17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агресивен мъж. А това се наследява по генетичен път от родителите. Самото име, което са му избрали-Викторио, вече говори, че нещо не е наред. Това, че родителите не искат да му дадат българско име вече трябва да ни говори за нещо.

Е да ти кажа , че в момента най-красивото дете в света е българче и се казва Бриана.Какво ти говори това име .. я сега си доразвий теорията.

Бриана Банкс? Каквооо ти говори? И какво говори по-точно за родителите?

Ти дори не вдяваш защо ти го давам като пример.Името не играе роля нито за човека , нито показва родителите какви са.Чакам те да си доразвиеш великата теза.Всъщност много малко са истинските български имена.

Аз ще ти отговоря - показва дълбоки комплекси. Показва дълбоки проблеми. Да не намираш българското има за хубаво и да му дадеш тотално изчанчено е знак за кипене под повърхността... от страна на родителите на тоя изрод.

Теорията ми е, че самите родители изпитват едно отчуждение към хората около себе си, към сънародниците си. Едно отчуждение, студенина, може би дори омраза. И същият характер носи, наследява от тях и синът. Той също така е отчужден, егоист, не се разбира добре с околните, гледа единствено собствения си кеф, егоизъм и нарцисизъм, изпитва презрение към другите хора. Едва ли е случайно, че не носи българско име. А не се знае дали и баща му не е агресивен или с криминални прояви. Затова от правосъдието се мълчи доста странно.

Екс много добре е казал/а останалото. Съгласен съм с неговото или нейното мнение на 100 %

Естествено, че само едни много комплексирани родители може да тикат детето си от невръстно да се явява на конкурси за мис, следователно нищо чудно, че носи префърцунено име - Бриана. Много добър пример, същото като с Викторио е.

ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ! НА ТАКИВА САМО СМЪРТ!

не мисля че смърта е достатъчно накъзание за този човек . Нека всяка сутрин се събужда с мисълта че детенцето му го няма на този свят докато някой мазен и миризлив циганин го разработва. Хора като него и Господ ги мрази.

Мир на душите на двете невинни жертви! Дали на погребението би отишъл таксиджията отказал да спаси детето?!

А ти защо не отиде? Какво те спря ?

В репортаж на една ТВ, казаха че, психопатът Викторио, гледайки по новините, възприемал себе си като ТВ-звезда. Нещастно, садистично и малоумно копеленце. Болен Мозък. Кой го е възпитавал този?!?! Горд от това, че затрил собственото си семейство. И предумишлено отнел насилствено 2 живота. Да почиват в мир мъртвите.

Да се организира референдум за връщане смъртното наказание!!!

Много лесно ще се отърве. Доживотен, без право на замяна.

Но защо трябва да бъдем толкова жестоки? Всеки казва, че за него доживот е много по-тежко и мъчително наказание от смъртната присъда. Дори затворници-убийци го казаха по телевизията. Но тогава защо ние цивилизованите хора от 21 век трябва да бъдем толкова жестоки и безчовечни? Ние хора ли сме или зверове? нека дадем на убийците по-лекото за тях наказание, смъртната присъда. Не е хуманно някакси да мъчим така живи хора, пък било то и убийци. По-добре по-лекото наказание: смърт.

Значи, ключарът - невинен, тъпите ченгета - невинни, единственият виновник-бакшиша!

Единственият, който е разбрал, че нещата са ужасно зле и опасни за детенцето, е тъпия таксиджия...

Какво да кажа? Лека им пръст! Жалко, много жалко!

... Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили. ... - явно родителите на момичето са купили апартамента, а на момчето са почнали да гледат като на заврян зет, той почнал да ревнува, те са казали на дъщеря си - млада си още, що не го разкараш този загубеняк ... и т.н. Ако младите живееха под наем (без помощ от родителите) , едва ли щеше да се стигне до такава развръзка.

Абе, млъкнете поне в този ден, бе! Майки и бащи, защитавайте децата си! Не позволявайте на себични, самовлюбени, егоцентрични, ревниви комплексари-психопати да провалят или даже да погубват живота на дъщерите ви, и на внуците ви! Две приятелки имам, бяха в подобна ситуация, но те за голяма радост успяха да се измъкнат. Ужасно е! Неконтролируемо е! Зловещо е даже! Такова поведение няма оправдание! Почивайте в мир, мила майко и ти малко невинно детенце!

Само дъщерите ли да пазим?

Ако е много условна дума. Или си способен да убиеш някой и не цениш човешкия живот или не. Дано отидат на по-хубаво място, а за роднините много сили да продължат напред.

Еи тъпанар Защо не се регистрираш при господ и оттам да започнеш да пишеш твоите глупости

Ей сульо, опитвам се да разсъждавам за причините довели до нещастието, ни най-малко не оправдавам комплексаря, но такива неща не се случват изведнъж, обикновено има предистория - ако питате роднините на бащата, кой знае какво ще кажат за майката на детето.

Една патка мислила, мислила, та накрая умряла от много мислене. И умуване.

Не си в ред. До това води усещането ни за безсилие- като си знаем, че правосъдие няма да има и изродите могат безнаказано да правят каквото искат, започваме да обвиняваме жертвата. За да ни стане по-леко- че ако поведението й е било по-различно, нямало да стане така. Т,е поведението на жертвата е могло да я предпази и да предотврати случилото се. Ама не. Това дали една жена ше бъде малтретирана , зависи, уви,не от нейното поведение, а от моралните задръжки на мъжкото животно

Така е при демокрацията. Не мога да кажа нищо успокояващо на жените. Занапред още по-често и по-брутално ще бъдат пребивани, изнасилвани и убивани. Нищо добро не ги чака, щото мъжете в бегето са доста диви и агресивни. Не искам да съм лош пророк, но много жени ще ходят по улиците посинени от бой. Отваряйте си очите с кого си имате работа и с кого се запознавате! Това може да ви струва и живота! Въпреки, че в бегето нямате голям избор. Може да избирате само между мъж, който само ще ви шамаросва всеки божи ден. Или друг който ще ви пребива отвреме на време. И трети, който направо ще ви убие.

Ей джендърче...

Джендърче е индивид от мъжки пол, който всъщност, по съзнание е безполов. Истинските мъже, обичат жени. Логично.

Като ти чета писанията мога да кажа, че не ми изглеждаш да си мъж! Мисленето ти очевидно НЕ Е мъжко. А дали си с мъжки външни полови белези не знам, но дори и да си, това не те прави мъж. Мдааааа.....

И защо? Какъв е проблема? Нещо не ти харесва написаното? В България такива неща не се случват никога, нали?

Звучиш, като комплексирана, стара мома. Мъжете са виновни за всички твои неуспехи. Така и ще си останеш - стара, самотна и провалена.

Колкото и да с е обиждате и обиждате изказалият се, едва ли е хомосексуалист и пр. Изказването му е малко пресилено, но иронията му е разбираема за съжаление. И коментарите го доказват- разни идиоти се скъсаха да търсят и др гледна точка- т.е с какво жертвата сама си е виновна

Много странен мъж си, щом има само агресия около теб. Аз нямам агресивни познати около мен, кой знае ти, в какъв катун живееш..

Щом смяташ, че съм от катун, то значи съм най-образования и най-грамотния катунар в бегето. Какво пък? По-добре пръв на село, отколкото последен в града, както е лафа.

щом нямаш агресивни познати. Както се казва, бай бабо да не те срещне мечка. Не е казано, че познатите ти трябва да бъдат агресивни. Може да срещнеш и агресивни непознати. Което е твърде вероятно да се случи, защото ми изглеждаш на доста празноглава и немислеща жена. Мен като мъж, вашият проблем лично не ме засяга. Спортувам, ходя и на фитнес, нямам проблем с агресивните мъже. Мислете му вие, жените! За мен не се кахърете.

Голям умник си--- Много глупости си изръсил! Да не си гей ?

Не, защо? Може би ти си педерасТ? И търсиш себеподобни? За сърдечни запознанства и сключване на брак?

Диви и агресивни са, защото това се търси на пазара в момента - прост путаран, на когото някой му дава пари. Каквото се търси на пазара, това се и предлага...... Примерно, ако се появят едновремешните, истински жени - интелигентни, образовани, с развити мозъци, с добра ценностна система, то тогава сегашните селски дебило-путьовци ще изчезнат, защото никой няма да иска да си замърсява генофонда с тях. Просто за момента, че и за в бъдеще, ще продължават да са предпочитаният контингент от бг-крантите.

Трол платен.

Може и мъж да са те родили, но или после са те сбъркали и са те възпитавали като момиче, или имаш проблем с хормоните. Питай мака ти, има голяма вероятност да е искала момиче или да не е знаела как се възпитава момче.

А ти пък питай мака си, дали не те е родила двуполов. Хем със самолет, хем с женски орган в гащите. Така истерично реагират само двуполовите. Имаше една специална дума за тях, но модовете ще я изтрият. започва с херм-

Лека им пръст. Бог да ги прости!