17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цацароФ да ги плати от бонусите си!

ОТ СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД и постановените съдебни решения. Co Co

Подиграват се с народа. Милиция и прокуратура са колеги. И двете страни са работили така, че този човек, приличащ ми на циганин, да изкара "някой лев" за наша сметка - ние ще му ги платим тези пари.

Да има персонална отговорност за сите поръчки

Ако им го вземат от заплатите, ще са доста по-предпазливи, но нали го плаща будала данъкоплатецът...

Днес титанът на мисълта Цветан Цветанов обясни как ще спестим от фалшиви ТЕЛК решения и тези пари щели да отидат за повишаване на пенсиите. Той да обясни колко пари той е потрошил на българският народ за разходки и отделно за загубени дела у нас и Страсбург. Ако това се изчисли ще бъде многократно повече от фалшивите ТЕЛК решения!! БЕЗСРАМНИК ДОЛЕН!!!!!!!!!!!

Не е осъдил прокуратурата за 50 000 лв, а е осъдил нас, всички данъкоплатци в РБ заради дивотиите на прокуратурата.

Цветанов да ги плати!! Вчера неговият вожд каза,че Държавна сигурност още не била си отишла. Ето още едно доказателство , че това е така. Парите ще ги плати българският народ,а не виновникът, наследника на ДС Цветан Цветанов!!

В медицината съществува ли подобно понятие като генерализирана тревожност и телковете какъв процент дават или това е юридическо понятие, с което данъкоплатецът захранва банковите сметки на едни тарикати? Колко ще плати топлофикация София на пенсионера от Кърджали за неговата генерализирана тревожност?

Добре значи за другите дето са реално виновни, по 50 000 лв да платят на прокуратурата, понеже този дето не е взима по толкова. Въбще кой ще бъде уволнен дисциплинарно по случая?

Много нежни души носят тези милиционерски синове...

цвъки как ще коментира обезщетението от 50000лв? много щети на държавата е донесъл този прост физкултурник.

Абсолютно.

"Червеи", а не "Червей"

Прекалено завишена сума. Максимум 5000 лева

Изключително интелигентна физиономия с "генерализирана тревожност".Парите да ги плаща некадърния прокурор който е изготвил обвиненията и те не са издържали в съда.Това е нивото в тази система.Пълно е с некадърници но взимащи заплата и аванс и то редовно.

В случая прокурора не е виновен, има частично овравдание

Цацаров от заплатата ли ще ги плати? Обяснение някакво?