Полицаи от Правец откриха изгубено 6-годишно момченце за десетина минути

Майката благодари в специално писмо за светкавичната помощ при намирането на сина й

Обратно в новината

Коментари - Полицаи от Правец откриха изгубено 6-годишно момченце за десетина минути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а къде е дремала кифлата?

Баси! Коги се загуби хлапето, коги майка му разбра, коги викна да плаче, коги я чуха полицаите, коги се хукнаха да търсят тамазлъка, коги го намериха - сичкото тва за 10 минути. Па я коги съм се намуал с ланшен боб, за 10 минути не моем се изсерем само.

Браво! Някой си е свършил работата за която носи униформа! ТОВА Е НОВИНА ЗА НАШАТА СТРАНА!!! УЖАС

този чичко полицай си е готов за мутра! добре охранен, остригана глава , брадичка и татуси!

готов за едал- тесни рамене, широк ханш, депилирано ....упе. И на мен ми е странно като видя татуиран полицай. И не си наемам ...урва с татуси. Гадно ми е. Но този път браво на ченгетата. Макар и в това малко градче, където и без да искат ще го намерят. Все пак браво. Когато си е така е така. Да не казваме на бялото черно.

Браво на Полицаите да го повишат поне!

Минимум генерали.

по скоро ако не го намери да го накажат

Жега е и трудно се намира новина от мисирките. В Правец има една главна улица и голям пешеходен площад. Няма как да се загуби човек. Интересно полицаите какво са правили цели 6 минути, преди да го видят.

Браво на момчетата. А майката да внимава повече. Телефона няма да избяга за разлика от детето.

Това, че някой си е свършил работата, за която получава заплата в територия Булгаристан, новина ли е? Ако е, тежко ни и горко...

Това е . Полицаят си е свършил работата перфектно. Браво на служителите на реда.

На 6 години изгубени? До кога се държат за полата на мама??? Спомням си, че като бяхме на 6 години и изчезнехме за цял ден - никой не ни е търсил с полиция /тогава милиция/… Ама това си беше животът на село - цял ден свобода. А сега са търтеи - карат ги и ги взимат от училище с колата, после на разходка - с колата….

Партийния секретар опъваше майка ти, а баща ти си траеше, че да не го приберат !

ТВУ на колко влезе и защо? Не не питам за престъплението дето го свърши. Питам за безхаберието на дъртия и мама ти. Не се ли сети, че те са виновни за похабения ти живот.

И аз днес си свърших всички задачи на работа. Ще пишете ли? Мога и интервю да дам. А майката къде е бляла? Колко бързо и далече може да се отдалечи 6 годишно дете па ако ще и на велосипед. Това не е Ланс Армстронг все пак.

Ти да видиш! Бившия сотаджия станал полицай.

Еми разбира се че е страхотна и добра новина. Детето не се изгубило, а майката го изгубила от поглед, ама я било срам да го повика, а пук и било топло и я мързяло да го потърси, та за това се обадила в полицията, да ги задейства че и те да свършат нещо. Кво има да го вика и да го потърси, като има мобилен телефон и може да звънне безплатно в полицията?! След като полицаите са намерили детето за 6 минути след като е минало време докато грижовната маийа им го е описвала по телефона 10 минути, значи че ако вместо да им звъни го беше извикала и потърсила е щяла да го намери за 1 минута. Тая сега да я глобят 20000лв. за подаване на неверен сигнал в полицията по който са задействали полицейски ресурс за нищо, за да не губи детето от поглед така лесно. А на полицаите по медал че са търсили детето пеша чели 10 минути

Свършил си е работата и тва в новина?Само в бг кенефа, ако някой си свърши работата, настава евртина селска еуфприя пп форумите.Отделно, служител на рвда с татуировки????Ебати падението повсеместно в тая кочина

Е все едно в дубай е изгубено, нали има 3 улици на кръст тва село

Браво. Малкия разбойник да поговорят с него. Че си е опасна ситуация. Въпреки, че от едното ухо им влиза от другото излиза. Добре, че Господ ги пази

Следващият път ще го намерят за отрицателно време, т.е. още преди да се изгуби.

Ако и политиците така работят, щеше да е супер. Вместо да ни заливат от медиите какво не можело да стане. Но продължават да са на постовете си. Като не можете - чао и друг, който може, да заповяда.

Хубава новина! За разлика от помията, с която дирниците ни заливат денонощно. Особено що се касае до действията на полицията.

Теглила здрав пердах.

Са 1 полезно нещо.

Седнало да плаче малкото юначе :) Браво!

Браво!