Подписаха договора за 56 електрически автобуса за Бургас

Покупката на превозните средства се финансира по ОП "Околна среда" 2014 - 2020 г."

Обратно в новината

Коментари - Подписаха договора за 56 електрически автобуса за Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продължава краденето

Само един въпрос - организацията явно скоро няма да се оправи, защото да чакаш по 15' денем и 25-30' вечер по спирките не е работа (при старата схема бяха 6-8'/12-15') та ако ще и на магнитни възглавници да са бусовете, ама няма ли да пуснат поне автоматите, че да не ходиш/пътуваш специално до АГ или последни спирки.

ама те като дойдат до 2 години тези вече ще са почти на трупчета и ще чакаме пак с часове по спирките

Подписаха договора за електрически автобуси, които ще се захранват главно от ТЕЦ-овете, които уж са на газ, но дефакто са на въглища, а деюре на боклук, внесен от Италия!!! Да им е честит чистия въздух на бургазлии за сметка на онези, живеещи в близост до ТЕЦ-ове!!! Дебили са онези, които вярват, че са екологични съвременните електромобили!!!

Референдум правиха за развитието на атомната енергетика и въпреки категоричния резултат не правят нищо нито в Белене, нито в Козлодуй. Да бяха запуснали отново поне 3-ти и 4-ти блокове, но не ! На инат ! Щото Щатите не дават. А защо въобще трябва да се съобразяваме само, ама само с прищевките на САЩ ?! С резултатите от референдума не се съобразиха. Това какво е ?! Егати и "държавата" !

Да попитам плахо: новите електрики нали не изискват и нови автобусни спирки, че предишните ни излязоха златни?;)) Докато софиянци сапунисваха Данчето за средна цена на автобусна спирка 10 бона, нашият зам.кмет по транспорта с гордост обяви, че в Бургас стрували средно по 25 хилки, че и отгоре!

В София по- има смисъл

Ами поздравления на бургазлии за новата придобивка