Политически и обществен натиск срещу Марк Рюте заради старата му Нокия 301

Критиците обвиняват премиера на Нидерландия в прикриване на държавна дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си тия европедали / холандците са върха/ с какви глупости занимават бившия премиер и за какви простотии му вменяват виновност! И ние искаме да бъдем като тия ненормалници!

ползвам нокиа с копчета. от здравите - глупакоустойчевите... лесно, досовско меню; батерията държи седмица; ударо и водоустойчив (пада в кафето, измиваш със сапун и всичко е ок); не можеш да му сложиш бъг без да те усетят... нямам забележки. но един ден, когато стана президент и превърна бг. в президентска република бонго, обещавам да ползвам айфон.

A тука Гешеф не изтри съобщенията от ПР Севи Бойко и ни лук ял, ни лук мирисал

Животът на Българите има Значение.. И затова, всякакви НАШЕСТВЕНИЦИ- араби и негри, трябва да бъдат застрелвани на турската гранциа или в Океана.. Всички бежанци- араби и негри, да бягат ОБРАТНО към Турция и Африка с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

За глупости оставка заради теми? Тоя фашист отдавна е за махане но за други неща

Добре съм ви обработил хахаха

Тези холандци явно са си изпушили мозъка от марихуана. Това си е негов телефон. Може да си прави с него, каквото си иска. Тези идиоти спират България и Румъния за Шенген. Те са пълни ненормалници.

Рюте, не друг спира България за Шенген..

Без да съм експерт, мога да кажа, че Нокиа е може би най-сигурният телефон, когато става въпрос за националната сигурност. (Ако визираме Нокиа с копчета)

Бате, куцат ти знанията в тема "сигурност" :)

Прав е. И аз съжалявам за старата Нокия откакто ползвам тъп нов самсунг

Нема с кво да се чешат и съчиняват проблеми и фалшиви новини!

Евала! И аз ще направя същото. Хвърлям си самсунга и минавам на нокиа 3310. Имало и умни европейци.

Откога телефона е задължителен за политическа и обществена кариера? И аз смятам че телефонът е да се обадиш "устно" на някой ,а не да пишеш текстове . Производителите на телефони искат да изземат функции на други сървиси.

Вече сме трима с копчета

Тотална шизофрения! Аз също съм с една стара Нокия - модела не помня, но е от 2008 и още работи, въпреки че от май 7 години е мой телефон и е преживял какво ли не. По едно време имах някакъв смартфон с някакъв Андроид, защото ми трябваше за един проект, но е много неудобен за хващане, от синята светлина очите ми съвсем дават фира - сега дори не знам къде съм го завряла, по едно време седеше на секцията и събираше прах. Стар модел има много предимства - тестван от времето, че работи безотказно, трудно ще му сложиш spyware, ако въобще е възможно, освен това просто си го обичам. Напълно подкрепям Рюте за избора на стар, но работещ телефон и съжалявам, че се е наложило да го смени.

Ама си сменяш батериите на вибратора, нали кучко :))))

Хахахаха, неудобен за хващане. Да не е уй, че да е неудобен? А, ти надали си виждала такова за последните 7 години. От синята светлина ти е изпърдял мозъка. Синята светлина вече я няма от около 4 години. Специално за андроидите. Не знам колко си девелоперка (или си чувала некви неща за девелопери), ама явно работиш с устройства отпреди 5 години. Е, само да те светна - почти никой не ползва такива. Да, Нокиа 3310 все още се ползва. Но Самсунг А3 например - никой не ползва. Не пиши тъпотии. Иди и купи батерии за вибратора.

Този че крие нещо е ясно но журналистиката е паднала на мнооого ниско ниво.Що за неграмотник е писал/копирал това.