Полиовирусът открит в Ню Йорк

Защитата е проста - ваксинирайте се срещу полиомиелит, каза здравният инспектор на града д-р Ашуин Васан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да спреш водата на някой и му докараш водоноска, за да му внушиш, че е авария. Много адвансд. Много. Или да извикаш ЧЕЗ и да му кажеш, че било катерица. Бах аз тия катерици. Как се вика ЧЕЗ и как ги баламосваш да правят тия работи. Как?

сяква паплач се стича там

Ей уйовци сплескани.. имате от 1.5К чекнати - 240 неработещи..??? Това колко % е бе сплескани Уойове?? А фул чек ще ви метне 100% извън борда. Ами що дирите У коментарите бе Прошляци недоклатени, да се праите на господ, кво шИ триете КО-НЕ,,, АбЕ? Дришльовци?? Само кажете, че сакате спешъл внимание - ще го получите на 100% УЙОВЕ СПЛЕСКАНИ!!! 20 метра сте ми в лево.. ще ви нашамаросам как и Бойко не ви е пердашил.. Уте като влеза, искам да видя един сВеж и НЕзамърсен от потни тийййн уЙОве ДИР, капиш??!!!

Гледам антиваксърите оргазъм получиха,,,

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

Днешно време да си наричан антиваксър си е направо похвала. Евала на всички, които не се поддадоха на световната манипулация! Тепърва предстои да видим ефекта, който ще се прояви върху набодените. Не мисля, че всичко е било без някакв по-грандиозен умисъл.

Какво значи да си педераз по рождение! Под вола теле ще извадиш, та една молекула вирус в морето да намериш!

Сега ще изкарат всичките стари плащила от мазето и ще ги изтупат от нафталина, та ваксата да тече ли тече... Много, много им се услади на миличките... В съседна статия пише, как гъбички щели да ни полазят, да ни изместват органите и да ни обръщат имунната система срещу нас самите...

Вече изкараха радка аргирова: "Ваксината срещу ХИВ върви с пълна сила"... Ясно е, че ще набиват думата "ваксина" до откат. Психологическа война се води.

Води се, да, и вие сте жертвите й. Прости хора - слаба държава. Процентът на ваксинираните в една държава е пряко пропорционален на богатството й.

Ние сме с поставени всички задължителни и тествани за безопасност десетки години ваксини. Даже имаме БЦЖ ваксина. Би трябвало да сме едно от най-богатите в Европа, а сме най-бедните. Нещо послъгваш май...

Вие сте, ама друг път! Бяхме....бяхме и качествените избягаха! Останаха таквиз умните и със собствено неадекватно мнение кат теб БЕЗ ВАКСИТИ, дращещи по коментарите жлупости и лъжещи, че сме ваксинирани всичките!!!

До 2020 всички живеехме нормално и никой, нито знаеше, нито се интересуваше от вируси и пандемии.. Какво се случи след това? Планирана война? Планирано господство? Известен (не на всеки) свършек на ресурси? А МЕДИЦИНАТА,,,, кога са й били проблем - вирусите..?!, те глава на хИпОпОтАм присаждаха на маймуна, сега вирус ШЯЛ да ни изтреби :) Хайде мозъците и спицилистите на ДИР-а, вместо да умуват над Гошо-капчата, да се изкажат, МОЛЯ, вурху случайните-не-случайности :P

Трябва да се намали човечеството, че единия процент ограбили го не му стигат ресурсите, а и да станат господари чрез цифрово поробване, цифрови валути, базов доход, чипове за портфейл и пълен контрол.

го каза д-р Ашуин Васан, главният инспектор на град Ню Йорк. Ами слушайте го, сами сте си го избрали този коренен американец и Ню-Йоркчанин ;)

се!

Човек на ден да харчи, да речем доста грубо и занижено по 50 литра вода (миене на съдове, пералня, тоалетна, къпане т.н.) при грубо 8 милионен Ню Йорк това са 400 000 000 литра или 400 000 кубика вода и в тях са намерили полиовирус, който е с размер под един микрон... Какъв късмет! Да пуснат тото!

Вече съвсем си изпиха мозъците. Очаквам скоро и на база тези разултати да ни лекуват! По новините: днес си вземете успокоителните. нивата на стрес са много високи! Утре: вземете лаксатив, много хора са запечени!

Колко микрона има в пет фунта

Какъв по-точно ти е въпросът?

За сравнение човешкият косъм е с размери от 20 до 200 микрона, а вирусите са под 0.5-0.6 микрона. Това да го откриеш в 400 милиона литра вода! Това е да намериш игла в бала сено на стероиди!

Това е кошмарно! Поне да бяхте написали кой от трите вида са открили... Но щом препоръчват ваксиниране, значи не е последният, разпространен в Иран и Пакистан, за който няма ваксина. А NY е огромен мегаполис. И за да открият достатъчно висока концентрация, значи вече има скрита епидемия. Ако не е PR на фармацефтите, значи толерастията е ударила дъното и е разровиля тинята. За щастие, тези ваксини са част от задължителния имунизационен календар в България.

ㅤ

Ваксинирам безплатно срещу месечен цикъл. По и не по желание. Ваксинирам и онези родови линии, които раждат поколенията си през "другата дупчица".

Не му вярвайте! Ваксината му не струва - ще Ви трябва бустер през 7-9 месеца.

Ебете си макчйката сатанисти.

Може и ДДТ-то да излезе пак на мода и да лекуват с него полиомиелита също като едно време. Пръскайте храните и децата в басейните и казвайте , че лекува едва ли не всичко .

Открита е ваксина срещу смъртта! Къде да се ваксинирам?

Пак почнаха....и дира почна да трие

Малко история за ваксината против Полиомелит.... През 1955 г. Jonas Salk реализира едно медицинско чудо откривайки как да произведе масово антиполиомитната ваксина култивирайки я върху бъбреци на маймуната "rhésus". Няма съмнение, че благодарение на ваксината на Салк хиляди хора бяха спасени от поразиите на полио. Но....През 1960 г. се появява един проблем....- учените установяват, че ваксините са били заразени с...маймунски вирус SV-40. Изглежда, че когато живия вирус на полио е бил култивиран върху тъкан на маймуна, то с екстракта е бил извлечен и вируса SV-40. При реинжектиране на този вирус върху лабораторни животни, то те развиват рак на мозъка! За да не предизвиква паника американското правителство не изтегля от пазара проблемната ваксина, а само дискретно препоръчва на пройзводителя да намери маймуни без опасния вирус SV-40 и да продължи пройаводството. През 1963 г. маймуната "rhésus" е заменена със зелена африканска маймуна при призводството на антиполио ваксина. През този период от 1955 г. до 1963 г. не по малко от 98 милиона американци са били ваксинирани със заразената с вирус SV-40 жива ваксина против полио. В днешно време SV-40 се появява при 61 % при болните от рак млади хора, което кара учените да предполагат, че вируса се е предал от майката ваксинирана със заразената ваксина на детето по време на бременността. Установено е също, че хора живеещи в Масачузет и Илийнос получили от заразените през 1950 г. ваксини имат 10 пъти повече костни тумори от остеосаркома спрямо тези от страната ваксинирани с незаразената ваксина. https://altered-states.net/barry/rife/research.htm

от какво, просто се ваксинирайте. Ний ша въ опазим.

Вервайте ни пак! Нали ви казахме, че набодете ли се за корона вирус на 70% ще "победите вирус и прегърнете живота". Е не се случи никъде, дори и над 90%, където се набодоха ами даже са по-зле от всякога ама това да не ви смущава, вервайте на "науката" от медиите без доказателства, то затова ви казваме да вярвате, щото в Науката не се вярва, там се знае...