17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно...защо единствено представители на една "мирна религия" се оказват дотолкова "смазани от беднотия, липса на образование итн", та "смело" трепят НЕВЪОРЪЖЕНИ хора? И то не само във Франция, дето французите били "сериозни фашисти", а и по целия свят? Християните в Нигерия примерно и те ли са "сериозни фашисти", та ислямската сган там ги третира бетер френските "гяури потисници и фашисти"? За тебе има две възможности - или си от споменатата ислямска сган, или си либерастка "антифашистка" подлога на въпросната паплач. Ako си от първите: рано или късно ще бъдете забранени като идеологическите ви близнаци нацистите, с всички от това последствия. Ако си от вторите: първите като си изтакат платното ще нацепят кросното, демек такивата като тебе полезни ид.иоти...

изтЪкат платното..."

Направи партия Минчо, много Българи ще гласуват за теб

Здравейте! Направете така, моля Ви, че на следващите избори да има за кого да гласувам от сърце и с кеф! А не пак за ГЕРБ, като по-малкото лайно.

Браво за директния и точен анализ на ситуацията от Минчо Христов! Един от малкото политици, които уважавам.

Няма никаква конспиралогия. Операция "Гладио" е истинска операция на САЩ в Европа след ВСВ. Сегашните събития в Европа напомнят доста на нея. Радикални елементи, ръководени от спец-службите, вършат атентати в удобни моменти.

Така че моят приятел М.ХРИСТОВ е прав. Случката доста намирисва на поръчка. Само не е ясно защо терористът не оставил на площада паспорта си. Явно не са го намерили още...

Стятията в Москва ли е писана?

ли тъпотията ти не ме разсмива. Ами защото темата,за която пишат хората тук е друга.

Бе филмът, който нагледно показа ролята на службите в убийствата на хора със знакови позиции.

Не са нужни филми, отдавна. Работата е толкова нагла и арогантна вече, че трябва или да си платен, или луд, да им се връзваш

Минчо Христов, президент! На ЕС.

Съвпадението на доказателства за причастността на ФСБ към взривовете в жилищни блокове с трагичната съдба на членове на руската обществена комисия за разследването им подкопават моралната атмосфера в Русия. Но светът остава безразличен. Все повече се чуват гласове на руснаци и чужденци, че няма смисъл от разследване на случаите от септември 1999, защото, който и да е отговорен за терористичните актове, режимът на Путин, който получи силата си от тях, осигури на Русия период на така необходимата й стабилност. Всъщност този извод е опасен за Русия и за света.

А, съвпадението на доказателства за причастността на ЦРУ към взривовете СТЦ!? За тях!?

Това веднага ми напомня едни взривявания на жилищни блокове в Рязан, станали повед за една от войните в Чечня. После се установи, че служители на ФСБ (бивше КГБ), тогава със зам- шеф Путин, са докарали чувалите с взривно вещество, и цялата работа лъсна като организирана от службите. "Още по-тревожно е, че агенти на ФСБ бяха заловени при поставянето на бомба в мазето на друга, пета по ред сграда в Рязан. След арестуването им от местните власти Николай Патрушев, шефът на ФСБ, даде странното обяснение, че бомбата е поставена от ФСБ като част от учебна проверка на “бдителността на гражданите”."

Подкрепям Христов ! Това е истината , браво !

И това ми било "политолог". Следва опорната точка "елитите (незнайно кои) са лоши, участват в правителствата и те отганизират атентатите.".

В България сме царе на теориите на конспирациите! Само знаем да се съмняваме и да намираме кусурите на другите. Обаче когато трябва да направим ние самите нещо, се ослушваме. Всичко това, за да кажа чисто и просто, че статията е пълна глупост.

Освен че е глупост, авторът не е никакъв политолог. Това е на нивото на малоумните участници във форума, каквито има с хиляди.

Минчо ми е колега и го уважавам много. Браво, Минчо!

Минджа си ти ,и то миризливо-соросоидна,немита с месеци

Егати и руските тролове... кое от следното е грешно: Франция от години е в необявена гражданска война. Антисемитизъм, изолация на имигрантите и мачкане на тяхното достойнство, подпиране на богатите, наследство от колониалния период. А на този му се привиждат служби... глупости. че ми слагате минуси? Скоро имаше проучване-най-много антисемитизъм има във Франция. Това е. Неслучайно са свалили гащите пред фашистите. ФАКТ!

Любимите ти Макрончо и баба му от Германия са пътници,след тях сте вие.....

Не съм руски трол,а съм реалист.Роден във Франция,живял,дадено му е въз ожност,а той научен да убива,ама само обикновенни хорица.Живота вече ни ,,виси на косъм,,ако се прибереш жив,е късмет.

Пич, ние тука се избиваме и без някой да стреля по нас, но може би никой не ни мрази чак толкова. Този терорист е роден във Франция и обществото от бели го е смазало-беднотия, липса на образование итн. Лесно се става терорист в подобна среда. А самите франсета... са сериозни фашисти.

Много задълбочен анализ!!! Вярно че нещата са доста прости и предвидими, но никой не назовава основната причина. А тя е исляма като религия. Има имигранти от всякъде. Има латиноси, азиатци, индийци, източно европейци, цигани .... Как така все мюсулмани с криминални деяния са атентаторите, а не стриктно спазващи Корана? Много просто - в исляма саможертвата изтрива всички грехове и ако дори ако не си се молил по 5 пъти на ден те очаква лоши неща в Отвъдния. Но за сметка на това, можеш години наред да не спазваш Суната и с една саможертва в името на Алах, заставаш пред него чист. Ако някой имам каже, че такива отиват в Рая, то и той е в грях. Само Алах решава - никой друг.

Кое му е точното на анализа? Този е роден във Франция преди 30-тина години. По това време за Меркел никой не е чувал, ама видиш ли този атентат бил заради приетите от Меркел мигранти. Или пък че бил заради за да потуши бунта на жълтите жилетки. Тогава защо Макрон отстъпи и спря данъци и реформи? Абе псевдо "експерт"

само ти не разбра как се вербуват джихадисти и от кои.

Три неща не могат да бъдат скрити за дълго: Слънцето, Луната и Истината. ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН! РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ДРЕБНО И ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ С НЕГОВАТА ГЛЕДАЧКА ЩЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ЕЛИСЕЙСКИЯ ДВОРЕЦ Тогава ще стане ясно, че Франция е била управлявана от някакъв случаен инфантилен човек , който не е в състояние да се грижи сам за себе си , а народа го е посочил да му бъде ВОДАЧ. ПОДОБНИ ГРЕШКИ СЕ ПЛАЩАТ СКЪПО . НЕ БИВА ДА СЕ ИЗБИРА ТОВА КОЕТО УРПРАВЛЯВАЩИТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО ТИ ПРЕДЛАГАТ. КОГАТО НЕ ВИЖДАШ ИЗБОР , НЕ УЧАСТВАЙ В МАСОВИЯ БЯС ДА ГЛАСУВАШ. БИХ ДАЛ ГЛАСА СИ ЗА ХОРА КАТО МИНЧИ ХРИСТОВ, но за съжаление те не се допускат до парламента.

Минджа Христов е тъпак и е наплямпал абсолютни тъпотии.

Ти пък си направо луд, за връзване.

България е с най-малък брой граждани на експерт в света. Мнооого са наясно с всичко по света, но словоблудствата им са нпълно безполезни.

"Допускането на голяма частот тях са джихадисти сред мигрантите е престъпно" Какво ли точно означава подзаглавието?

По-малоумно изказване от политолог, което не е базирано на реалните факти, не съм срещала. Първо заподозреният не е мигрант, а е роден преди 29 години във Франция, когато дори Меркел, а още по-малко Макрон ги нямаше като действащи политице даже. Абсурдно е твърдението, че атентата е инсцениран от властта във Франция, за да потуши бунта на "жълтите жилетки". Що се касае до интеграцията на хора от африкански произход и техните потомци дошли от бивши френски колонии, такава никога няма да се осъществи. Тези хора имат различен манталитет, нисък образователен ценз и следователно ниски доходи, живеят изолирано от останалата част на обществото и в повечето случаи се саморадикализират. Трябва да се коментират и анализират реалните причини и факти, които предизвикват както терористичните атаки, така и недоволството на по-бедната част от населението и да се предложат някакви конкретни работещи решения при съществуващите реалности за Европа и света.

Боже, колко си повърхностна.

Абсолютно права е, бе миндил нещастен. Всичко което е казала е логически и фактологически издържано за разлика от безумията на тъпака-"експерт"

булка, ти си функционално неграмотна.

Няма значение вече кой къде е роден. Факт е, че в Европа има не малка маса главорези, които докато чакат реда си развиват мрежа от радикализирани зомбита. Лошото е, че такива като Вас, госпожо, седят на чело на Европа и спят със същите размисли. Само се замислете, че те, за разлиак от Вас, имат защита. Вие нямате! Вашата глава е на дръвника, както и всеки един от нас! С молби няма да стане, но се молете да не сте следваща или пък Вашите деца! Никой не е застрахован, най-малко Вие!

КАКВА от ромски или от еврейски произход?

Минчо Христов повтаря опорните точки на Кремъл!Значи не е политолог ,а е путинолизоанал-ог! тва е истината и да триете и да не триете

нещастник

ЕДИН ОТ МАЛКОТО СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ , КОИТО СИСТЕМАТА ИЗХВЪРЛИ. АКО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИМАШЕ ОЩЕ 121 ТАКИВА КТО НЕГО , БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е ТАКАВА КОЧИНА. СИСТЕМАТА НЕ ГИ ДОПУСКА. ТРЯБВА ДА СМЕНИМ СИСТЕМАТА ПРЕВЪРНАЛА ДЪРЖАВАТА В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР , КОЙТО ИЛИ НПУСКАШ ИЛИ ГОРИШ

Искаш такъв, дето не можеш и да напуснеш ли? Не, благодаря. Помня го. Отказаха ми изходяща виза. Пък за ученическите бригади не бях съмнителен. Пратиха ме.

КАКВИ БРИГАДИ , КАКВИ ВИЗИ БЕ ПРОСТАК!

Това е положението, уважаеми колеги. Човека е прав за всичко. Жалко, че такива политици нямат шанс да управляват България и Европа, системата ги смачква и изхвърля.

Горивата в България били евтини! Спрямо минималната заплата. Спрямо депутатската може. За разстрел са всички управлявали ни до сега.

Франция от години е в необявена гражданска война. Антисемитизъм, изолация на имигрантите и мачкане на тяхното достойнство, подпиране на богатите, наследство от колониалния период. А на този му се привиждат служби... глупости.

Е, тоя както е роден във Франция, какво ощо има с бежанците?? Или няма да си разваляме хубавата приказка с факти... Разбирам, че сте готови да ги разтрелвате на границата или поне сте ок някой друг да го прави, ако не ви до дават по телевизията докато си пиете ракията, но ако мислите, че 1 милиона трупа на границата няма да са проблем за България, жестоко се лъжете. Това ще бъде екологична катастрофа, каквато не сте си представяли. Не говорим за моралните измерения на избиването, защото за вас единствения морал, който разбирате е, че педалите са грешни, а жените са си го търсили, след като им се е случило.

Мюсолмани

Аз като съм атеист, съм отгворен за всички атеисти, а? Ти като си православен, чувсташ ли се отгворен за ролексите и аудита на клира в България?

Не е изключено. Факта че целта е била коледен базар говори за мюсюлмански тероризъм пък и ИД препоръча да се атакува Франция точно сега когато е слаба. Така че мисля става дума за нещастно стечение на обстоятелствата. Дано оръжието не идва от България.

ВИНАГИ ИДВАШ, ИДВАШ ПРИ НАС !

"Допускането на голяма частот тях са джихадисти сред мигрантите е престъпно" Звездите ми го говорят!!! Спелчекера на дира показва поне три правописни грешки, струва ми се че има поне една смислова, макар че в тези условия е трудно да се прецени какво е искал да каже автора.

Минчо Христов е готин!

Г-Н ХРИСТОВ , КАЗВАТЕ ЕДНА ИСТИНА , НО ПИТАНЕТО МИ Е, КОГА Я ПРОУМЯХТЕ ??? ЗАЩОТО ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ПРЕЗ 2014 , КОГАТО НЕНОРМАЛНИЦАНА МЕРКЕЛ ОТПРАВИ СЪРДЕЧНИ ПОКАНИ КЪМ ЦЯЛАТА МЕРАКЛИЯ ПАСМИНА : ЗАПОВЯДАЙТЕ ! БЕШЕ ЯСНО КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА !!! НЕ САМО СЕРИИ САМОУБИЙСТВЕНИ И БАТАЛНИ АТЕНТАТИ, НО И СЪСИПВАНЕ НА ЕВРОПА И ИДЕЯТА НА БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ В СЪТВОРЕНИЯ ОТ САМИТЕ ТЯХ СВЯТ !!! ТОГАВА ВСИЧКИ РЪКОПЛЯСКАХА НА ЛУДАТА МЕРКЕЛ !!!! А ВИЕ ??? ВИЕ ТОГАВА КАКВО ВИДЯХТЕ ????

Кратко, като за политолог, доста точно и ясно. И най-вече, вярно. Колкото и да се пънат платените соросчета.

Защо загинаха хора - ами защото политиците ходят с бодигардове и бронирани автомобили

Малко допълнение/поправка. Хората даже право на оръжие нямат, а изродите се возят на бронирани лимузини и ги охраняват специалните служби. И всичко това платено пак от обикновения човек.

През годините френските президенти не се занимаваха със прииждащите тълпи от Северна Африка а пращаха контролни органи по инспекция на труда финансова полиция и жандармерия за да лови нелегални работници от Източна Европа по строителни обекти и земеделски масиви

"Меркел, която инициира тази вълна, и френските президенти, които я допуснаха, ТРЯБВА ДА НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за това." Точно! А не да обсъждат в съседна статия детронирането на Меркел...

Съгласен съм с всяка дума на г-н Христов . Рядко може да се прочете смислен анализ от интелигентен човек . Поздравления :)

не го четох , ама и аз съм съгласен