На полигона Ново село пристигнаха US бойни машини и войници

На учебен полигон "Ново село" край Сливен пристигна военна техника на американската армия.

Обратно в новината

Коментари - На полигона Ново село пристигнаха US бойни машини и войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ УВЕЛИЧАВАТ ОКУПАЦИОННИТЕ СИ ВОЙСКИ НА НАЩА ТЕРИТОРИЯ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ И НАРОДА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ВЪПРОСА,РОБСТВО ИЛИ СВОБОДА!!!

Лесно ще бъде ,ако българските политици се допитват до народа! Един референдум и край с нато и ес.!

Никой не е викал тези американски окупатори тук. Българския народ винаги ще посреща с добре дошли нашите освободители руснаците.

Предлагам да пуснат една бригада от мургавите ни "братя" и проблемът с военната техника ще е решен - ще могат да я намерят нарязана за скрап, в близките изкупвателни пунктове. Военният персонал е лесен - друга бригада от мургави "сестри" ще ги опатка за има няма 2 часа и после кръгом към ФАЩ, за продължително лечение :)

путлерастката сган в България агонизира...

Достатъчно е да се предостави територия и каквото и да говори висшата вашингтонска номенклатура, пари винаги ще се намерят за да пристигне т. нар. 'американската армия' и да докара военна техника. А за разпределяне и легализация на парите сред предателите в МО предоставящи българска територия, явно е било необходимо създаването цял отдел наречен 'Съвместни съоръжения и координационни дейности'. Отчитайки, че Пентагона досега многократно и несъмнено е действал в полза на контрольорите на щатите (чийто много важен инструмент е и гореспоменатата вашингтонската номенклатура) и че въоръжените от там всякакъв пол, без пол, или с менящ се пол (за малко да напиша изпълненото с човекомразство вече словосъчетание 'мъже и жени') официално се наемат с пари произвеждани от частната банкова картелна система смело наречена 'Федерален', че и 'резерв', то възниква въпроса каква е целта на всичкото това безпрецедентно струпване на наемници от частната американска армия на Федката. Да не би да е защото перспективите за тотална глобална власт на щатските контрольори се разсейват и спешно се налага да бъдат силово сгъстени? Нещо такова трябва да е, по-общо и не толкова локално, защото няма сведения, че България или някой друг в района планира да диверсифицира платежните средства използвани при покупките или продажбите на нефт или други енергоносители. А всъщност има даден отговор на този въпрос: главната цел е да се създаде партньорство с българските военни сили и да се подсигури сътрудничество. Това е, трябва само пак да им се повярва.

защо не вървите на маика си в п*тката мръсни янки.билгарският народ не ви е канил.

кой те пита тебе бе мърльо ?

Koй ги покани ? Кой ?

Споко,няма дълго да останат тези машини.Братчедите "от махалата" ще ги откажат.След едно тримесечие нищо метално няма да остане от тези бойни машини.Може да останат само американските знамена,тъй като няма метал по тях.

ами ние имаме опит , с турсuкят аскер , после с рускuят , после с немскuят ,после пак с русuкят , после с европеискят , сега нека пробваме и американчетата :)

Не НАТО, а американците! Защото ако сме пълноправни членове (колко добре звучи последната дума!!!), то ние сме НАТО! И не ни трябва всякаква шарена измет от света, за да провокира Русия да си насочва ядрените ракети към нас! Но кой ни пита!

Кой по-точно? Ирак, Сирия, Афганистан? Или Сърбия? Не ти се разбира нещо!

Плащат ли за ползването на базата тия? Кой и как ги храни? Къде им се произвежда храната? Кой ги обслужва? Това са важните въпроси, като оставим настрана, че 12 танка и 5000 военни до скоро не бяха никакъв проблем и за нашата, родна армия! Но както е казал народът ни - който не храни своя армия, храни чужда! Даже рашките по соца не поддържаха военен контингент у нас! А тия се домъкнаха чак отвъд океана! Интересно е още имат ли визи тия? И какви? Туристически, работни, за обучение....? Защото ние да отидам до САЩ се редим в посолството им за визи!!!

Окупацията продължава.

Колко български жени могат да изнасилят 120 американски солдати?

Няколко яки циганки (пардон, ромки! - още не мога да свикна с женския род на питието!!!) от селото ще ги оправят всичките като стой да гледаш!!! И даже ще им изглеждат като бели каки и ще им се кефят! Освен това и промоционална отстъпка може да им уредят за количество!

Много от каките, няма да бъдат изнасилени, а доброволно ще обслужат момчетата (няма да карат само на холограмни женски, я!). Но каки за всички няма да има. А момчетата са напълно неприкосновени. Не ги лови никакъв закон. Така че, много бременни ученички ще се появят, за своя сметка. И само те ще си знаят, че ще родят американчета -предимно черни (по безскрупулни са към белите женски, та затова).

Иначе великия путя и троловете му се разтрепериха от два америански танка. Спокойно бе другаре. Ще разбиете мита за величието на русия като сеплашите от нищо

Твоята работна ниша е разработена и абаносовите вложки ти идат по мярка, а?

Значи краварите и блядовете се готвят да си играят мача на "неутрален" (разбирай - наш) терен!

Нещо си се объркал! Краварите канят на наша територия рашките да дойдат с пушките си или да ни пратят една -две ракети за прочистване на територията! И даже не ни питат! Щото сме им партньори (пардон, подлоги!).

Имат ли достатъчно зачислени памперси и психолози?

Абе когато пропагандата срещу държавата бъде преследвана като престтпление тогава на руските тролове ще ви трябва памперси. Няма нищонанонимно в интернет. Като плюете България ще бъдете наказани.

Главната цел е да се създаде постоянен щатски военен контингент на територията на България, без да се питат българите.

И територията на БЪЛГАРИЯ да се водят воените действия предизвикани от нашите "СЪЮЗНИЦИ"

Нинива и Борисов се надвикват на птичи прякори във връзка с НАТОвско присъствие: - Той бил не ястреб а врабче? - Той се оправдава, че е джентълмен и е гълъб защото сере по главите на хората, а Нинова била някаква птица?!? може би има в предвид Голяма бяла птица... И двете доминиращи партий в България ще се самоизядат и нещат да признаят истината: БЪЛГАРИЯ е под УСА окупация и плацдарм за агресия срещу други страни.

Да и: Водят към геноцид Българския народ, като превръщат родината ни в американски безплатен полигон за утилизация на американски боеприпаси.

abasador

хайде, сега лудите съвсем полудяха, а масовката съвсем изпростя.... ще направя нова рублика в форума на ДИР.бг... "как се набиват манерки на ..... ?" Уважаеми ... колеги (ако така мога да се изразя) от 2004 г. т.е. от преди 13 години България е равноправен член на НАТО. И да продължа... от мен ли научавате, че господин Радев, завършва Офицерско училище през 1992 на ВВС на САЩ и през 2003 завършва с отличен Военновъздушения колеж на ВВС на САЩ, или по простичко казано господин Радев е бивш генерал от НАТО. Какво изявление очаквате да направи Президента на България? Има една камара речници и над PC и под PC, прочетете и употребявайте правилно думичката "окупация"... неграмотници! Трябва да ви се набиват .....манерките, от време на време за да се научите да мислите и да четете! За минусите... знаете, обяснил съм ви. Лек ден.

И други кръстоносци са идвали да ни окупират. И са останали. В земята.

"Те ще останат в България девет месеца преди следващата ротация на военнослужещи." И няма да си ходят. Докато родят.

Вън американските окупатори от България.

*"Вън американските окупатори от България." Да се чете "Вън американските окупатори и техните врагове от България."

За Българи и Българите! НАТО е сигурен щит срещу имперска рассиа!

Колкото ВЕРМАХТ през 1940

Колкото беше ЩИТ за КИПЪР !Толкова и за нас. Дано не и скимне на ТУРЦИЯ да ни нападне и отмъкне половината територия.

НАТО казват, че нямало да нападат Русия. По същия начин лъжеше навремето и Адолф Хитлер, че нямало да напада Съветския съюз.

Войната започна с нападението над Полша, прочети малко повече, как е започнала 2-та Световна война, преди да пишеш глупости.

Май, май ти трябва да прочетеш.

Това не е окупация. Ние сме в НАТО както и американци, канадци, немци са ни съюзници. След Крим и Донбас ситуацията е друга.

Някои мислят,че единственото нещо,което им е нужно,за да водят дискусия е устата!-Димитър Чорбаджийски

Хайде марш в Казахстан, бай Шиле да гледаш овце.Тъпа руска подлога

Като цитираш "КРИМ" цитираи и "КОСОВО"

Тече поредния тур на преброяване на свободния ПсихоКонтингент. Участвайте с мнение, скъпи психари! Вие си знаете, че нищо не зависи от вас, но си е по-друго да ви бройнат

Окупационните войски пристигнаха.И как така- ако Турция-приятел на Русия,а ние сме в съюз с Турция,как така Русия се явява враг?То излиза,че приятеля на моя приятел е мой враг?Известната френска поговорка ли не е вярна или НАТО се обърка?

За един пробит долар даваме всичките си дупки

да разбера, за какво ревете. Вместо да бягате от България и да пътувате до САЩ много часове, САЩ дойде тук. И сега продължавате да не сте доволни! Това реализира поговорката за Мохамед и планината:))))))))

Никой не пита главнокомандващия ФАТМАК, колко са и какво правят тук. Ако беше Плевнелиев щяхте да изсерете хиляди кофи лайна по него.

Не знам от кой ще ни пазят. Но малко статистика не е излишна- -На 22 юни 1941 г., 159 немски дивизии, 42 съюзни, 3.9 милиона мъже с 600 000 моторни превозни средства и 750 000 коне, подкрепени от румънски, италиански и финландски войски, пресичат Границата с РУСИЯ ! Жертвите от Руска страна са 25 милиона. Само ЛУД може да си помисли, че РУСНАЦИТЕ допуснат това да им се повтори. И ще му хвърлят БОМБНИ на гостите с танкове. ! НО е възможно тези НАТОВЦИ да идват да пазят парламента и правителството от народната любов!

не е заради българите - дошли са с танковете за да ни покажат как да социализираме циганските квартали около Сливен........

Я стига ,това го може Чочоулу,тия какво могат ни показа.Тия са дошли за нашите глави брато,на обикновенния Българин!Майките ни ще разплачат ако не ги прокудим с тукашнитв ни лакеи!

Много ти е срамежлива статистиката! Дай да я продължим. Срещу тях са стояли 380 съветски дивизии с 6,5 милиона мъже 25 600 танка срещу германските 3 900, с 86 000 оръдия. И финландски войски не е имало. Нещо повече СССР вероломно напада за втори път Финландия и бомбардира България. И не пресичат границата на Русия, а нахлуват в източна Полша окупирана от СССР, както Литва, Латвия, Естония, Буковина и части от Финландия. Между другото първото нападение над Финландия от СССР

Щом искат да ни пазят от Русия, защо ни продават бракувани F 16 за нови, на най - високата цена дори по - висока от офертата за Гърция. Защо ни дадоха 20 хамъра и пак си ги платихме. Дори от едно равнодушие за тва, че копаят толкова злато тея от Ротшийлд да бяха дали поне некой танк и два кораба та да се бием с Русия. Ма нали ние сме хлебарки за тях и не им пука за нас ще ни пращат некви неопитни наемници да пазят златните мини не нас от евентуални набези.

Разбойник,я кажи сега окупирана страна ли сме?

Окупирана и още как!Да се надяваме че Тази България дето я продадоха днешните управници за жълти стотинки ще можем да я отвоюваме поне с малко кръв.

Висш цинизъм. Опазвали сигурността на Европа. Ми спрете ИДИЛ.

Това правят. Но първо трябва да се смаже главата на змията ИДИЛ, а това е пътлерастката хунта в Русия

Жалко,че никъде не продават мозък, че да отидеш да си купиш.

Добре дошли!

Свали ли вече гащите-Пурко?

Какъв х.й ще държат тук?

Със сигурност няма да е твоя! Тук са защото са ни съюзници, панимаеш?!?

и в какво са ти съюзници :)))

ЗАВИНАГИ ЛИ ?

Няма как за винаги!Не са вечни,а са вече бита карта!

По времето, когато България имаше армия, само в една танкова рота имаше 15 танка. Сега американците пратили 12 танка да ни пазят от огромната руска заплаха. Смешници !!

Все пак това е полигон. Няма друго място в Европа където да пуцат и серат за без пари. Обикновенно пращат най -бездарните барем се научат как да пуцат. Една шепа от македонските суперчовеци ща ги завре в кучи гъз.

КАКВО НАПРАВИХТЕ В ЮГОСЛАВИЯ ПЪК И НЕ САМО ТАМ

Нека има... народа обича да има по много от всичко;)

Добре дошли освободители! С вас Родината ни няма да бъде окупирана от новия Хутлер!

Можеш ли да дадеш определение за освободители, окупационна армия и окупирани? И кой, къде се вписва в него?

Пълен идиот, срам за българската нация.

Срам си ти, виж си ника бе, каскет!

Свали ли вече гащите-Пурко?Гледам,даже си подмил дупарата.!!!

Срещу крадливи зелени човечета слагаш пет шест Американски танка!

"Инициативата на САЩ за осигуряване и гарантиране на сигурността в Европа" - как звучи само, а? Щатите вече разглеждат Европа като свой вилает и се грижат за него. А тя, горката сама не може да се оправи. Пфу! Управниците от ЕС прос.аха добрата стара Европа от мерак да са все на власт.

КЪДЕ си сега ВОЛЕНЕ!!!Защо не те послушаха.

Ето,че нашата армия се подсили с наши нови НАТОВски, като нашия НАТОвски генерал и Президент! Пукайте се от яд русофили, ама вие ги накарахте да дойдат! Руските пинизи в Черна Гора тука не вървой, няма да минат, не пройдут, но пасаран!

Да ги очакваме ли край София в дните около изборите!? За да протчат демократично де

Най-после ги дочакахме! Хеллоу, братушки, уелкъм ту Нью Вилидж!

Даа, пристигна военна техника, ама не наша, ами на американската армия. Да ни варди не от кой да е, ами от Русия?! А от Турция, я ни овардила, я не! Божа работа, или по-точно-хамериканска! Нашата техника и армия, дето си я имахме и беше читава да ни брани, си я унищожихме по инструкции на САЩ и сега следва и да си платим 2-та процента върху БВП годишна вноска за НАТО, която, ако може да се вярва на wikipedia е: GDP (nominal) 2016 estimate, Total = $48.957 billion или по днешния курс е един милиард и осемстоти милиона!