Цветанов: Предпоставките не се доказателство за подслушване

Досъдебното производство трябва да приключи, за да бъдем обективни в оценките, коментира пред журналисти в Елин Пелин зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов и поиска Сергей Станишев да му се извини.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Предпоставките не се доказателство за подслушване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсват доказателства срещу Цветан Цветанов в представените от прокуратурата факти.Няма какво повече да коментираме!

Темата с подслушванията НЕ притеснява обикновените и нормални хора! Притесненията идват от определени кръгове - това са БСП, ДПС и всички подобни! Когато човек не е извършил престъпление няма за какво да се притеснява, дори ако е обект на подслушване! Темата с подслушването вече започна да се преекспонира! Няма смисъл от целият този балон! Цветанов е спазвал закона и не е нарушил принципите на боравенето с такъв вид средства! Няма смисъл да си подава оставката! Ще подкрепя ГЕРБ с номер 15!!!

Чак ми се гади като ги видя тези отвратителни, надути простаци без покритие от ГЕРБ!!!

КАКЪВ ГЕРБ ТЕ Е ПОГОНИЛ ТЕБЕ? ГЕРБ Е КРИЛО НА ДС-ПОСЛУШНИ ПОДЛОГИ!ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА ИНСТИТУЦИЯ,КОЯТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,А ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗАЩИТАВА СОБСТВЕНИ ПЕРСОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА НАШ ГРЪБ!

Този, отвращавам се вече да му произнасям и името, трябва да се скрие някъде и да не се показва и да мърси хората с гнусните си мутренски лъжи. Ако искате да видите до къде сме я докарали погледнете мили хора репортажа на ТВ 3 от срещата с избирателите на ГЕРБ в Сандански. Все бях виждал простотия но такава отврат отдавна не се е случвала в нашия така наречен политически живот. Погледнете го за да видите какво могат нашите мутренски политически активисти. Трябва само да чуете прочуствената реч на техния "уникален" лидер. Такова ископаемо няма и във Венецуела. Само трябва да гледате и слушате.

Цвъчко здравата се е оцвъкал!

Доскоро на Цветанов му беше виновен съдът, че по много от делата няма достатъчно доказателства! Е, сега може да бъде спокоен, тъй като за него ще има достатъчно доказателства!

Цецо,пътнико бледен.....Сега като пропеят подведените под отговорност МВР служители. В нормалните дъпжави ,но не и в Чалгария, след като се установи ,че даден министър се издъни с такъв скандал от подчинените му служители---го изритват от власта завинаги.

Може да се направи сравнение между "обосновано предположение" и "предпоставките не са доказателство". Кога как му изнася, нали???

Слушах цялата пресконференция и в целият изчетен текст не се каза нито една дума, която да е доказателство, че Цветанов е виновен.

Ама ма моля ти се - ти да не очакваш точно на пресконференцията да си признае?

Разбира се че не е вярно ,това са само глупости

Този джоревец - циганин пак ли се оправдава!!!

Господа дебилни фенове на герб. Този път абсолютно съм сериозен и ви задавам въпрос с изключително понижена трудност, като се надявам, че все ще се намери някой между вас, който ще даде правилен отговор. Спомнете си, записът на който се чува гласът на борисов, който нарежда на Вальо Танов да не проверява Мишо Бирата. Въпросът е, сам ли се е записал борисов и ако не е, то кой го е записал? Давам ви жокер. Кой беше вътрешен министър по това време? Приятно мислене!

naum2

Цецо е нагъл , както винаги. Обаче нещата не са едно към едно: има нещо мътно в цялата история, щото заместник шеф в службата за подслушване е човек / роднина/ на бившия бсп министър влашката мутра Миков. Пък и Цацата обикновенно е бърз само в полит поръчките , явно усложливо се подгъзва към новите господари.

Цецо набързо забрави какво е казал,че ако се докаже незаконно подслушване той ще подаде оставка.Сега именно с това се оправдава,че не е нареждал и подслушването било незаконно.Ами подавай оставка и се махай не се обяснявай.

МНого ясно, че предпоставките не са доказателства. Станишев не спря да ръси лъжи!

Трябва им може би снимка, на която Цветанов е допрял ухо на някаква врата и подслушва, т.е., необоримо доказателство.

До Обективен Като ти чета цветановизмите... Ако Цецо ти каже, че си Брад Пит ще вярваш, докато съда го обори? Железен си, брат.

Брад Пит не е министър на нашите вътрешни работи, драги и следователно не е шеф на машината за подслушване, а твоят идол беше шеф. Я си спомни за записите с Мишо Бирата и Ваньо Танов...

За да се говори против Цветанов трябва да се докаже вината му, така че е прав. И аз мога да твърдя, че съм Брад Пит без да е доказано, ама не съм...

тогава и обоснованото му предположение отива киреча викаш

Явно нищо не си, щом и тази вина чакаш още да я доказват!?

Брад Пит не е министър на нашите вътрешни работи, драги и следователно не е шеф на машината за подслушване, а твоят идол беше шеф. Я си спомни за записите с Мишо Бирата и Ваньо Танов...

много обичам този да ми обяснява какво е казал, какво е искал да каже, какво мисли въобще и как да го тълкуват простосмъртните. Има нужда този да се изразява, сложно и нелогично, просто и неразбрано, замъглено и глуповато. Важното е да се изразява непрекъснато, да има слушатели, верватели, ласкатели, подслушватели и бачкатори ... за него Самият!

Боко е бивш. Цецо е бивш. Дано си останете такива. Червената ракета ви заби и ще продължава да ви забива ас след ас! Сбогом, тиквички.

Много ясно, че не са. Но алчните комунисти не го признават това

Предпоставките не са доказателство за подслушване а само за ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ цвъчко......

Като ще се подслушваме и аз искам да слушам какво си говорите с Бойко! Всичко да се предава по националното радио! Той не бил подслушвал, а как разбра за лекарите в Горна Оряховица или някое птиченце ти говореше в ушенцето?! Гьонсуратлък му викат на вашето поведение с Боко!

За първи път съм съгласен с Бойко Борисов. Да, наистина и аз не вярвам, че Цветанов е извършвал незаконно подслушване. Той няма нито знанията , нито интелекта да го свърши. Но БОРИСОВ ПРЕМЪЛЧАВА ОНОВА, КОЕТО ПОТВЪРДИ САМИЯТ ЦВЕТАНОВ - ЦВЕТАНОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ!!! Затова прочетете отново книгата "Фашизмът" от президента Желю Желев. Припомнете си, че всеки родител заслужава децата си и всеки народ заслужава своето управление. Съгласни ли сте Борисов и Цветанов да бъдт в парламента и да са сред управляващите страната ни? И, ако желаете - подкрепете тук тази страница link Да не допускаме мутри от СИК във властта. Общност

след като алексеи петров е контактувал сус лидера на червените преди да подадат сигнала, значи сигурно тои е използвал и неговите хора навсякуде по системата, за да оформят пулната какафония която направиха ми се струва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цецо трябваше отдавна да е в затвора! Цветанов в затвора, да..! А къде да пратим доносник БУДА ? Първо трябва да го открием. Бяга, крие се и пак иска да управлява!? Хипертоници не ни трябват. Здрава България със здрави българи. Сега очаквам и Цвъки да събере границите!

СЕГА ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ - ПРЕД КОМИСИЯТА "КУШЛЕВ" за незаконно обогатяване чрез подслушване на търговски и политически тайни!

значи-само предположения....то и атентата в бургас беше само предположения за движения на хора към бургас,но цуки обиколи половината свят да разказва как е разкрита хизбула.докато текат съмнения и предположения да ходи да спортува с веско маринов в парка-на чист въздух.

За първи път съм съгласен с Бойко Борисов. Да, наистина и аз не вярвам, че Цветанов е извършвал незаконно подслушване. Той няма нито знанията , нито интелекта да го свърши. Но БОРИСОВ ПРЕМЪЛЧАВА ОНОВА, КОЕТО ПОТВЪРДИ САМИЯТ ЦВЕТАНОВ - ЦВЕТАНОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ!!! Затова прочетете отново книгата "Фашизмът" от президента Желю Желев. Припомнете си, че всеки родител заслужава децата си и всеки народ заслужава своето управление. Съгласни ли сте Борисов и Цветанов да бъдт в парламента и да са сред управляващите страната ни? И, ако желаете - подкрепете тук тази страница link Да не допускаме мутри от СИК във властта. Общност

На теб,глупако гербав

30.03.2013 - 19:04 Цветанов: Ако направим една равносметка в борбата с тежката организирана престъпност можем да видим, че сме постигнали добри резултати. 01.04.2013 - 08:34 Цв. Цветанов: Станишев ме клевети 15.04.2013 13:18 Прокуратурата: Автомобил за подслушване е обикалял незаконно! Цветанов към Станишев- 29.03,2013: "Готов ли сте двамата в това студио да поемем ангажимент, след проверката на прокуратурата, този, чиито думи се окажат опровергани, да излезе от политиката и да се извини публично! Прокуратурата установи нещо, което народа отдавна разкри. Остава и социолозите да влязат в час! Неизбежно е!

Господин Цветанов като не можете да влдите такова ведемство защо пак се натискате. Как може без ваше знание да се правят такива фатални грешки за които вие трябва да носите отговорност. И много интересно от къде вашата партия има такива пари за да дава и да раздава за заметресения и така на татък.

Този наглец на практика иска да каже: не можете да ме хванете. Паническите му действия с изпращането на слугата да заличава информация и да троши апаратурата показват друго. Изпращането на другите си две мекерета Ципов и Лазаров да кудкудякат в медиите, че още нищо не било доказано / на практика не да кажат нещо съществено, а основно да прилагат изпитания похват да надвикват и заглушават силните думи на опонентите/, показва очевидно свален гард и бой в ъгъла. Още по-елементарен е опитът да се разширява следствието и извън мандата на ГЕРБ, за да се разводнява проблема и омаловажава пресния факт с аналогии от миналото. Убеден съм, че този оцапан до ушите типигьоз никога няма да признае престъпленията си, а ще се дърпа до последно от бесилката, която заслужава.

Подслушването е несъизмеримо с откраднатите 8 милиарда от излишъка. Къде са парите Станишка????????????????? Защо не ги заприходи отново в бюджета или в пенсионният фонд, който Масларова източи .......а другарю Станишка!? Паричките, които женати взе защо го позволи при тази мизерия на българите, как сърце ти позволи а другарю Станишка. Стика си ровил а се захвани с нещо сериозно, откоето народа ще има полза. Например как да излезем от кризата от финансова гледна точка, че през твое време бая се крадеше.........

Карлуково да си направи проверка на пациентите:)))))

НАХАЛЕН,НАГЛЕЦ и има още очи да се показва пред народа.

Нали нямаше такова нещо, бе Цветанов? А. Явно си били сигурен че ще покриете следите? Хайде сега в затвора!!!

Няма граници за безочието на този катил. След като разбра, че този път прокуратурата няма да играе по свирката му, даде паническа команда да се заличават данните за подслушването и дори да се повреди апаратурата. Разчита че тези, на които е разпореждал, ще си държат устата затворена, но не си дава сметка, че ако страхът им от съд се окаже по-голям отколкото от него, че ще изпеят всичко. Ако гл.прокурор наистина е мъж следва да го окошари незабавно и да разрови дълбоко около него, защото съм сигурен че този мерзавец докато е бил на власт си е направил и скрил някъде огромен архив с компромати за всякакви известни личности. Естествено не го е събирал съвсем сам, а е имал мекерета, които биха били слабите места за да бъде разкрит и разобличен. Останалото е ясно - публичен, безпощаден "Нюрнбергски" съд за цялата герберска пасмина и доживотни раирани костюми за всички живяли със самочувствието за недосегаеми.

Шах, Шах и Мат!

Ние помним кои са се сраснали с престъпниците в страната. Румен Петков с братятя Галеви е ясна картинка за това и тая отрепка Станишката да спре с компромати а да се обърне зад гърба си и да види каква престъпност имаше прлез негово време. "НАГЛИТЕ И ВСИЧКИТЕ ДРУГИ ОСЪДЕНИ ВЕЧЕ ГРУПИРОВКИ ОТ СЪДА" ЗАЩО ТОИ НЕ ГО НАПРАВИ А ЦВЕТАНОВ СЕ ЗАЕ И ДОКАЗА ЧЕ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙКАТА ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ ШИРЕШЕ НЕОБЕСПОКОЯВАНА И С ПОДКРЕПАТА НА ТОГАВАЩНАТА ВЛАСТ. СТРАХЪТ ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ ЗА ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ ГИ ПРАВИ МАЛОУМНИ И ДОНОСТНИЦИ.

"Цветанов: Предпоставките не се доказателство за подслушване" Но като се замисли човек тези предпоставки са добра основа за "обосновано предположение" Както обичаше да казва председателят на предизборния щаб, когато беше министър.

Аз като българин се интересувам къде отидоха 8 милиарда излищък от бюджета за периода 2005 до 2009 г. тези пари ако бяха внесени в пенсионният фонд, пенсиите щуяха да имат друго измерение. сЪЩО, ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ "белене", КРЕДИТА ОТ БАНКА "ПАРИБА", ОТ ЦАНКОВ КАМЪК И ПР. ако бяха внесени в подкрепа на майчинството и върнати в бюджета, картинката щеше да е съвсем друга. Подслушването е било от още през живково двреме и не е преставало и след 89г. така, че тези от бсп, дпс, атака и кунева да се захванат с посериозните неща, които ще увеличат доходите и ще намалят безработицата. Това са предатели на българщината и ние ще ги изметем сега на 12 май защото не сме бунаци за каквито ни мислят.

Поне да е с малко, че още 3 години и 9 месеца ще ми дойде малко повече от приемливото. А то полека-лека всичко излиза наяве.

А Вие като българин защо не се захванете с изучаване на български език? Би се отразило добре на правописа Ви!

НАДЯ, УМОЛЯВАМ ТЕ ДА СИ ПИЕШ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА, ДНЕС ПАК СИ ГИ ПРОПУСНАЛА..........

Намали дозата започна да бъркаш годините 2005 до 2009 се събираше излишъка а се похарчи през2009-2013

Дали Цветан Цветанов имаше доказателства, когато от трибуната на НС обвини лекари, че са убийци? И дали им се извини? Той може да обвинява, а него не могат да го обвиняват?

ТОВА СЪС СИГНАЛА НА СТАНИШКАТА ПОКАЗВА ЧЕ ТОВА НЕДОНОСЧЕ РАЗЧИТА НА ДОНОСИ ЗА ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТТА. ТОЯ Е СПОСОБЕН НА ВСЯКАКВО ПРЕДАТЕЛСТВО ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА. УТРЕ ЩЕ ПРЕДАДЕ И ДЪРЖАВАТА СИ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ С ПОДПИСВАНЕТО НА НЕИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ. ПРИ ТАЗИ ОГРОМНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ МВР ТРЯБВА ДА ПРИДОБИВА ИМФОРМАЦИЯ И ДА ЗНАЕ КЪДЕ ДА УДАРИ ПРЕСТЪПНОСТТА. ВРЕМЕТО НА ШПИОНИТЕ ИЗТЕЧЕ И Е ПРИСЪЩО НА БИВШИТЕ АГЕНТИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. КАК МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ И ДПС, АТАКА И КУЧКАТА КУНЕВА СКОЧИХА С ИСКАНЕТО ЦВЕТАНОВ ДА СЕ ОТСТРАНИ ОТ ИЗБОРИТЕ, МИ ТО Е ЯСНО, ТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГОВИТЕ ДОБРИ ОРГАНИЗАЦИОННИ КАЧЕСТВА. С ДОНОСИ И КОМПРОМАТИ НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ И НАРОДЪТ НИКАК НЕ Е ГЛУПАВ. НАПРОТИВ, ТОВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОВДИГА РЕЙТИНКА НА ГЕРБ .

Този кретен Цветанов продължава с някакво идиотско упорство да повтаря като латерна измислени вини на предишните! 4 години неграмотните крадци на ГЕРБ си трият гъза с предишните управници на прехода, 4 години изнесоха парите на хората зад граница в частните си банкови сметки и не спират на лъжат и да се гаврят с държавата ни! 4 години ни доведоха до бунтове и кръв и пак напират да бъркат у меда! Глутница айдуци, без морал и страх от възмездие, милиционерски катили и диви пъдари без грам акъл! Мръсници и вонящи на мухъл отрепки от едно минало на тъмнина и агресия, на хулигани и невиждано нахални дебили - това е ГЕРБ на тъмата , на регреса и реакцията, на фашизма.

Фактическото спазване на закон се осигурява с правилници и процедури, а без тях са вратичките в закона. Държавността се изгражда дългоооо време, и се постига с надграждане.Хайде да посочат разработените от БСП такива. Който може да мисли, да мисли.

Почти смислено се изказа, ама като цопна това "от БСП" и ефекта изчезна.

"Удовлетворен съм, че няма доказване за незаконно разпореждане за подслушване, което да е извършено по разпореждане на министър Цветанов, посочи той. Този дебил е доволен, че не е доказано негово участие в подслушването, а не че изобщо се подслушва незаконно. Основния проблем е в нерегламентираното и незаконно подслушване, а не кой е разпоредил това да се извършва и затова се носи политическа отговорност и се подава оставка не от редовите слухари, а от министъра. Но понеже нас ни управляват отявлени мутри и дебили не можем да очакваме това да се случи. Иначе едва ли има и що годе нормален БУДАла, който да вярва, че разпорежданията за незаконно подслушване се дават в писмен вид и с подписа на министъра. Но за всеки непредубеден неБУДАла изниква въпроса, защо онзи шеф на тази служба си е напуснал празника за юбилея и е хукнал да изтрива записите и дори си е позволил да увреди харддиска на техниката? Той е наясно, че ще понесе отговорност, но явно прави опит да спаси някой над него, като отчаяно се опита да изтрие информацията по която могат да се разкрият поръчките и поръчителите.

Още едно обещание на БСП : ДПС в МВР

Тъй, тъй... то и аз си имам член, ама не мож ма обвини в изнасилване

Тези екземпляри Буда и Цвинокио подслушваха и мен 4 год., Мишо Бирата се спомина скоропостижно, но все пак се надявам, че Господ си знае работата. Аз ще си остана да се "измъчвам" в митниците, а те ще ме гледат "на квадратчета" от някоя пандела.

1/Социален портрет на Цвинокио: -отраснал в семейството на шофьора на несменяемия шеф на ДС-ген.полк. Гр. Шоопов. - завършил с триста зора ВИФ-висш институт по физкултура. - дълги години разнасял папките по етажите на МВР(цитирам прекия му ръководител Буда). 2/След такава личностна и професионална характеристика на лицето Цвинокио, има ли очудени от разгрома, нанесен върху МВР от въпросната персона? Има ли изненадани, че и двамата вицета в т.н. правителство на ГРОБарите бяха изхвърлени с гръм и трясък, естествено с техния гуру-примиер Буда от българския народ?