Показаха какво е останало от металургичния завод "Азовстал" в Мариупол (видео)

Според съветник на украинския военен министър, основната цел на Киев в пристанищния град е постигната, въпреки превземането му от Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но Целта е постигната,...хаа.ХАААХАХАХА

А бяха 40'000?!?! Кво ли е станало с останалите...

Преоблечени на почивка на Слънчака.

за да се предадат.

Целта на Зеленский е да изтрие Украйна от картата на света и почти успя...

След като се предадоха, им наредиха да се предадат. Като се предадат в Донбас, и там целта на украинското командване ще бъде изпълнена. Много високи цели си поставят украинците - да се предадат на руснаците.

Леле! Прочетох статията и не знам какво да мисля! Ами тя Украйна побеждавала през цялото време! Виж как спряха руснаците да превземат Мариупол! Сега викат героично, защото предстои да ги спрат и в Донбас! После да се хотвят Херсон и Одеса за спиране на руската армия. Въобще, където се спре руската армия и героично го отстъпват украинците.

Има ли нещо човешко в тебе, бе садист? Ти четеш ли си глупостите изобщо? Или си криминално изявен и съден или ти предстои да бъдеш, при всички случаи си психопат.

нямам нищо против да ги изхвърлят в твоя двор.

Предлагам, труповете на услямски бойци събирани от славната Украинска Армия, да бъдат подхвърляни в дворовете на руслямките посолства по света !

Музикален поздрав от Азовстал за вас и подобни на вас русофоби https://youtu.be/jZCPrShAwrQ

И специален поздрав към всичките филмчета, с които украинците "доказват" "зверствата на Русия".

Предаден от АзовСтал: Американски генерал Ерик Олсън, британският подполковник Джон Бейли и четирима военни инструктори на НАТО. "Войенкор" ги интервюира Какво става в Мариупол? Оказва се, че течовете за присъствието на офицери от НАТО и за други чуждестранни военни са блокирани по някаква причина: руското министерство на отбраната подготвя голяма пресконференция за ситуацията в Мариупол. Кого хванаха руснаците там? Дръж се и не падай: - инструктори по градски бой с тактика на жив щит от цивилни - служители на ИД от Израел (пратеници на украински олигарси от еврейски произход се опитаха да ги откупят - дойдоха в Москва, но получиха отказ); - висши офицери от френското военно разузнаване, които обучаваха украинско-националните батальони в използването на противотанкови системи, противобатарейни системи и въздушно разузнаване от коптери (поради което Макрон се обаждаше на Путин всеки ден, молейки се да освободи съгражданите си чрез „хуманитарни " коридори - по море до Турция); - служители на германското разузнаване BND - те осигуряваха контраразузнаване на фронтовата и фронтовата зона (оттук и скандалното поведение на германския канцлер Шолц, който днес започна да мушка Путин); - Специалисти от британското разузнаване SIS, по-известни като MI6; те бяха не само в Мариупол, но и в Киев - ръководителят на офиса на Зеленски Андрий Ермак, който лично наблюдава всички кървави фалшификати като Буча, Краматорск и предстоящите провокации в Ирпен и други места (области Чернигов и Суми) получава инструкции от тях; МИ6 също така осигурява сигурност за Зеленски, контраразузнаване в неговия щаб и комуникация със световните лидери чрез затворени канали на сателитни комуникации (лудостта на Великобритания, особено нейните диви медии, дори не се нуждае от обяснение). Всъщност, за да се осуети евентуално разобличаване на катастрофално циничното участие на Запада в тази война, се извършват Бучи и Краматорск, подготвят се нови ужасни терористични атаки и провокации. За случая с мариуполските пленници се води ожесточена борба - скоро, надяваме се, ще видим всичко това, точно в навечерието на "готвенето" на гигантския Донбаски котел, където сега се концентрират основните части на руската армия . На някои изглеждаше, че Руската федерация губи позиции (например за много от нашите хора в Русия), но изглежда, че ситуацията се променя в полза на Руската федерация. Надяваме се, че случаят Мариупол не е фалшив. Във всеки случай е трудно да се обясни защо всеобщият вой е заради него и особено на Запад... С кого се бие Русия? с Украйна? Изглежда, че това е Третата световна война. Ние сме във война с обединените сили на ЗАПАД. И в тази война ще спечелим Победата, каквото и да ни струва. И да осъзнаем, че Русия може да не е в този безмилостен свят. И както каза Владимир Владимирович, защо ни е нужен мир, ако в него няма Русия? Това е дори по-лошо от Карибската криза от 1962 г.

Пълни ГЛУПОСТИ. Руснаците си "Разиграват коня", както си искат. Потрошиха Цялата Военна инфраструктура на Укро армията. Накараха тази Нацизирана армия да "ходи напред-назад", като Побъркана - ту Удари от Север, ту удари от Изток, тук удари от Юг.... В Мариупол проблема при обкръжаването на Комбината беше или Да се Предадат или Да Изгният като плъхове. Числеността им беше към 2500 нацита. Предадоха се към 1900. Тази статистика е вярна. Какви ВОЕННИ СИЛИ на Руснаците са необходими, да блокират този комбинат. И те оставиха един Батальон да блокира комбината. Шансове за ПРОБИВ НУЛЕВИ. Даже и да не си ходил войник трябва да "вденеш", че като останеш без вода, храна и боеприпаси, гащите ти САМИ ЩЕ ПАДНАТ. Както и стана. Какви "герои" може да са тези ПЛЪХОВЕ. Сега при Трибунала в Донецк ще им видим "Мутрите". Русия си ВРЪЩА РУСКИТЕ ТЕРИТОРИИ. Да му "мислят Поляците".

Най позорното за Украйна беше когато арестуваха поне 3 бальона с УКРАИНСКИ войници, защото са сеоплакали от липсата на оръжие и техника + боеприпасите и резервните части към тях. И заради това ги обявиха за изменници. Що за тъпак би си изпратил армията без оръжие и поддръжка?!

"Главната цел в Мариупол беше постигната. Тя се състоеше в това да бъдат удържани руските подразделения . . . над 20 000 руски войници. А това стана възможно благодарение на героичните дела на защитниците на Мариупол и защитниците, които по-късно бяха в "Азовстал", каза днес Юрий Сак по германската телевизия А Ер Де....кво е постигнато ве укрокенефи! Руснаците ви смазаха! В Мариупол имаше близо 10 000 украински войници , от които руснаците унищожиха6-7000 а останалите 3000 се предадоха в плен! И сега руските войски които унищожиха нацибандерастите в мариупол отидоха да правят котли за украинската армия в Донбас! За ква победа говори това укробидло?!

Най ,лошото за Украйна ,типътва предстои.Жална им майка.

Ние двамата яко си го слагаме един на друг, също си лапаме.

Слава на Русия

К-р за русофилистиците. Да ходят на хикс, игрек и една славянса буква - й.

Защо пропусна себе си?

Но, само, ако никой не се беше крил в завода, Щеше да е цял целеничък... Но никой не помисли за това.

Навици от играта на жмичка, От едно време!

Ама собственика, Няма да е много доволен, От тези игри...

Ами блокираните резерви на руслямската централна банка, съхраняване в институции на Запада, ще послужат за възстановяване на разрушенията в Украйна ! Това ще е само началото на налагането от страна на Запада на контрибуции и репарации към бандитска пРосия !

За момента са незаконни, САЩ си имат официална процедура, Която не им позволява

Щото действията на Путкин в Украйна са изцяло ….законни

Останало е куп разрушен бетон, това което беше останало от бомбардировките в София след II Световна война. Същото беше положението в Ирак .

Ти разкажи за грабежа извършен от бандитската окупационна болшевишка армия в България, за това което остана след атентата в Св. Неделя, за "Народният съд", и за следващите руски перверзии с "трудови лагери" …..

ти разкажи за хилядите избити възстанници 1923г. когато фашистката хунта свали законното правителство на Александър Стамболийски

jingiby

"Хуй войне, хуй войне", скандират хиляди младежи на концерт на групата Kiss-Kiss в Санкт Петербург, съобщи "Билд", позовавайки се на опозиционни източници. Концертът се е състоял миналия петък в голяма зала, има няколко хиляди зрители. Скандиранията продължават почти минута. Както е известно, дори само споменаването на думата война в Русия е съставомерно. Стигна се до там, че хора, които се опитваха да протестират дори с празен бял лист, бяха арестувани. Някои получават 15 дни арест, други парична глоба. Очевидно няма масова подкрепа за режима на Путин, коментират руснаци в телеграм каналите.

Явно четеш някакви украински телеграм-канали. В които коментарите са забранени, защо ли ?

Нещо не е ясно Абе хем те бият хем си победител

Морален само

Когато четях навремето Западна литература, че руснаците са изнасилили само в Източна Германия над 2 милиона жени - виках си, гадна западна пропаганда, а те пишеха, че още с влизането на Червената армия в Украинските земи са започнали с изнасилванията, грабежите и безчинствата, въпреки че са били уж техни Съветски земи. После слушах същите неща за Афганистан и за Чечня... Е сега през 21ви век с очите си се уверих, че това е било вярно. Россияните са си такива, така воюват. Както един вика - а пачему глаз не узкий, уж не русский?

Не ти се отдава четенето. Виж за книжки с картинки.

По-добре ти си гледай таксито , че ти избегаха курсовете

Ти с очите си ли видя изнасилванията? Защо не видя гаврите и пленниците в Ирак? Руснаци ли се гавриха с местните или американски воиници? Нещо много селективно чувате и виждате.

С очите си видял, абе ти наистина си тотално изперкал, свидетели не се оставят живи, бе идиотче, мнооого лъжеш, да не би да си участвал в секс програмата като главен герой?? Боклук.

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) ликвидираха пореден руски генерал. Това е генерал-майор Канамат Хусеевич, чийто изтребител Су-25 бе свален вчера край Попасно в Луганска област. За смъртта на Хусеевич се разбра от руски военни интернет форуми, в които започнаха да валят жалейки в негова памет - по-късно изтрити от администраторите. Странното в случая е, че въпросният висш военен е роден през 1959 г. в Карачаево-Черкезия. Навършилият преди два дни 63-годишна възраст Хусеевич би трябвало отдавна да се е отдал на заслужена почивка и да си дундурка внучетата, вместо да обстрелва украинските градове. Преклонната възраст и чинът на пилотът са показателни за кадровия крах в руската армия, която изпитва сериозен недостиг за попълване на загубите, които понася от ВСУ през всеки ден от войната. Още повече, че е известно, че Канамат Хусеевич е бил уволнен след като преди години е разбил самолет. В украинските медии допускат, че е възможно той да е бил на договор в частната военна компания Вагнер, която осигурява значителна част от руските нашественици в Украйна. Изтребителят на генерал-майор Хусеевич е бил поразен от украинска преносима система земя-въздух "Стингър".

Четох някъде, че украинската армия вече е стигнала Урал, но няма да продължават по-нататък. Били спечелили големи битки и обкръжили руската армия. Това вярно ли?

Историята го показва - печелят тия с американския Ленд-лиз: 1. СССР 2. Великобритания 3. Китай 4. Южна Корея

Канамат Хусеевич - е това вече е чист славянин, бре! Славянски витяз!

Слава на баба ти хурката

Те и в Афганистан уж побеждаваха, но накрая се оказа че бандити по джапанки превзеха държавата за 1 месец. Бавно, но и в Украйна натам вървят нещата, само да не отнеме 20г, че цяла Европа ще е доведена до просешка тояга.

Типичен Укро лъжец.

"в рамките на няколко дни над 1000 военни се предадоха на руските сили" Това над 1000 как да го разбираме, при условие, че са над 2300?

Значи че умишлено смаляват числото за да не изглежда толкова зле колкото е всъщност.

Какво е мнението на русофилите за нападението на княз Светослав над България,за руското нападение на Варна и Балчик. За обявяване от Русия на воина срещу България. Четири пъти Русия е водила войни срещу България. И затова русофилите я наричат освободителка. За Хан Чака чували сте,руският княз Светослав го поставя на българския престол.

Това е факт. Но не променя другите факти, свързани с Освобождението. Не променя и отношението към САЩ. Не схващаш ли, че не чак толкова хора са влюбени в Русия, но просто ненавиждат САЩ /защо сам си отговори/.

Това е много странно. Да искаш в соца, вместо да се радваш на благата, само защото мрозиш САЩ. А за какво мразиш САЩ, когато не си виждал САЩ, още една загадка..

"Русия трябва да бъде заличена от кучето на земята" ????? Какви си ги писал по-долу бре? Като не знаете български в посолството някой преводач или подлога от ДБ да ви напише няколко изречения и карайте на копи/пейст. Ползвай гугъл - преводача да разбереш какво ти пиша.

Факт: "Който роб стъпи на българска земя, става свободен". ("Търновска конституция" - 16 април 1879 г.) През целия 17-ти и 18-ти век хората са били отвлечени от континента Африка, принудени в робство в американските колонии и експлоатирани да работят. Отмяната на робството в САЩ, става на 19 юни 1862 г. Българите просто ненавиждат САЩ защото са били поробвани, но НИКОГА НЕ СА БИЛИ РОБИ ПО ДУХ. КРАЛИ МАРКО ОСВОБОЖДАВА ТРИ СИНДЖИРА РОБИ Тръгнали са турци - анадолци по села, по градове бели българки да робат, чърни робини да прават. Сбирале, какво са сбирале, три синджира робе набрале. Първи синджир робе - се млади ергене, се млади ергене със медни кавале, втори синджир робе - се млади девойки, се млади девойки със шарени урки, със шарени урки, със бели къделки, трети синджир робе - се млади булки, се млади булки със кръстати люлки, със кръстати люлки, със мъжки дечица. Па са вървеле през гора зелена, през гора зелена, гора богданова. От ръце нги, мъре, клоне се потрошило, от крака нги, мъре, корен се изкопало, от душа нги, мъре, листе се попарило. Мъре, че се научи Марко Кралевити, мъре, че си изведе коня Шарколия, мъре, че му сложи колан от сребро, колан от сребро, билан от злато. Мъре, па си викна булка Еринка, та му изнесе сабя кършеликя, та ги сложи, мъре, у десния дисаг. Дорде си Марко у стръмен стъпил девет е планини, мъре, префърлил. Мъре па си стигна три синджира робе. Отдалек им викна Марко Кралевити: - Море турци, море приятеле, я ми опростете три синджира робе, че вие сте татови приятеле! Че си турци Марку продумаха: - Назад да стоиш, младо юначе, че и за тебе празна алка има! Марко кралевити люто се разсърди, че извади, мъре, сабя кършеликя, та изсече, мъре, турци - анадолци, та изроби, мъре, три синджира робе. Па си Марко робе назад върна. Ергенете свират със медни кавале, момите пеят, а булки се смеят и си разповиват мъжките дечица, дек не са бозали цели девет дена.

Ние силно любим джендъри, и затова те искат да сме с хАМЕРИКАНСКИ БЕЗПЛАТНИ ВОЕННИ БАЗИ.

Много поетично но далеч от истината , Русоробите все още са крепостни по душа а то уж е отменено 1861 И не , не са били толкова отвличани , колкото продавани от други черни ;)

Светослав има толкова общо със съвременна Русия, колкото магаре и космонавтиката.

Дай да се върнем 1000 г назад в историята и тогава всички са ни врагове. Откъде се пръкнахте такива "историци и родолюбци". Не виждате, че след Укр , американските умници ще ползват България и Румъния ката плацдарм и фронтова линия за борбата им срещу Бл Изток, Русия и които още се сетиш.

Русия трябва да бъде заличена от лицето на земята. Смърт за всички русофили.

Абсолютно точно казано !!! Винаги съм го мечтал !!! Смърт на пРосия - свобода за България !!!

Русия трябва да бъде заличена от кучето на земята. Смърт за всички русофили.

Смърт за тебе мръсно куче!!! Нищожество долно,роб без молекула мозък!

Успех, Русия!

Успех с кое - с падението към дъното !!! Правилно се ориентираш !

Ами след като вече е руслямски, редно е пРосия да запрята ръкави и да започва възстановяването му ! Или Руслямската педерация може само да руши, но не и да гради ?!

Първо ще дойде тущ да избие всички "демократи" и след товя ниу ще помогнем да се изгради Нова Русия с граници до Румъния. Смърт на "демократите" ВЕДНАГА!

Поста ти заминава в демократичния ДАНС ! Успех

Те ДАНС мноооогоооо отдавна трябваше да се задействайте и да окаушат русофилистичната пасмина, и да орежат ръчичките на руслямските тролове, ако разбира се защитаваха българските национални интереси !

А дали си прос ???

Ами не, защото не съм русофил !

Над 1000 бойци. Малко над 1000, да - почти 3000

След тях и потоп.

Разруха и смърт.

Сред руините на Украйна, ще се възроди една Нова РУСИЯ, без ГРУ и ОЛИГОПОЛИ (Газпром, примерно). Олигопол Олигопол е пазарна структура, при която производството и продажбите в някой сегмент на пазара се контролират от малко на брой конкуриращи се фирми. Неголемият брой продавачи се обяснява с факта, че нови фирми трудно проникват на този пазар. Уикипедия

Да убиват, измъчват, изнасилват, разрушават, крадат зърно, храна и други продукти.

кравата няма от къде да пасе

Също така могат да дойдат и тук и да избият до крак всички "демократи" и русофоби. И да висят разправи по дърветата. Товя е най голямата ваграда за "демократите". А ние ще ги посрещнем с хляб и сол щото пакхщехни освободят, този път от "демокрацията"...

С тези снимки ще остане подпухналия диктатор в историята.

На фона на тези снимки Джоузеф Байдън изглежда прекрасно за Wall Street , City of London и военно - промишленият световен комплекс. Искаш война, получаваш война, след като си бръкнал в окото на "Сибирския мечок".

Не, не, ще остане със свимки на разчленени и разпорени "демократи", че вече много ни стана "демокрацията" и някой трябва да ни освободи от нея и от "демократите" и русофобите.

основната цел е постигната. Тия укри големи дебили излезнаха

Да ви го начукам за мариенопол без воина кремиковци е същото пуснете циганите и там ще е още по зле

Покажете снимки и от МК Кремиковци който беше разрушен не след бомбандировки като завода в Азовстал , а в резултат на масовата приватизация когато беше продаден за 1 лев.

Иван Костофф Мавъра продаде Кремиковци за 1 лев, след което опрости дългове за 200 милиона.

рашани бийте врага без милост за да ви уважава....независимо дали е Осрайна, НАТО или Америка, те се самозабравиха!

.... а пътьом се атбийте и тук да ни освободите от "демокрацията" и лудите "демократи".

Насрах са, ама съм герой ! Нааай- големото лайно изсрах ! Кой като мене...

трябваше да ги изтрият от лицето на земята тези украински нацисти.....боклуци

или просто един никакъв глупак

Си трол

За възстановяването на Украйна 100. Години след като путки е станал на прах Блядките още ще плащат репарации.

Ще плаща един по дебел за такива като теб боклуко, за да не превърта!

лапай

се уреждат с официален документ и се плащат от победената страна. Да си видял украинските танкове пред Кремъл?

Колко зомбирани глупаци има в България! Кой ни покаже дори един фашист от Украйна а? Може още и Азов унищожих своят град Мариупол в коят Украйна през последни 7игодини инвестирах около 11 милиарда ?? Кави са ви глупаци...

......

Изглежда по-добре от металургичния комбинат "Кремиковци".

Гяволенце е тоз ЗЕЛЕНко. Ходи без вратовръзка, щото трябва да я ДЖВАКА.

Да види едновременно и баща си и зет си???? Другото са лакърдии Язовеца це се проклина че се е родол

Както Суворов!!!! С малки котлета много попарени!!! Нарциса е Киев газ пикае и плаче малко малко ???? На кого бе клоун изперкал всичко това ???? Е Израел ли ще го помъкнеш??

Как се формираше Азов и останалите нацистки батальони? . Приемаха се в началото футболни ултраси, след това дребния криминалитет, а после и мастити престъпници с присъди за убийства ,грабежи, организиране на престъпни групи и пр. Обучаваха ги инструктори от най елитните войски от цял свят, бяха оборудвани с последна дума на военната индустрия , идиологически им заливаха в тиквите чист нацизъм и фашизъм, и най вече дива русофобия . Така за 8 години това стана най- елитното паравоенно формирование , а последната година присъединиха Азов към националната гвардия, с което дадоха официално статут на нацистите. Всички в Азов се имаха за страшни бойци , убиваха и грабиха когото пожелаят в Мариупол където бяха базирани основно, градът реално беше в блокада 8 години. В края на краищата се оказа, че великите обучени арийци, могат да воюват само срещу мирното население и бабичките. При атаката на Мариупол за по малко 10 дни ги натикаха в Азовстал и съседния завод Илича, криха се в дупките и мазетата месец, записваха видеа ,!правеха се на страшни воини, заканваха се, кви ли глупости не приказваха! И когато разбраха , че няма надежда да ги спаси никой, не тръгнаха на щурм да умрат като герои, а се предадоха позорно като кифли ! Никакви 600 ранени нямаха, имаха точно 87 ранени, всички останали 2300 яки здрави говеда , се предадоха на 800 бойци от ДНР! Те тва е истината . Азовстал беше в двойно обкръжение , и всеки кръг беше от по 400 боеца от Донецката милиция, и великите арийци се предадоха на шахтьорите. Толкова за нацизма. Всички изповядващи подобни идеологии , са слаби страхливи твари, можещи да се перчат само сред цивилни. Усетят ли отпор , се крият като плъхове.

Героите на Украйна! Героично се предадоха! ......... В БГ кръщаваме улици на тях!

В Украйна има войнстващ национализъм. В продължение на години той е втълпяван на масите, подхранван от елитите, толериран от държавата и поощряван от службите. Войнстващият украински национализъм сред цивилните прераства в неонацизъм при военните. Този процес е естествен и логичен. Негови последователи са добре познатите батальони „Азов“, „Айдар“, „Донбас“, „Торнадо“ и много други. Понастоящем тези ултранационалисти са изцяло абсорбирани в украинската армия и се сражават наравно с наборниците и контрактните войници. Навярно затова и в месеците, в които следя войната, видях повече нацистка символика отколкото човек може да види в епизод на History Channel.  - „Героите на Украйна“, на които Столична община кръщава булеварди, са Степан Бандера и Роман Шукевич – признати от историята нацистки колаборатори, военнопрестъпници и терористи. Тяхната Украинска въстаническа армия (УВА) е отговорна за геноцид над поне 3 етнически групи, включително и украинци. Нейното знаме е червено-черният двукольор, който окървави Майдана през 2014-а (2). Той се вее и сега, по войнишките погребения из Украйна. „Слава Україні – Героям слава“ е опознавателен поздрав, използван от главорезите на УВА по време на ултрадесния терор през 40-те и 50-те години на миналия век. Иронията е в това, че либералните среди на запад и у нас истерично повтарят този повик, без да си дават сметка за човекомразните му корени. - „Слава Україні“ е ревизионистична, екстремистка идеология, издигаща смъртта на неукраниците (онези отвъд Галиция) в култ. До събитията от 2013-2014 г. този поздрав е напълно непознат за украинското общество (3). Неговото ехо отеква единствено в прогнилите мазета на футболните ултраси. - „Слава Україні“ е токсична психопатия, изпиваща крехкия разум. Голяма част от украинската младеж не на шега вярва, че в Русия няма перални и микровълнови печки и това е една от причините руснаците да нападнат Украйна – за да заграбят тяхната битова техника. Същите смятат, че в Русия не са виждали тоалетна, и че Юрий Гагарин е украински герой. Украинската преса уверява читателите си, че руснаците ядат домашни папагали в окупираните територии, а в същото време крие от света средновековните мъчения, на които режимът подлага собствените си граждани. - Дмитро Кулеба порица президента Радев, защото последният окачестви войната между украинци и руснаци като „братоубийствена“. Причината за това съвсем не е обида от приравняването на защитника с агресора.Сегашната украинска идеология е превъплъщение на мракобесието на Бандера и Шукевич. Според нея руснаците са „хлебарки“ и „нехора“. Всеки, който намира това за неправдоподобно, може да го свери с изказванията на медийни звезди от ранга на Дмитрий Гордон, както и официалните украински власти в лицето на Алексей Арестович и Борис Филатов. - През 2008-а, няколко месеца след като завърших стажа си в Европейския парламент, посетих Бердянск. Улиците на този град в Украйна не се различаваха по нищо от коридорите на Европарламента в Брюксел. Самоопределението на хората там беше гарантирано и от това не следваше терор. Години след Майдана в този град се завъдиха цели кол-центрове от телефонни измамници, които властите толерираха, само защото мамят руснаци. Бивши гробари пък станаха „Герои на Украйна“, само защото можеха умело да убиват свои сънародници с различен мироглед.  - Революциите не се печелят от мнозинството. Революциите се печелят от малцинството, което не се колебае да употреби сила. Майданът започна като мирен проевропейски протест и завърши като кървава националистическа баня. Европа направи своя избор още тогава – през 2013-а. Тя избра геополитиката пред принципите си. Европа избра да се противопостави на Русия вместо на червено-черните знамена. Под тяхната сянка горяха живи хора в Киев и Одеса, но Европа не повярва на техните сълзи. Войната в Донбас бушува години след тези събития, и хилядите цивилни, които умряха там, вече не бяха от значение. Европа бе направила своя избор.  - Европейският съюз е съучастник в украинската криза. Той се провали в опазването на основополагащите си ценности на мир, плурализъм и антинационализъм. Сега ЕС просто препотвърждават своя избор, като крещи „Слава Україні“. Ето защо и днешният ден е последният Ден на Европа. Приемането на Украйна в ЕС – такава, каквато е тя сега – ще бъде неговият окончателен край – такъв, какъвто си го представяше Робер Шуман.

Да имаш коментар за руските неонацисти, които се биха на страната на сепаратистите? Или те са от добрите неонацисти?

„Германският канцлер Ото фон Бисмарк (1815-1898) веднъж каза: „Няма нищо по-подло и отвратително от т. нар. украинци!Тази тълпа, отгледана от поляците от най-подлия измет на руския народ (убийци, кариеристи, пълзящи пред властта на интелигенцията), е готова да убива собствения си баща и майка за власт и изгодно място!Тези дегенерати готови да разкъсат съплеменниците си и то дори не за печалба,а за задоволяване на долните си инстинкти,нищо не е свято за тях,предателството е норма за тях, те са бедни на ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци поеха всичко най-лошо и подло от руснаци, поляци и австрийци, в душите им не остана място за добри качества. Най-много мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро и са готови да се преклонят по всякакъв начин пред властта.Те не са приспособени към нищо и могат само примитивна работа, никога не биха могли да създадат своя държава , много държави ги караха като топка из цяла Европа, робските инстинкти така са се вкоренили в тях, че са покрили цялата си същност с отвратителни язви!

Русия се бори срещу цялата международна терористична организация "НАТО" на територията на бившата никому ненужна държава "крайна", това безспорно е истински подвиг. Слава на Русия! А Крайна беше избрана от американските терористи за война с Русия, не само заради географското си местоположение, а основно защото е населена предимно с проститутки, мъжки и женски, и при това евтини. Това е то цялата истина за така любимата на софийските еничари Крайна.....

"Ще" и "скоро" са двете най-употребявани думи за обстановката в Украйна от наркоманизираните проукрански зомбита и сополиви неонацистчета! Явно Руската армия всекидневно ги разпилява на терен,та им остават само заклинанията за светло украинско бъдеще-"ще" и "скоро".