17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак сега ли ?

По-добре им пуснете един IQ тест. Който го изкара поне на минимума, да го обучават. Ама не зная дали ще има някой такъв... Не само лентите, но по-скоро хората успяват или не успяват да се справят.

им купете точни пистолети и автомати. CZ75SP01 18+1 CZ scorpion 20+1. Айде довиждане.

разните по тежки мутри имат специални гуми против тия шипове

Нима нашите милиционери не бяха чували и виждали такива способи за спиране на бандитите??? И ние, обществото, чакаме те да ни защищават от престъпниците...

Xaxaxaxa, негрите-сержанти да го духат...

Крайно време беше! Следващата стъпка е обучение по стрелба с късо и дълго оръжие по движещ се автомобил. После разширяване правомощията на полицията да има право да стреля, а не само да ги обучават! И Най- важното- шибаният БГ съд Най- накрая да започне да раздава справедливи присъди! Нещо в което много, много се съмнявам! Гнила ябълка... нали така френския посланик нарече съдилищата в България преди години?! И за жалост е много прав..

Подобни възпиращи движението на МПС "ленти с шипове" е ползвала американската полиция още през 30-те години на миналия век, именно по времето на АЛ КАПОНЕ. Защо нашите главчовци едва сега се възползват от тази придабивка за персонала на МВР. Или парите отпуснати досега, за тяхното закупуване са били откраднати от ръководството . . .

Те хората тогава и с метро са пътували, нашето беше открито 2000г .

брей , то много сложно нещо - та ще ги обучават ! Що изкарвате дебили полицаите ?

Сегашните полицаи не могат да слагат ленти с шипове, неможели да боравят и с дългоцевно авт.оръжие, по-думите на министъра.... Въобще минават ли някакво адекватно обучение!? Ама така е като го няма СМУ- Пазарджик. Едно време две години обучение за сержант и излизаха много подготвени !

то с автомат се стреля и се учиш много по-лесно отколкото с пищов

Чак сега, с тия темпове на развития ще стигнем Русия бе.

А ген. Борисов беше ли? Глав. сек., милиционер, сикаджия, генерал...

Най накрая.А номерът с ,,рибата опашка,, на бягащите автомобили кога ще научат.Само,че за това ще им трябват по големи и мощни джипове.А стрелба по бягащите джихадисти кога ще им е разрешено?

И място им трябва, нашите пътища са по тесни от средния американски гараж. Хаха!

Слагат се и барикади,да гледат американски криминални филми там показват как се действа срещу криминални елементи в кола

В Ютуб е пълно с документални клипове как действат полицаите в САЩ.Само,че са много добре оборудвани .Нашите са много далече още от това

да седнат върху лентата...

аз имам такива шипове ама не са на лента . тетраедри са и се ръсят

Другарки и другари! Дами и господа! Ако, това не е някакъв номер за да ни пробват колко сме малоумни, а е истина..... ТОЗИ КОЙТО Е ИЗМИСЛИЛ КОЙ И КАК ДА УЧИ ПОЛИЦАИТЕ ДА ПОЛЗВАТ ЛЕНТИ е или истински тъпанар - малоумник или си правят гавра с всички обитаващи територията България. А,ве що не ходите да се пляскате на Маймун дере ,ве шматки недоклатени? Започнах да си мисля,че онзи мушеник известен,като бай тошо сигур е бил прав,като разправял,че построеното по негово време /НЕ ОТ НЕГО, А ОТ НАС/ сегашните кандидат демократи северно атлантици плюс евро ориентациа- Европа им казва ,че не ги иска щото са прости , агресивни и крадливи балканци, а те разправят,че са евроатлантици...... страхотен смърдялник клоака на миски и мисове.

Лапай,лапай и не пробвай да мислиш,не е за тебе.

Нашите глупаци хич не знаеха че има такова нещо.

Боже,боже...чак сега ли ? Някъде из гаража ми гледах един шип от такава лента , преди години ми попадна подарък от едно познато полицайче .Грамотно измислено-конус от хром-ванадиева стомана/по цвета съдя/ ,кух отвътре ,с отвори отстрани и контри .Закопчава се на лентата и при забиването в гумата остава в нея и тя спада много бързо,но не експлозивно.

Смехория с тези показни занятия. Че бива ли така, чак като стана бум на бусовете с мигранти, чак тогава да зареждате тези ленти, дори и да изтъквате слабостите ѝ. Божке, прибери си вересиите...

Борисов: “Доган е поръчал убийството ми… Доган: “Борисов е мутра, “как оставихме една мутра да ръководи държавата!”… Аз разпределям порциите в държавата…” Борисов: “Доган иска да ме убие, но иначе е най-големият политик в държавата (а не престъпник, който поръчва убийства” Народът “гледа тъпо” … Защото “му бил сбъркан чипът”…Докато няКОЙ “се прави на луд”!

платен малоумник!

има файда

сега, като поставят лентата, да не паркират колите си до нея и да си седят на топло, че лудите мигранти пак ще минат през тях. да го кажа, че то знае ли човек

Най-добре е да започнат да се учит да стрелят по движещи се мишени.

те тепърва ще се учат, как влизат да стават полЮцаи с тези умения.

Охх малее тъпанарете с по 10 години в системата сега ли ще се учат да разпъват шипове

чак сега, а някои и за пръв път ги виждат

Друго си е да си социалист и да се бориш против социалната несправедливост, нали : Росен Карадимов с два имота в Ница за над 1 милион лева 3 часа ago Два имота на Лазурния бряг е придобила фирма на бившия депутат Росен Карадимов, който беше назначен от служебното правителство на Радев за член на борда на Българска банка за развитие. Това показва проверка на BIRD.BG във френските фирмени и имотни регистри. Фирмата Rosenina в момента е собственост на децата на Карадимов – Калина и Тодор, родени през 2000 г. Но през 2015 г. и 2016 г., когато са направени имотните придобивки, тя е собственост на Росен Карадимов и жената, с която дели покрив към този момент: Нина Ненова от Враца. Учредителният акт на Rosenina от 2015 г. Първата покупка от 2015 г. е на апартамент в съвременна сграда на ул. Росини, близо до площада Моцарт. За него фирмата е броила 448 000 евро. Извадка от френския Имотен регистър за първата покупка на Rosenina Втората покупка от началото на 2016 г. е на друг апартамент в кокетна сграда на авеню Жорж Клемансо. Той е струвал по-скромната сума от 139 590 евро. Извадка от френския Имотен регистър за втората покупка на Rosenina Така общата стойност на имотните придобивки на семейството е за 1,14 млн. лева. Улицата в Ница, на която е единият от имотите на Росен Карадимов Карадимов е прекарал цялата си кариера на държавни и партийни постове като депутат и съветник на Сергей Станишев по времето на управлението на Тройната коалиция. Името му се свързва със скандали за конфликт на интереси и аферата „Хохегер“. В предишни разследвания установихме имоти във Франция и на други политически лица: бившият министър на енергетиката Милко Ковачев притежава част от замък, а общинския съветник от Перник Божидар Живков, който е тъст на Христо Ковачки, има луксозна вила на Лазурния бряг. *

Кат го гледах това се прекръстих трипъти, не знам за вас.

Ползвайте Семерджиев за реални тестове и тренировки !

он невинен, бил е отвлечен от полицайката

Било е нужен цял ден да им обяснят, че лентата се поставя с шиповете отгоре!

Учили са се чак сега?! Ами много хубаво. Сега МВР-то да ги обучи и как се ползват белезници, огнестрелно оръжие, топла вода и превозни средства! Това е абсолютен позор - трябвале от години да се направи! Не мо се иска да знам в армията на какво трябва да ги учат!

Лъха на некадърност от тези гащници, Ако това е Полицията... жална ни майка. " началниците" не са истрезняли още. Държание като пред блока, Офицери, разгащени по тротоара , никакъв строй или поне подредени, все едно са на някаква гонка. Ония за малко я овладя тази Астра, щеше да ги направи на кайма... една Тренировка като хората не могат да организират, какво да говорим за реална ситуация! Не пищете после къто мрът полицай , вище на какво ниво е всичко.

И за какво са им тези ленти? Всеки е невинен до доказване на противното. На какво основание ще рискуват живот на пътници които дори може да се отвлечени... с шипове се спира МПС само с 1 човек в него, отказал да се подчини на сигнал за спиране. Представяте ли си, бус с 20 човека работници, шофьора му избиват чевиите, не спира на сигнал да не го глобят, следва лента, шипове, катастрофа и 20 човека на мармалад заради шофьора?

ако сега се учат за лентата с шипове - много жалко за полицаите! какво са правили в школите за подготовка? "ден да мине самун хлеб да загине"! железна поговорка! 90 % ОТ СЪСТАВА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО! НУЛЕВ ПОДБОР, НУЛЕВА ПОДГОТОВКА, РЕЗУЛТАТИ - ПРЕСЕЧЕНА НУЛА! РАЗФОРМИРОВАНЕ И НАЧАЛО НА БЯЛ ЛИСТ!

а ще ги прилгат ли на новите белогвардейци или само на нещастниците от азия и африка?

Да не стане като пистолетите - има ги ама, не могат да ги ползват...... Дайте подкрепа на момчетата, без оръжие няма как да вразумиш тия нашественици.

Ако държавата няма пари за ленти всички патрулки могат да бъдат оборудвани с по няколко дъски, с пирони.

Дъската се обръща лесно. Прави се с маркуч - пробиват се през 90 градуса дупки през 2 сантиметра и се нареждат пироните в тях.

Не казвате: от кой доставчик и на каква цена ще ги купи МВР ;+) +€ +$

Попринцип всички ушеви са тъпи с изключение на френските щото ония минават заеължитрлна матура по матматика.Но българдките са особено тъпи и нагли

Това всъщност не е толкова лесно и с една демонстрация няма да се научат. Например може да има един обучен във смяна който да тренира поставянето на шиповете често за да е във форма.

с един курс 20 часа (5 седмици по 4 часа ) ще станат експерти

Схващат ли нещо тьпчовците или само гледат като телета?

с шиповете надолу - "за по-стабилно"! :)

След дъжд качулка. И не, секретарят на МВР " не бил виновен" , защото това били " стари грехове" , а той е секретар САМО ГОДИНА И ПОЛОВИНА'. Какво да кажем? Къде е спал досега зяа нещо . дето го свършиха за няма седмица. Пълна порнография.

има едни харпуни дето като се зацепят в багажника му го спираш . също има едни дето се овъртат едни парцали около задните гуми и пак така

Това с коланите около задната лява гума е само в САЩ, Или поне там започнаха първо.

Майкоооо, чак сега ли се учите на това? Че дори няма купени?! Какво следва...курсове по стрелба?

Вземи ми думите от устата.

Министъра на правосъдието да организира и един курс как се раздават ефективни присъди, щото ги съдели каналджиите условно и със смешни глоби, равняващи се на примерно една десета от сумата за успешен трафик.

шофьори от цялата страна се учиха как да използват специални амортисьори, с помощта на които автомобилите им са в състояние да подскачат в движение до 10 см над лента с шипове! Спешно бяха изкупени няколкостотин хиляди бройки...

В резултат на което МВР обяви тридневен траур.

Но те не могат щото не са обучени ! Щяха да могат да: 1.Уцелят шофьора в тиквата. 2.Да уцелят предната лява гума на всеки тип автомобил или камион. 3 Да уцелят резервоара на автомобила. Обаче не ще опъваме тел на пътя за да спрем кола с двеста, ми нега тренират сечене на дърва.

Могат и да стрелят, но точно полицаи разказваха, как са им давали заповеди да не ползват оръжие, защото каналджии и мигранти можели да пострадат. Ето това е проблема, като да ти влезе някой в къщата и да те е страх, че ще те осъдят що си го гръмнал.

Не е точно така стреля се по задните гуми, по предните ако стреляш може колата да с епребърне и да убие неизвестно кого, за камиони да не говорим.

Във всяка патрулка по едно РПГ и шипове няма да трябват!

И после ще има, ама къде изчезнаха няколко хиляди рпг-та. И всички полицаи ще викат : Е те тука в багажника беше.

тия полицаите явно четат дир.бг-то щото се изсипаха 200 коментара за тия шипове :))))

коментарите досега са 52 плюс моя 53

Говорим за преди няколко дена

Автомобилът премина с около 80 км/час и по никакъв начин не наруши посоката си на движение. Правени са проби и при 120 км/час и той отново остава в стабилно състояние, посочи старши комисар Васил Костадинов, директор на областната дирекция на МВР в Пловдив. По думите му шиповете, които се забиват в гумите, се откъсват и вероятно това оказва стабилизиращ ефект. AАхахахахха, тези сега действието на лентите ли изпитват или как се слагат на пътя?? Щото действието им е доказано от десетилетия... И не откъсването на шиповете оказва стабилизиращо действие, а фактът, че налягането в гумите спада контролирано, а не изведнъж.

нека ти се надупчат гумите, пък парата ще изпускаш после...през дупките :)

стабилизира се понеже ги пукаш и 4-те наведнъж . след около няколкостотин метра стават на парцали и падат и оставаш по джанти

https://youtu.be/5lLlyMhcGoU