Полфрийман излезе от затвора, отведоха го миграционните власти

"Благодаря на Десислав Трайков!", изкрещя вече бившият затворник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щели да правят филм за него в Австралия, Никол Кидман ще е в главна роля. Той е там национален герой, нищо че почерни едно семейство, сега ще гледаме филм за него. Ще правят пари от мъката на хората.

Дайте ни съдията Колпакчиев да му се порадваме за наглостта и липсата на морал и достойнство. Ще го поправим за нула време!

Призив към саморазправа със съдия? За такова нещо в повечето страни дават не по-малко отколкото за убийство. Внимавай къде стъпваш.

Като монов и сина му са убийци.

idio

с недомлъвки ама осъдил булгария в страсбург! притекъл се на помощ на цигане срещу глутница пияни ултраси... целия свят е с него, а вие в бг сте зад ултраса?? странна дебилна територия

Убил е човек! Медал ли да му дадем?? А тоя циганин къде е? Само в главата на тоя психопат! Виж коментарите в нета, австралийци пишат за него, че не за първи път ръга някого. Преди да защитавате някого първо е добре да си направите труда да си проверите каузата. Срамота. И махнете това чуждо знаме от профила, срамота на квадрат. Прадедите ви се обръщат в гроба.

Някой да знае адреса на съдията???

Гледай Явор Колев да не разбере твоя, че може да ти се стъжни.

3ма патрЕоти с 6 проксита ще се разсипят да плачат по форума и да изкарват скинарчето на мама и на тати, отличник с очила. Дето с 15 приятелчата тъкмо търсел баба да й помогне да пресече кръстовището, когато били подло напданати в гръб без предупреждение, докато в същото време видели нападателя да идва с нож към тях... Ама, нали им изнася историята дори и да си противоречи и плачат как не е честно.

Ако ти убият детето друга песен ще запееш. Тоя утре ще забрави за Бг и ще разправя какви балъци живеят там. Ама нали говори английски това го прави автоматично герой. Големи подлоги сте на тая зган от чужбина.

Кафява циганско-комунистическа подлога

Значи депутата Монов иска да накаже един човек, като го задължи да живее в България... Монов, и що да е наказание да се живее в България? Нали политиците ни оправихте всичко?

Гледах интервю с въпросния убиец, много арогантен, изкара всички българи мошенници, много хитър и манипулативен. Жалко че съдиите и българите му се хващат на измишльотините.

Няма ли някой да излезе и да обясни кой е Монов & и защо е наръган от австралиеца?

Жертва убита с нож в гърба.

Не е в гърба, а и са били 16 ултраси от агитката на Левски . Поне бъди честен във фактологията .

Наръган е от от австралиец под които българите лягат като подлога. УБИЕЦА винаги ще остане убиец. Мъжа ми е австралиец никога не е ходил в България с нож. В Австралия българин щеше да лежи 30 години. Аиде стига сте го защитавали и в Австралия както на всякъде има хора боклуци. Господ ще го съди, България за пореден път не успя да защити гражданите си.

Полфрийман е доста интересна личност. Не е поредния западняк (той е австралиец) дошъл на курорт да се 'напие и да се сбие'. Живял е, и е работил известн време в България преди случилото се. Гледах преди време интервю с него ('Ничия земя' по Нова ТВ) и на развален бългаски (беше се постарал да понаучи езика ни) без никакъв превод се опита да обясни своята гледна точка за случая.

"Неговата гледна точка"? Тя не за първи път вади нож и не само го вади, но и успешно го "ползва".

Тази държава служби няма ли? И за децата е ясно, че този убиец яко плаща , нагъл е и видимо никога няма да се разкае или промени. Има хора родени, за добри дела и такива, който им идва от вътре да убиват, тоя е такъв. ДАНС за нищо не стават, един БХК (някой са го кръстили цигански) разсипа държавата без война, само с един Офис и стотина човека на заплата, от вън. Какво правим с гнилите съдийски тоги ? За тях сересета и наблюдение няма ли? Щом и Цацаров се възмути, някой не си е свършил работата.

Джок Полфриймън е доказан ляворадикарен терорист-троцкист. В Австралия е наръгал двама души пак защото били расисти и явно тоя нож не го е носил за да си отваря консерви. Тоз е отявлен расист спрямо бялата раса и мозъкат му е промит от ислямо-левичарска идеология.Вижте му ислямистката брада. Сбили са се футболни фенове,а тоя шемет идеологизира случая на расова основа,защото като на Дон Кихот му се привиждат врагове във вятърните мелници. Точно тоя тип левичари осигуряват логистиката на мароканските скакалци през Средиземно море и наводнявят Европа с мигранти. Отвратителното е,че убитият младеж е намушкан в гръб и въобще не става въпрос за самоотбрана,когато се намесваш в бой на футболни агитки...непоканен.

Точно така е затова се питам, Б-я няма ли служби?

и да отива някъде другаде. Такива лекета не си забравят навиците - ще посегне, ама не в България, а някъде където ще го разстрелят, вместо да го арестуват и да го храним еннайсе години и да му търпим номерцата. на него и на БХК (помните кой го изкара ангелче в една класация не-толкова-отдавна).

Поредна доза гербаво "правосъдие"...

А със Стависки какво стана? лежа ли ? Плати ли кръвнина?

плати доста, докато се разбра, къде татенцето проиграва парите.

Убиецът трябва да плати кръвнината от 600 000 лв.

SU-152

След като още преди години установи, че в България дерибейства, цитирам: "Най-корумпираната съдебна система в света" Убиецът Джок Полфрийман "намери пътя" към нея и от днес е на свобода. Почти десет години предсрочно! Оказва се, че прав е бил човекът. Апропо, губи ми се, успя ли човекът убил с нож един младеж и направил опит да убие втори, та успя ли тогава да стане "Човек на Годината" Защото 2015 го номинираха от БХК. Помните, нали?!

Jaxon

какво да говориме повече на тия трима съдии трябва да им се е@бе м@йката от тук нататък.

Като Фрийман не плати 600 хиляди да ги плати министерството на кривосъдието.

SU-152

Питам съдия Калпакчиев – с какво заслужи убиецът Джок Полфрийман преждевременната си свобода?

С пари. С натиск "отвън и от горе".

Хорицата да дадът обезщетеното до момента на добри момчета да подготвят изпращане на пакета до роднините

а дано да си получиш твойто дете в пакет

и той ли е коляч-убиец, като Фридман? Или и ти си облизал лапичките?

мекере е бил синът на народния представител, нали ги знам какви са нахални и как парадират с положението на родителите си, и австралиеца е без вина виновен

Монов е гадняр и такъв не може да възпита нормален син, така че последнит е намерил това което е търсел, жалко че австралиеца си загуби младоста за това

Ако питаш мен (не че и теб някой те е питал) - австралопитека си е намерил майстора. Прегледай дали му е първи път, и после дудни.

какво цъкаш минус - комунделата фридман е колял и в родната си австралия. няма да спре - дано да го изгонят поне да не коли в България... дба и ромолюбеца...

Е да се само че никои нормален човек не се разхожда с нож и не убива, колкото и да ти е неприятно твоя австралиец е УБИЕЦ и винаги ще остане такъв, доказан и осъден, само че корумпираната държавна системно го освободи по-рано.

Всички комунистически мекерета грачат само за полфпчрийман, а не обелват и дума за бандата комунистически синчета, дето са се събрали специално да ритат хората по улиците

Всъщност, полфръдман е комундел, но ти това не го знаеш. знаеш само да дуднеш 'червен' на всеки, който мрази ромско-БХК-йските ви номерца. ПС знаеш с какво се занимават печките в района от убийството до централна гара, нали? най-кроткото е организирано джебчийство... минава се през педофилна проституция, и се свършва до грабежи и изнасилвания.

на гадните българчета скоро има много да им се стъжни, чакайте ги на летището да се приберат масово с тежки травми по черепната кутия

превеждам коментарите ви и ги пускам в англиско-говорящ форум, да се научат западняците с какви злобни изроди си имат работа и да ви разбиват мутрите като ви видят в техните държави, дето пъплите като хлебарки, ... отделно довечера ще заведа бръснатите глави в гнусната кръчма на един българин измекяр да смачкат тиквите на гурбедчийската солач която дреме там, ... ще викнеме и полиция да регистрират ганьовците за проява на насилие и после обиск на гнусните им картири в които зад хладилника крият амфитамина

Австралийците казват по вестниците си, с две думи че несправдливо му е била дадена дълга присъда тъй като се е стекъл на помощ на невинен човек заобиколен от банда футболни хулигани. Това ли е истината? Въпрос само- аз не съм бил свидетел.

Ами замисли се колко от осъдените за подобни престъпления са лежали толкова дълго и колко въобще са лежали, а и колко въобще са осъдени и мисля и сам можеш да си отговориш.

Wikepedia цитира, че част от “бандата” първоначално са дали покаАния, че е имало жертва(gypsy), който избягал след това. След това тези същите променили показнията си и оригиналните изчезнали- не знам защо, но ми замирисва на нещо познато...

Аз пък питам защо нито един от тези на които уж се бил притекъл на помощ, не дойде да свидетелства, че наистина е било така?!

Ами сигурно са се погрижили и за това(той е бул “някакав” рома- най лесно манипулираните, както и за поправяне на показания- аз не бух се учудил.

Защото са двама цигани. Защото Монов старши и Монов дядо са от политическата, ъъъъ, среда хахаха Защото става дума и за невиждано в Бг обезщетение, което си и суха пара. За справка - убит при ПТП след алкохол, скорост и прочие утежняващи обстоятелства струва десетина хиляди средно и две години условно. Ето че футболните побойници са ценни за обществото ни, полезни, и оценени на десетки пъти повече. Когато са нечие синче.

защо циганите не се появиха? защото са от изпълзяващия вечер криминален свят в райончето.

Калин Калпакчиев към Полфриймън: Подсъдими, имате право на последна дума. Полфриймън към Калин Калпакчиев: 100 хиляди долара.

Някой ще даде ли повече? Господин Монов?

Постоянни нарушения на правилата в затвора, изплатил е 3000 от определените 600000 , не поправим наглед и убиец. Питам ако беше убил близък на някои от съдебния състав , пак ли щеше да го освободите?

Когато един нападна и уби в дома й възрастната свекърва или майка на Куцкова, така ли го освободиха? Или му дадоха поредълга присъда?

Влизайте в мрежите на фондациите на хелзинките, съдийския съюз и силветата по медиите! Това е сила и командва реално държавата, а бате е жалък и страхлив и се мятка като обезумял! Свиха му държавицата под носа за жълти стотинки докато се оправдава и пелтечи.

Хелзинкски комитет на А за = Сорос предложиха кандидатурата на този убиец Полфриман да бъде избран за Човек на Годината през 2015 година !!?? Тези хора са държава в държавата. Също както ДПС-Пеевски.

stankow

И провинения има в затвора и пак излиза предсрочно !? Разбирам да се е разкаял, да е платил поне половината кръвнина, да е бил примерен в затвора - да го пуснат 4 години предсрочно. И без това убитият няма да се върне. Ама то много нарушения нещо ?

Въпросният Десислав Трайков, комуто „благодари“, беше много обиден на Полфрийман задето се оплаквал от корупцията в затвора, това нали не си пропуснал да го прочетеш? Та той щом от това се оплаква представям си какви са другите „провинения“. Иначе вярно, едва ли е бил толкова примерен като Куйович, който го наградиха за добро поведение с почивка на морето, че и кола му дадоха да си кара, че и какичка му бяха поръчали да не скучае. А ако са играли кинти за да го пуснат предсрочно то това е доста смешно, като се има предвид колко нашенскии випове дори до съд не стигнаха.

stankow

E това е скандално - да плати само 3000 евра за убийството ? Пари има да излезе от затвора, а да си плати дълга - няма ?

да ходи да обере някоя банка, да си плати кръвнината и тогава да го пускат, нали ?

Абе, плитък ум, на теб като ти кажат "кръгло" само "квадратно" ли ти идва на акъла? Може да помислиш например за слънце, ябълка, топка и т.н. Ама какво ли ти обяснявам асоциативно като едва ли ще разбереш с примитивния си мозък какво искам да ти кажа! С две думи, обяснявам - не е необходимо да обира банка преди да бъде пуснат (ясно е, че и да иска, няма как да стане, освен, ако не го пуснат на почивка до морето), но е необходимо да даде ясни гаранции, че ще изплати сумата. Как ли?! Ами, ако има имот в Австралия, да го продаде, например, или още докато е в България, да го прехвърли на родителите на момчето. Ако има спестявания в Австралия - той или близките му - също да ги прехвърли. Ако има коли, фирми или каквото и да е като активи. Ей такива ми ти работи, например, можеха да ти дойдат наум. А ако не може да даде надеждни гаранции, това означава, че никога няма да ги изплати! 200 % сигурно! Тогава нашите тиквеници защо го пускат? Ето и за това се сещам - вероятно защото въпросният Трайков си е получил подкупа, нищо, че тоя Фриймън се оплаква, че у нас имало корупция. По-добре да се благодари, че сме толкова корумпирани и да ходи да пали свещ на г-жа Корупцията, защото именно благодрение на нея излиза на свобода!

Помислете, че в Австралия е имало кампания Спасяването на редник Райън щото държава като нашата за тях е нелигитимна и не може да съди справедливо, а за да имаме този имидж бая хелзински типове се трудят ежедневно и за малки пари дори. Трябва нещо да се направи за имиджа на страната и христоивановците да спрат да плюят професионално родината. Орбан ни трябва, но бате е с отрязани топки.

Бате никога не е имал топки! А за акъл да не говорим. Виж селска хитрост - бол! Бате има само апетит към парАта и властта - и то огромен!

Джок Полфрийман благодари на Десислав Трайков за любовта,която са въртели в затвора,то за друго ,какво да му благодари...

Интересно съдиите, за какви се имат,за извънземни ли?!? Та нали и те са хора,като всички останали. И на тях може да се случи същото,както и на децата им,те мислят ли с мозъците си или само гледат да прибират пари под масата и да уреждат престъпниците да си живеят живота?!? Господ ще ги съди накрая и тях,съда ще е за всички ни според делата ни,та и тях ще съди,да не си мислят,че сега,като са недосегаеми след време ще им се размине...

Български Хелзинкски комитет на Джордж Сорос ... ..през 2015 година предложи Хладнокръвният убиец Джон Полфриман .. ...за Човек на Годината 2015 .!! ... Сега съдия близък до десните Освободи този убиец на Млад Българин с неясни доводи след 6 години излежаване на ... ..20 годишна присъда за убийство. ....

запознат ли си с делото ? Прочел ли си го ? Познаваш ли законите ? Или си просто е едно плямпало !

А ти?

заедно с тумба други такива млади български безделници е ритал до смърт друг млад българин полфрийман е единствения, който е имал куража да го защити от разюзданата глутница бабаити и биячи глупако

да видиш кой, как и защо е убил като не си, затваряй си руската уста и я отваряй само когато някой иска да се изпразни вътре

Е нема що , наргъл двама в гръб .. ебати защитника , гадна анархокумнистичекса отрепка

Шведът къв шут и заби на камериерката и си тръгна по живо по здраво без да плати! Трепи ги ганьовците , че им дебели главите!

Впрочем основната грижа на софийските хора явно е дали ще си получат париците хихихихихихиххихиии

След като убиха сина им искате и да го наградят ли този???Аман от мизерници като вас дето се радват на чуждо нещастие..

Нито си е признал, нито се е разкаял, нито парите е платил - подобието на съд само показва, че в колонията правосъдие всъщност няма. Поне на такива да им искат първо да платят парите, и после да ги пускат - да си има ясни правила - трешеп туземците, но си плащаш, сега го правят безплатно

че когато двадесет млади боклука ритат един младеж, никой не трябва да се намеси да го защити, а по добре е да го убият така ли е, руски мърши

Че как така не са го убили, щом са били 20 , а той е забил ножа??

Ами как, щото те се бият докато първия от тях легне, после ги хваща шубето. Гледах едни келеши 7-8 тъпи парчета като минаваха покрай барчето единия се изплю пред входа и един познат заварчик си седеше на масата и им се развика. И както правиха изречения „ари уе ти къв си, я ела да те видим“ като изядоха първите двама по един шамар се строиха в две редици. Единия вика „баща ми ща съди“, другия се разрева. Останалите си гледаха обувките. Беше много весело. Повече не съм ги виждал.

И докато "Полфрийман излиза от затвора", тече "шпионския скандал" и "двете руси каки се борят за кметския стол," Дир, а и останалите забравиха да ви кажат, че подписахме договор за 1.5 милиарда за Южен Поток, който трябва да е готов до нова година...

Някой съмнявал ли се е Бълхарски хелзински комитет и Америка за бълхария Поздрави на Лозан Панов, черния лебед и Христо Бойкиев

когато русия ни завладее, нещо, към което очевидно се стремиш, първата работа на окупационните руски власти ще бъде да изхвърли боклуците като тебе в специални концлагери както е правела винаги с вече непотребните си шпиони, които не е убила, като Рихард Зорге например

Достойна България имаше до 1989-та. Това което е сега, не е държава.

За всякакви такива отрепки трябва да има незабавно експулсиране със забрана да влизат в страната ни завинаги.

"До момента са изплатени само 3000 евро, които Полфрийман е получил като обезщетение за спечелено от съда в Страсбург дело срещу България." гнуснотиите и гнуснярите край нямат! не е кой знае каква сума, но защо, ЗАЩО това животно е успяло да осъди България в страсбург???!!! кой пореден калпакчиев му е бил адвокат, отделно на калпакчиите в страсбург с какво пак не им е угодила България ПАК?! че не му е сменяна редовно тоалетната хартия на този УБИЕЦ?! че той дори не е е ромоид...може би заради това са само 3000 евро!

колко души освен монов са били и ритали човека, който полфрийман е защищавал

Оставете момчето на мира. Излежало е 12 години. Помислете за всички други които са виновни, а не са в затвора. Да си приказваме ли за тези другите герои ?

В Америка можеше вече да са го изпържили на електрическия стол, или да са му били инжекцията. Затова Америка е велика, а ние сме територия

то в Америка циганите не виреят така както у нас. Къде ви е възмущението срещу техните всекидневни престъпления ?

Мнго си се объркал, в Америка един надупчи 4-ма, които даже не го бяха докоснали, а само се държаха заплашително и е национален герой, лежа осем месеца за незаконно оръжие. Погледнал единия и му казал „абе ти не си толкова зле, на ти още един“. А, и трябваше да им плати кръвнина, и един цент не им е платил до ден днешен. Там посегне ли ти някой имаш пълното право да го направиш на решето, па камо ли ако са 16.

Накрая нито затвор, нито обезщетение. Прав е Славчо, нема такава смешна държава.

Сега ше си го изкарм на ултрасите говежди.... Треперете гниди - идвам за вас !

Позор за българската съдебна система! Поредният. Не чакайте българските власти да ви защитят в чужбина. За сметка на това всеки един западен боклук може безнаказано да бие, убива и педофилства, ползвайки се от угодничеството на нашите съдии.

значи родителите на боклука искат мангизи

какво бих направила и какво бих си купила с такива пари, еквивалентни на живота на сина ми. Ум и душа не ми го побира. Всичко би ми присядало и разплаквало.

Съюзът на съдиите в България (ССБ; на на английски: Bulgarian Judges Association) е българска неправителствена организация. През 2011 г. организацията е удостоена с наградата „Човек на годината“ на Български хелзинкски комитет. Защо никой журналист не го пита тоя Калпакчиев за зависимостите му и връзките му с тази организация. Председателя на БХК е защитник на Полфриман в Страсбург. Няма ли явна зависимост тук ? Тези две организацийки са същевременно финансирани от Америка за България ?

Вече успял ли е да наръга някого в гърба?

Не ама ако пак бъде нападнат сигурно ще се лее отново кръв. Ама то докато се съберат 16 смелчаги...