едни на други, за да има разделение, защото какво са казали древните - Разделяй и владей!

Ти занимаваш ли се? Или дремеш в патрулката и чакаш да мине турския тираджия да даде „чорба пара“? Има средно по двама-трима убити на ден при катастрофа. При 30 000 полицаи колко от тях мислиш, че се занимават с това? За психопатите пък въобще не ми обяснявай, защото само вдигате рамене „нищо не можем да направим“ докато не убие двама-трима и не го пуснат за национално издирване. А с братчедите занимавате ли се? Хайде да не почваме и по тая тема. Като блъскате главите на протестиращи в земята така ли си мислите „Аз си заработвам коледния бонус“?

Абе макя ви да йебем у туй управление, уж все пари няма за пенсионери, за инвалиди... За хрантутници на бюджета, дето един лев не са внесли осигуровки, за тях постоянно има? Бах тея милиони как ги вадите и раздавате, сякаш са на баща ви... И как все няма, а все се биете в гърдите с тоя излишък, майка ви проста...

Нашата полиция ни пази.... клоуни

Бонус за какво> защото намаля престъпността; увеличи се разкриваемостта, или пък намаляха катастрофите и смъртните случаи, а да, защото скоро те ще трябва да защитят продажните политици от нашия гняв > ето затова

Хайде сега правителството да бъде справедливо и да отпусне пари на всички, които няма да получат бонуси! Не може тези които внасят цяла година от мижавите си заплати и дават на държавата да не получат нищо, а тези които не внасят и лев в бюджета, да получат бонуси!

За куките бонусите, за пенсионерите малусите