Найденов: Цветанов подслушваше министрите

Бившият министър на земеделието Мирослав Найденов заяви, че по времето на кабинета „Борисов” МВР масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и министрите. Заради изявлението му той ще бъде разпитан още днес, обяви прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Цветанов подслушваше министрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги съм мислел че има нещо гнило в този наиденов, но да не забравяме какво се случи и на уда скариоцки....възмездие ще има и то скоро на 12 маи, и ще си признае че сер- геи е забъркал този толкова извратен театър...и това ми било председател на пес..

Вие елементарни манипулатори...с приматска човешка същност сте особена пасмина....която рано или късно времето ще погребе и покрие с прах на забрава и неуважение. Жалко за малкото добри журналисти, които упражняват професията с любов, чест и отговорност. Тази еФФФтина сган ще я убие((((((((((

След прочитането на тази статия всеки нормален човек следва да изпита унижение от факта, че му се поднася подобна извратеност. Мисля си, че преди да бъдат съдени политици за тежки престъпления....трябва да бъдат осъдени няколко журналисти. Тази гилдия е един от основните виновници за хаоса в който се намират голяма част от гласоподавателите. Ефтините им писания спомагат успешно за внушаването, че чалгата наистина е изкуство. Безчестие и липса на всякакъв морал-това показва свинщината, която си позволяват да публикуват. Е, нискочели господа и дами....предполагам доволни от работата си четете малоумните коментари на тези, които сте дообъркали? Браво на Вас! Вие сте гениални и най вече "професионалисти" на ниво. Вие и Вашите лъжи са една от главните причини за ЗЛОТО в което живеем. Слуги на политически интереси, безчестници, виновници за общественото нещастие, ЛЪЖЦИ и манипулатори на дребно, наистина Бог да пази България точно от такива като Вас!

Найденов изпълнява сценарий точно на ББ, който официално ще защити ЦЦ, но не и на практика....

Вместо да коментират записите медиите ни отвличат вниманието с някакъв експеримент на взривяване на автобуси.Егати смешните медийки.

От новите записите, а и от изказването на боко, че партията е на цветанов става ясно,че главния е цветанов,а не той.Каквото и да прави шефа си е шеф, ако свали шефа сваля и себе си.Бойко е страхливец, а цветанов държи много подобни уличаващи записи.Язък, че бойко се правеше на голям мъжага,а вече обмисля да смени "резбата".Така че не се напрегайте и не чакайте оставка от "главния" по скоро подчинения борисов ще подаде оставка отколто Цветанов.

Ами като са знаеле че ги подслушват защо не са се отказали от политиката?А сега като окрадоха Б-я решиха да изпратят семействата си в чужбина и да живечт с крадените пари.Такива предатели нямат място в ГЕРБ.

ДА МУ МИСЛИ КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ. ЛЪЖЕЦЪТ ВИКА "ДРЪЖТЕ ЛЪЖЕЦА" МНОГО ШУМ ЗА НЯКОЙ И ДРУГ ПРОЦЕНТ В ПОЛЗА НА ПАРТИЯТА, КОЯТО НИЩО ПОДОБНО НЕ И Е ЧУЖДО.ПРОСТО СМЕШНА И ЖАЛКА БЪЛГАРЩИНА.

Абе шопар,добре,че Бойко те изведе от кочината и ти отвори очите свят да видиш..Иначе още щеше да преслушваш крави и кози и да си квичиш в кочината..Ама така е то..Лай и хапи ръката на този,който те направи известен и му се изсери на челото..Говно нещастно..Тичай да носиш банани и ябълки на Алексей Петров,дето те научи на мръсни номера..Нали ще бъдете съкилийници..Дано ГЕРБ спечели,да те видя тогава.. !!

Какво толкова?! Не виждам НИЩО, ама нищо лошо.Как иначе щяха да хванат Найденов в злоупотреба?Та,то ако не слушат,доказателства никога няма! Толкова пък преекспониране,сякаш Бай Тошо не слушаше..нищо ново под слънцето. На Найденов или съдиите,които са поставени лица са го заставили и изнудили да говори, или БСП са му платили страшно много!

И двамата са за затвора .Единия за подкуп,другия за незаконно подслушване

Тлъста мутра с плаха стъпка пъпли към властта Иска пак да управлява и да топи леб в маста Бате Боко, не разбра ли боя ще ядеш българите не кандисват да ги сториш леш Варна, София и Пловдив казаха ти отведнъж пътя лекичко си хващай дръж се като мъж Хващай Цецко под ръчица Лилето вземи и отивай да си харчиш мръсните пари Ходи в САЩ да учиш инглиш свет да видиш, и той теб ако питат кво си бачкал казвай: Съдържател на вертеп!

Истината в рима :)

мутрата многократно е заявявал, че ще се бори с Станишев. Сега разбрахме как - с подслушване на политическите противници. Това ли е якият мъжага , каратиста борисов????? Да разчита на подслушване???? И въпреки денонощното подслушване, няма НИЩО срещу Станишев ??? Към мутрата - презрение за всичките му мръсотии, бих се изплюл върху него ако можех.

Цецко Черното е стиснал здраво за "топките"- приятеля си Боко Рапоня. В тесен кръг - дори се е похвалил - че има документирани доказателства за Рапончо със неговия частен" бизнес -ДРОГАРА !!!! Така е- тоя Цвъки- хитро изигра всички-и се оказа най-влиятелния от всичките палячовци били досега в парламентата.... Нема мои - нема твои ...- сичките "под микрофоня"- и после - мръдай ако искаш - таман да ти го донамести другаря физкултурник. Сега - всички ще ми играят физкултурата-или ще има здрави компромати- дори и др. Борисов- нищо , че се прави на великия вожд Винету- вече е поредната кукла на конци в ръчичките на Цвъки Апартамента .... Ще има доста изненади и рокади- и страшно мноо0о0ооооого разкрития - още не е започнала основната фаза на сериозната предизборна битка....- ТА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ВКОПЧВАТ - КОМУНИСТ В КОМУНИСТ , В БОРБАТА ЗА ГОЛЕМИЯ КОКАЛ...БОРБАТА Е ЕПИЧНА.. ЕДИН ПАДА- СЛЕД ПОРЕДНИЯ КОМПРОМАТ- ДРУГ ЩЕ ГО СМЕНИ- И ПАК - ПОРЕДНЕ ИЗСТРЕЛ НА ЦВЪКОРИО - И ПАК ..И ПАК- КАК ИСКАМ САМО - ДА ИМА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА ИЗБОРИ- ЩЕ ИМ ЛЪСНАТ ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ВСИЧКИТЕ НИ ИЗМИСЛЕНИ ДЕМОКРАТИ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ...- ТОВА Е ТО БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И РАЗБИРАНЕ ЗА ПОЛИТИКА- НАЙ-МРЪСНАТА ДУМА В БЪЛГАРСКИЯ РЕЧНИК Е - ПОЛИТИК.... - ТЯ ОЛИЦЕТВОРЯВА НАЙ-ДОЛНИТЕ СТРАСТИ У ЧОВЕКА И НАЙ-ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЧЕРТИ КОИТО НЯКОЙ , НЯКОГА МОЖЕ ДА ИМА ....

АБЕ ХОРА, КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЖАЛКИ? ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! НАЙДЕНОВ БИЛ ЧЕРВЕНА КЪРТИЦА, ДЯНКОВ БИЛ ЗЛЕ... ЧЕ ТО КОЙ МИНИСТЪР ОТ ПЪРВИЯ КАБИНЕТ НА БОРИСОВ ОСТАНА НЕОПЕТНЕН? ОСВЕН СОПОЛИВОТО СИНЧЕ НА ДС-АР НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ? ДОТАМ ЛИ ГО ДОКАРАХТЕ, ПРОСТИЯ ФИЗКУЛТУРНИК ЦВЕТАНОВ ДА ВИ Е ЕДИНСТВЕНАТА ОСТАНАЛА КАРТА, ЧЕ ДОРИ СЛЕД ТАКИВА СКАНДАЛИ (ЗАРАДИ КОИТО НА ЗАПАД 100 ПЪТИ ДОСЕГА ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА ПОДОБЕН ПОЛИТИК) ГО ЗАЩИТАВАТЕ ТОЛКОВА БЯСНО? ТОВА НЕ Е ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПЪЛНИЯ (НАЙ-МАЛКОТО КАДРОВИ) КРАХ НА ГЕРБ? А, ДА, ЗАБРАВИХ, ОСТАВА ВИ И ОЩЕ ЕДИН: СВЕТЛИЯТ ВОЖД НА ВСИЧКИ НАРОДИ, СЛЪНЦЕТО БОРИСОВ...

жалко си ти,че цял свят разбра кой е боко ,а виновни им били трактористи,комунисти,сидеровци,биневци...жалък си,като не слушаш навън какво се говори

??? Нещо не можах да хвана смисъла на поста ти :)

Браво!Ама си сам!Мафията те изгони.Мафията се разправя с такива като теб.Мафията казва-Или със нас или си под нас.Господ да ти е определил дълъг живот.Мишо Бирата си отиде .... На шипка паднаха и незнайни и знайни воини.Бъди здраве.

ГЕРБ са Бандити ! Бяха Бандити преди 3,5 годишното си Недовършено управление ,Бяха Бандити По-Време на Управлението си завършило със Сваляне от власт , Държат се като Мутри/Бандити Изглеждат като Пресъпници ВЕЧЕ Доказано са Бандити ....... ами....Бандити са ,нали !!!

Е,и!

сега ако обесниш и защо ЕС спря парите за честните социалисти и турчолята, а ги пусна на бандитите цена няма да имаш :) :) :)

Разбрах, че Миро е занесъл сигнала за подслушвнето, на другаря Станишев, пък той му е обещал, туй-онуй.

това да е истона.но това е само за защита. Докато краде на никой не донеснеше

Ето един от провокаторите, внедрени в ГЕРБ. Мръсен бивш ДПС-ар! Предателят си е предател - вън от ГЕРБ, подлого продажна!

ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ- ВСИЧКИ ОНИЯ -КОИТО КАЗВАТ ИСТИНАТА - СА ПОДЛОГИ НАЛИ ТАКА...- Е- МАЙ-СЕ ОКАЗА , ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА НИКОЙ ОКОЛО ВАС- ЩЕ ОСТАНЕТЕ НАИСТИНА ЯВНО ЕДИН ФАЙТОН ХОРА НАКРАЯ ...

Удивително е защо останалите министри от кабинета "Борисов" мълчат, с какви компромати ги държат Бойко Борисов и Цветан Цветанов и не смеят да кажат това, което всички знаем. Проблемът е и защо мълчи и президентът Росен Плевнелиев и защо се прави, че не е потърпевш

Типажът на Бойко и Цецо не е обременен с особено образование и интелектуален багаж. Свидетелство за което, впрочем, са поредица крилати фрази като: "Аз като гражданин на България спя много спокойно и ще продължавам да спя много спокойно, ако ефективността на правоохранителната и правораздавателната система бъде ефективна. - ясна илюстрация на теорията за връзката между език и мислене.

Няма такава държава. Комунисти, комсомолци, всички в един и същи строй- гнида до гнида. Мафия.

МИРО, ЗАЩО НЕ СЕ ОТКАЗА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ПО РАНО, КАТО СИ ЧЕСТЕН.ЗАПОМНИ,ЧЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА

Демонизиране на политическия противник. Това е основния метод на социалистите за оцеляване.Погледнете само, в нашата история от освобождението насам всички политически лидери и министър председатели са били демонизирани.В основата на това стоят комунистите(сега социалисти).Те дори демонизират своите лидери, като паднат от власт, а по късно леят крокодилски сълзи за тях, колко хубаво било по тяхно време.Те все още са на равнището на ваварите, въпеки че използват модерни техологии.Начина им на мислене им е варварски.Защо Станишев не иска да си спомни, че когато беше мин.председател на заседание на изп.бюро също си оставяха телефоните.Това е масово явление сред политиците и то не е от сега.Гони ги параноята заради гузна съвест.

Помислете само:Ако си некадърник,ако си разбрал че си некадърник, ако всички са разбрали че си некадърник какво бихте направили.Да ще направите това което прави Станишев.Ще очерните политическия противник, каквото и да ви струва и ще предложите палето на ЧЕРЕПА за мин.председател.

Демонизиране на политическия противник. Това е основния метод на социалистите" Е. нема нужда станишев да се напъва - гнилата ГЕРБ сама си го тури. Пък който има очи. да вижда- няма да бера грижа на слепците.я!

Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

тихо подклушват ще има лагери

Мъж от благоевградското село Българчево е арестуван заради заплахи за убийство срещу експремиера Бойко Борисов. К. Тодоров е задържан преди около час в дома му, съобщава link.

картицата се показа

Мале някой май го е страх че ще излезе някоя информация на яве хаха

Внедрените и подкупени от Станишев проговориха.Като хиени чакаха да дойдат изборите за да вдигнат цената и започнаха да дедламират написаното им от работодателите БСП.Радвам се,че Герб ще се чисти така от всички боклуци.ГЕРБ доказа,че не застава зад гърба на никой мошеник,както прави Станишев.Като щит застана зад Р.Овч,В.Топлото,Е.Масларова,Батко и Братко,Р.Петков.Тази партия е най-корумпираната,служеща си с най-долните подходи. Прозрачна е и играта на Миро Мършата!!

ГЕРБ ако не беше изтеглил Найденов като кандидат-депутат, щеше да си бъде с имунитет и друга песен щеше да пее, егати долния тип дето излезе ( ами може би нищо не е случайно, БСП си имат троянски коне навсякъде, специалисти са по подривната дейност). От ГЕРБ му заявиха, че когато прокуратурата го оневини, те ще го реабилитират, да ама той се е надявал на чадър, явно има от какво да се притеснява и след като не го получи, давай да плюем по тези, с които до вчера е работил и са му имали доверие, е,е,е...много долно и жалко поведение, в тая държава има ли мъже, има ли честни хора, с които да се работи

ще те приберат, ОТКАЧОНЕ ??

Другари и другарки- късайте дюшеците и вадете пенсийките,след малко ще мине Станишев с четата си да Ви събере паричките че има нужда да купува и маниполира част от народа. Какви Ви вдига пенсийките сега ще Ви ги пребира,но важното е Вие да му вярвате. ДОВИЖДАНЕ....ДОВИЖДАНЕ......ДОВИЖДАНЕ

На тебе май цялата глава ти е манипОлирана...

Право казваш,че им вземат пенсийките, ама ги взимат престъпните гербаджии. .На какво ли не завидя Боко, дори на парите им за погребение завидя и посегна, нищожество такова-това са най-наглите престъпници в милата ни татковина!

Как беше в рекламата ?-" Ух, че миришеее "

ХАхах...г-н обвиняем, знаем достоверността на думите ви

другарю рашън,ти какъв българин си ? каква партия представляваш? Вие от БСП,ДПС,СДС,АТАКА сте не за затвора а за сафари.Миро Найденов обича да си ходи на лов,как досега не Ви е гръмнал някъде. Той не успя да Ви гръмне ,но Вие успяхте да му събуете гащичките. Браво и успех на изборите,защото и този път ако не сте ВИЕ на власт става лошо,хранилката утънява и помежду ще се изтрепете,както досега трепахте народа

Герберът е нежно цвете! Герберастът - не! Где е прокурора? та да изреве; Хайде, членове и калинки! Напред! ... И след туй ги подбере най-добре към Белене!

Щом Миро го наричат Мършата, смятай Боко и Цоко, колко по- големи са! Е това е ГЕРБ!

Ще дърпам ушите на Цветанов, ако не е подслушвал този крадец и мошенник Найденов. Всички изгонени от ГЕРБ са срещу ГЕРБ. А станишев получава и подаръци от за рожденния си ден от Найденов.

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бойко

И трайков "пропя".Герберската агитка мобилизирайте се-и този какъв агент е,за кого доносничи,какъв боклук е.Давайте така и накрая ще стигнете където трябва.

От цялата статия се разбира, че Борисов 100% е знаел, всъщност всички в ГЕРБ са знаели. Още повече Борисов го е заявил публично през 2011-та, че се подслушват редица длъжности. Сами разбирате, че няма как Борисов да не е бил наясно или да е било без негово съгласие! Това е нещо, което се е случвало с години. Но вижте какво казва закона: "Според закона обаче прилагането на СРС се разрешава само "за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин"." В конкретния случай такива обстоятелства липсват. Липсва дори разрешение от съда. "Мирослав Найденов каза още, че от няколко дни семейството му е извън България. Той ги изпратил в чужбина от страх за спокойствието, да не казвам живота им." Това ясно говори, че в ГЕРБ има нещо много гнило и вонящо. В последните 24 години имало ли е партия, членовете на която масово да са криели семействата си по чужбина? Как сега да не светнат няколко лампи, които навеждат на мисълта, че зад отвличанията май стоят най-хрисимите. И всичко това ви се струва нормално?

""Някой трябва да каже на Цветанов - ти си го правил, затова честно е в момента да слезеш от политическата система и ако можеш да изчистиш името си. Иначе това безобразие ще продължи. Някой трябваше да излезе и да каже ясно: Царят е гол! Както го правя аз в момента. Ако това стане, тази партията има шанс да промени нещата за добро."" Глупости на търкалета! Няма как Цветанов да изчисти името си, освен с многогодишен престой в зандана, ако обвиненията срещу него се докажат. Какво означава да слезе от политическата сцена, това наказание ли е, що ли? Найденов дали е сигурен, че подслушването е ставало по нареждане на Цветанов или не, защото започва да си противоречи.

"за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин".-Ми то излиза кабинета бил такъв.Е ние си го знаехме,ама за всеки случай документирано.

ДАЛИ СА ВИНОВНИ ИЛИ НЕ - ТО СЕ ВИДЯ! ЗАПОЧНАХА ЕДИН ДРУГ ДА СЕ ТОПЯТ! ЗА МЕН, КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ЦЯЛАТА ПАРТИЯ ГЕРБ СА ИЗМАМНИЦИ ,КРАДЦИ И УБИЙЦИ! ДАЛИ НАЙДЕНОВ Е ВИНОВЕН ,ДАЛИ МРЪСНИКА ЦВЪКИ Е ВИНОВЕН, БОРИСОВ,ФЕДОСОВА РАЗНИ ПИЛОТИ, РАЗНИ АЕЦ-ФИЗИЦИ МЕНИДЖЕРИ И ОЩЕ МНОГО ОТРЕПКИ ОТ ГЕРБ! ТАЗИ ВОЕННО-ФАШИСТКА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗАВИНАГИ ОТ РЕЧНИКА НА БЪЛГАРИНА! БЪЛГАРИ ,ТЕЗИ ВИНАГИ ЩЕ КРАДАТ И ЩЕ УБИВАТ И ЩЕ ПОДСЛУШВАТ НАРОДА ,ЗА ДА ГО НАПРАВЯТ ОЩЕ ПО -БЕДЕН! ТАКА ЧЕ ВЪПРОСЪТ КОЙ- Е ПО-ВИНОВЕН НАЙДЕНОВ, ЦВЪКИ ИЛИ БОРИСОВ - ПРОСТО Е ИЗЛИШЕН! РАЗБРА СЕ ЧЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД СТРАДА!

Той, Цеци освен наблюдателен бил и музикален и обичал да слуша всякакви звуци, а щом Мирослав Найденов е проговорил нещо в ГЕРБ няма да е наред. И какви доказателства има Найденов? Тази държава много обратна стана- отиваме към "експертно правителство" с безлично мнозинство.

Няма да подам оставка! Откъде накъде ще ме питате имам ли съвест и чест? Ами отидете и питайте Станишев има ли съвест? Аз за моята съвест съм подписал декларация, това са конфиденциални неща, знаете!

От тъста и тъщата са ми СРС-тата.Готов съм публично да се ИЗЛОЖА

Хайде сега и дело за клевета срещу лайномета Мазен Миро!

Клевета е когато твърдението е неистинско, в случая Мършата се явява доносник, а дело за донос няма в правото!

Мирослав Найденов едно време беше ветеринарен доктор във врачанските села, като се занимаваше с ваксиниране на крави против болести. Миро Найденов е един кравар, фурнаджийска лопата, която благодарение на тарикатщината си и селската си прогресивност се е издигнал дотук. Той е символ на това защо в България нещата трудно ще се оправят. Защото манталитетът ни е такъв, че няма принципи, а има само интерес. Но нормално, то едно време от свинар сме имали цар!!!!!!!!

Едно време и Бойко е пазел колите на Маджо, какво искаше да кажеш? Че лъже, защото е конски доктор ли?

Може да е ветеринарен доктор, кравар или просяк, но въведе изисквания за чисти храни, а далече по образовани се продадоха за жълти пари и допускаха отрови в храните на децата даже! Има разлика нали? Заради този човек някои ще гласуват за ГЕРБ.

Цецо, защо си пропуснал да подслушваш прокуратурата, съда, следствието.

Еее, той е подслушвал наред всички свои, но не е подслушвал и никой от другите партии, защото иначе щеше да знае какво му кроят ... А бе поредната бездарна пиеска за наивници...

Г-н Найденов, със лъжи ли ще плащате обещаната индулгенция? Нещо гузен ми се виждате. Кога лъгахте, когато бяхте министър или сега? Аможе би и тогава и сега?

Плевнелиев вече потвърди, че е знаел за подслушването, герп са политически труп!

Отвратена съм от този нагъл човек Найденов. Не харесвам Цветанов, но още повече не харесвам такива лицемерни същества, като Найденов. Когато стана издънката с неговото протеже Калинка, първи се отрече от нея и се превърна в най-големия й хулител и враг. Сега, когато го натириха от ГЕРБ, побърза да се отрече от доскорошните си другари и пак стана най-големия им враг. Аз пък искам да знам г-н Найденов, не си ли давате сметка, че ставате противен с тези си действия. Като сте знаели, че всички се подслушват, защо мълчахте до сега? Или когато не ви закачат, няма проблем, но като ви посегнаха голяма уста отворихте. Долен човек. Но по-лошо е, че почти всички са такива.

Найденов е мошеник и крадец, затова и го направиха министър, всичките му бивши колеги са като него, да не говорим за главатаря на Мафията ГРЕБ!

Я коментирайте отношението на ГЕРБ към Симеон Дянков! Щото и той беше хубав до едно време, а като си избърсаха задниците с него и изведнъж стана нещо грозен. Дали пък поведението на Найденов не е типично за целия ГЕРБ. Не само зе ГЕРб естествено, но тия стават направо емблематични с всякакви видове мръсотии.

Темата тук е за Найденов, затова коментирам него. Къде ще му излезе края, ако тук започна да коментирам простотиите на Дянков, Десислава Атанасова, Николай Младенов и други грешки на Герб.