Поискаха постоянен арест за бияча на търговеца Митко в "Капана"

Ивайло Пенов е извършил престъплението, в което е обвинен, докато е в изпитателен срок на предходно условно осъждане

Обратно в новината

Коментари - Поискаха постоянен арест за бияча на търговеца Митко в "Капана" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един селски тарикат по-малко!

А за откраднатия чадър какво е наказанието?

Ти ся за един чадър ли си? Остай ги ората да раздухат малко етническата карта, как в България бият циганите... И те некой лев да земат.

Дай боже все по-малко такива ...

Дано родата на Митко да изклати майките и бабите на всички дето останаха без чорапи. Амин.

Това е хулиганска проява. Дори няма лека телесна повреда. По същата логика, всеки ритнал кошче, изплюл се, изпикал се на пътя седи в ареста 6 месеца, докато му повдигнат обвинение. Не че е лошо, но после всеки ще съди държавата за 50-100 хиляди лева.

Държавата на циганите. Тоя Митко го знаеше само един квартал, сега цялата държава. Прекалено е това идолопоклонничество

Хайде стига вече, да спрем до тук с този Митко! Вече много грозно започнаха да се преекспонират нещата! Имало е скандал, който вече се нищи дни наред.... Митко още малко ще го изкарат ангел. Аман от такива "митковци"... Преди време имаше един, дето ходеше с кутия бонбони в трамвая /не индивуално опаковани/ и черпеше за рожден ден и искаше подарък... Понеже никой не взе бонбон /разбираемо/ и не му даде и пари, тоя на слизане ни тегли една на всички, с цялото си възмущение - Какви хора сте бе, да ви... Какво - да го линчуват ли собственика на заведението? На мен лично не ми е приятно, ако съм на маса в заведение, да ми размахват разни стоки разни амбулантни търговци. Ако искам да си купя нещо - има магазини. Така че, нека да се спре този цирк. Митко да спре да дразни хората

Готов е за депутат от гробаджийската шайка! Ще е единственият гроб-депутат, който не краде!

за адвокат с отнети права,кой знае за какво е бил наказан.Продължавайте в този дух,има такива с хиляди в БГ

Само дето откраднал чадър и го набили.

А ако битият беше българин никой нямаше и да разбере !!! Пак се нагнетява етническо напрежение у нас изкуствено от определени среди !!!

Гледам, има коментари, как се преекспонира проблема и как Митко също е проблем. Азз пък не мисля, че се преекспонира. Митко сигурно не плаща данъци и т.н. и сигурно е проблем, но това, не значи че някой има право да го бие. Въпросният Ивайло може да подаде сигнал, да викне полиция, ако има някакъв проблем. Това да напада хора като маймуна по улиците по никакъв начин не може да се оправдае, ако не става дума за самозащита. И е хубаво най-после да се вземат мерки срещу подобни хора, които правят каквото си искат и имат интелекта на диво животно, което първо действа после мисли. Правилна стъпка в борбата с тарикатите и агресорите.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ех Ивайло, Ивайло. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Дадат на братята за две нощи и да го пускат

Пари е свирката?

Мирно седяло не би салам яло

Си тъпичък

не че го подкрепям тоя ама чак пък постоянен арест? тея вече се уляха

Тоз ие нарушил предишна условна присъда така е по закон

Съда и прокуратурата се занимават с тотални глупости. Симулация на дейност, брой дела и яко заплатки, ДМСта и хонорари. Реално свършетанта работа не струва колкото изхарчената хартия.