Полицаите готвят нови протести, разпъват палатка пред парламента

Те посочват като причини недооценяване на труда им и приноса им в борбата с пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека им се увеличат заплатите, но да се пенсионират като другите хора. с какво те са повече от нас.

Сега очаквам Стъки и Флоров да отидат да разтурят катуна. Ще посмеят ли с полицаи в палатката?

Освен да си бъркате в носа и да валяте по цял ден топчета, за нищо друго не ставате

Народната милиция заслужава милиони!

С лютив спрей и боксове не се придобива благоволението на "мършата". "ПАЛАТКАТА" дето ще я инсталират куките, е заявка че когато започне ВЕЛИКОТО ИСТИНСКО ВЪСТАНИЕ, те ще са пас и кибици.

Тези, които са на смяна в Делта гард ще бият протестиращите. После се разменят !

е другото име на всесилния ИПОН!

Половината са излишни ! Ако изхвърлят излишните ще останат достатъчно пари за защитаващите данъкоплатците.

някой друг да им свърши работата, било по границата, било другде.

Протестиращите кой ще ги 6ue?

не бих подкрепил точно полицаите към днешния ден. И те носят голяма вина за днешното състояние на територията. Не само тези ,кото са ръководство,но и много редови полицаи.

Тези палячовци вземат средно много повече от лекарите и учителите, и пак не им стига - а не са си мръднали малкия пръст освен да висят в патрулките и да идват с 1 час закъснение. Да не говорим за законите ни - на теория всеки може да си надува музика по цял ден (без 2 до 4), стига да не отвори вратата на патрула - честито!

да излиза с вдигнато юмруче мунчо естонеца

Отново старата песен на нов глас!

Е,ти не обичаш ли мъни ?Хайде ,живей без тях !

ЗАРАБОТИ!!!

Само питам,каква беше ползата от влизането на България в ЕС ??? Само проблеми от тогава !Да,голяма част от българите отидоха да работят на запад и да живеят по-сносно,но за българите,които останаха в България,полза никаква !

Ползата е за бизнес милионерите. Ползата беше да си отворим границите. И да сме тоалетното казанче на Европа(подобна снимка имаш още през 2010).

А БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО С ПР-КАТА СИ ЖИВЕЯТ В ДРУГА БЪЛГАРИЯ ЯВНО СА МУ ЗАБРАНИЛИ НА БОРИСОВ ДА ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯ

да отиват да бачкат в ковид отделенията! и да ходят да излижат на мутрата задника, щото много ербап са да бият народа, ама от него получават заплатите си, не от крадливия банкянски боклук!

Държавата ни се разсипва, няма болници , няма лекари, полицията е вдигнала ръце. Един път министрите ни лъжат че имаме всичко накрая гледаме хората умират пред болниците, лекарства няма. Но пък имаме лекарства за износ?????

НАГЛЕЦИ

Браво на полицаите, хайде към тях да се присъединим и ние - свободните граждани! А и другите профсъюзни организации да не дремят, ами да се присъединяват - то лекарски, учителски, на учените, транспрота,..., къде ли няма проблеми у нас, че да не е назрял моментът за общо-национална стачка с гражданска подкрепа.

И са кво като нема кой да ги бие тех ние ли да ходими да ги биеме и да ги пръскаме с лют спрей.Нещасници!

Някой да каже колко е зплатат с всички добавки на един полицай,че да разберем накрая какво искат.

Увря им акъла

МВР избесне. Време беше. Сега всички да се съберем пред Партийния дом и да свалим тоя Мутра, която разсипва България.

НАХАЛНИ УГОЕНИ ТЪРТЕИ!

нали Баце е ваш човек, разбрахме че ще имате увеличение...

Малко е. Повече пари трябват. Знаете ли колко е трудно по цял ден да не правиш нищо и да се скатаваш? Това си е тежка работа и заслужава адекватно възнаграждение!

Много угоени бе ! Ще да е от глад, да знаеш !

Ами от глад е, нямат пари за месо и набиват хляб и картофи. От толкова въглехидрати какво да стане - дебелеят.

А джандарите ши ги бият ли? Тия пари имат само за една палатка, тъпунгерите по един грант не моат се вредят. Не се сетиха,че ако бяха обърнали гръб към протестиращите, щяха тутакси да им дигнат с 30%.

Гражданска война в Гърция 1974 и ония са половин век пред нас! Гражданска война в Румъния през 1989 и румънците, дето бяха 50 години след нас, вече имат минимална пенсия 900 лева! Аре да се започва тая война и в България! Български полицаи ще ми изтрепе роднини, аз ще изтрепя неговото ... бе да се свършва с това накрая!

Тъпако, спри с призивите си за война ! Ако убият твой близък ? Родителите ти ? Жена ти ? Децата ти ? Трябва да те арестуват за призиви за война !

Палатките на полицаите ще бъдат до палатките на убитите от системата. И полицаи искат риба да ловят в мътна вода. Щом искат много пари, да отидат доброволци болни от корона вирус да лекуват. Остава и хлебарите да поискат хляба да стане 5 лева, и тогава ще втасаме.

Дали да не ви серем у устенцата... Лев не заслужавате, БОКЛУЦИ С ШАПКИ!!! Кога народът протестира, вие удряхте с палки, нали!?! Мрете сега!

КАК НЕ ВИ Е СРАМ! И НЯМАТЕ ПРАВО ПО ЗАКОН НА СТАЧКА!

който мине от там да хвърли камак, за да усетят народната "обич тези убийци,(такива са, ако им паднеш) жестоки еничари. Защо не минаха на страната на протестиращите през лятото, до сега е свършила агония та. Тези жестоки хора не са българи и православни

Полицаите са част от нас. Не са с нищо повече, колкото и да се надуват от каските, униформите и патрулките. Техните заплати се заделят от труда на останалите. Затова, когато другите професии протестират, полицаите трябва да си дават сметка, че и те имат някакъв интерес. В крайна сметка няма как да има прогрес, ако тъпчем на едно място и спъваме развитието на някоя част от нас. Затова няма да е пресилено, ако кажем, че удоволствието за всички спрени, омаловажени и опропастени протести сега ще трябва да заплатят с липсващите си заплати! Накратко - наистина е нечестно и наистина е за всички. Без изключения.

243Win

Тези нали уж нямат право да протестират?

Никакви пари за борците против короната! Най-малкото щото не бият короната, а носителите, преносителите, ПОТЕНЦИАЛНИТЕ носители, ЕВЕНТУАЛНИТЕ носители, всякакви носители, а и НЕносителите.

Ako бяхте застанали до нас лятото...тиквата,вече да я нямаше СЕТИХТЕ СЕ!

Отдавна беше време ! Докато действате на парче -все тия мутри ще са на власт !

Еничарите кой ще ходи да ги бие сега?

А кой ще им разтурва палатките, пак полицаи или бодигардове?

а,р,м,и,я,т,а, не дай боже!

Коя армия?

Не заслужавате подкрепа и уважение, доказахте, че не защитавате и мразите обикновените български грждании.

Държавен служител,полицай,пожарникар - НЯМА право да стачкува !Като не му харесва да напусне и да отива в частния сектор!Там да взима по 10 000лв.

Сега е моментът да отидем да ги набием! Бахти наглото племе! Пенсионират се след 25г стаж...

Еничари с фуражка, гол да го барате, боклуци!!!

Еничари, защо не опънахте палатки, когато се стачкуваше активно? Тогава май крепяхте власта и сурвакахте наред. Само личния мотив ви води винаги, ваща мама проста.

Мизернициии в Канада звъниш на 911 и ако няма линейка идва или пожарна или полиция. А вие се криете в палатки мамети ви проклето

Полицаите подготвят нови протестни демонстрации Лесно им е като няма кой да ги бие на протестите

тия не протестират, те се пазарят. просто искат да се продадат по-скъпо, същите са като онези труженички

Сега сестра галева ,отровното трио и "селенията ги убива" ще ги пазят:))))))))))))

Спомняте си Симеон Дянков нали? Сега спада ще е доста по-голям и съответно новия Дянков ще трябва да прави много повече съкращения на разходите. Пенционерите вече на са минимума - там няма какво да им вземеш. Да съ готвят държавните служители, полицаите и други паразити - време им беше. По-големи заплати със сигурност няма да има, но очаквам и да започнат съкращения. В здравеопазването потъват също към 6 милиарда на година - и там очаквам квичене от така наречените лекари и фармацевти и всякаква паплач.

Добре са избрали момента. Ако не сега, когато властта се крепи на тях ...

за какво стачкуват от държавната хранилка нали взеха парите на децата за да ги дадат на тях откъде пари кои ще храни стотиците хиляди които са на държавна хранилка къде са реформите в полициата в здравеопазването в образованието стотици хиляди държавна администрациа откъдееееее реформаааааа

Да им се гътне палатката, щото може да е пълна с взрив ... тия имат достъп! И бой си требе ... да ме пишат доброволец, ама искам имунитет и се записвам да млатя с кеф ...