Подпалвачите мълчат, но някой е поръчал осуетения палеж във Видин

Работи се по всички версии за мотивите на престъпниците, които са били много добре подготвени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мълчат - хванати на местопрестъплението, защото нямаме подготвени следователи като тези в Русия и Турция, водещи реално борба срещу тероризма!

Мълчали партЕзанете на разпита ? Ми ще мълчат , нали са комунистЕ !!! Е и поета го е казал : "Три дена го били ни дума , ни лаф ! От чалаф по челото станал е лилаф ! - Не човек а ламаринта ! Просъскал агента фашисТ Тихо мрЪтвия казал : - Ниц бе бате , комунист! " Та пазете мандрите исках да кажа .

Да ги изведат от ареста посред нощ, после у некоя гора дават им лопати да копат, и да видиш как всичко ще си кажат!

".........Очевидно някои жители на Свищов, членуващи в небългарски организации, и външни експерти по хибридни операции удобно забравят датата 14/27 септември 1810 г., Кръстовден, когато древният Свищов преживява най-страшния момент от 2000-годишната си история. В поредната Руско-турска война командващият руските войски генерал Николай М. Каменски (1776-1811 г.) след превземането на Свищов заповядва: „Сжечь город! Разрушить цитадель до основания!“ От Свищов остава само пепел. Изгорени са и две големи православни църкви „Св. Николай” (днес „Св. Преображение“) и „Св. Илия“. От деветте православни метоха остава само този на Хилендарския манастир с църквата „Св. апостоли Петър и Павел“. През 1829 г. армията на ген. Дибич Забалкански отново изгаря Свищов. Този път „само” половината......." Тези двамата, ако проговорят ги чака НОВИЧОК...

Глицерина запалвал бензина.... туй кой го измисли?

Ако всичко свършено преди задъжането им е направено така,че доказателствата събрани от специални разузнавателни средства са неоспорими,не им трябва и да говорят!Направо да задържат поръчителя и всички на съд!В много от такива случаи се оставя "вратичка" умишлено или поради немарливо отношение!И в двата случая ще стане ясно чак след години когато приключи делото!

Въведете като в англосаксонското право :отказ да сътрудничи и възпрепятстване на правосъдието. Наказанията стигат 20 години.

(калиев перманганат + глицерин) запалва бензина

Тези твърдени се подкрепят с доказателства, щом лицата са заловени на друго място. Ако е прскочил- следи по оградата, по земята! Но ако не е имал намерение да пали , тогава няма обвинение за палеж, защото палеж нито е започнал, нито е предотвратен- има само предположение! А това обвинение не може да се основен на предположение. Лежи се 10-30 години лишаване от свобода.

"но другият забелязал разположените в близост полицаи" - професионална полицейска засада, а сега да докажат какво са искали да подпалят. Този, който е прескочил оградата е в нарушение, но на другия закона не забранява да носи бензин в раница.

Координирайте изказванията си... Никола Гешев каза че атентата е осуетен от разставените секретни полицейски постове. После се оказа че атентаторите след като са видели секретните полицейски постове са се върнали да си доспят и ареста е извършен докато двамцата вече са били "под чаршаф".

Щом мълчат, малко бой може да ги направи по-разговорливи... Да, ама Сорос не разрешава.:(

Лесно е! Първия проговорило, става свидетел на прокурора! Втория гори, а поръчителите са с много проблеми!

Педераси страх ви е пуснете истините ... как се прави държава де . Нещастници ....

след като не пускат коментара значи ДИРа е поръчал палежа .

Ами много лесно могат да хванат поръчителите - след ксто нашият Лерлок Хомс - прокурорът с ракетата с дизелов двигател знае истинската им цел - да подпали цял Видин и той да гори цяла седмица! Просто трябва да се тръгне от там - колко са вариантите някой да планира подобно нещо! Използвайте гения на Гешев, бе сънародници! Особено и ако Цацаров се съгласи и да му помага при експертизата - е, верно че там няма куршуми и гилзи ЗС броене, но има запалителна течност, така че пак може да прояви изумителните си способности по аритметика!

Всъщност истината е, ме заловените не са искали да подпалват в полицейския участък с тибите с бензин, а да спонсорират полицията, като проверят резервоарите на полицейските коли и ги напълнят, защото всички знаем колко много сд оплакват полицаите от лимитите! И понеже не са искали да се разчува, са решили да го направят дискретно, от скромност. Но явно са останали неразбрани чистите им помисли! Пак добре, че не са ги обвинили с убийството на Первски! За сега поне...

Нищо не се казва за атентатът срещу един от шефовете на ГПУ преди години.За щастие неуспешен .Не са ли свързани по някакъв начин ? На прицел са Управление гранични войски,можете да го наречете силно казано,но дезинформацията на населението води до слухове .А слуховете не са добър съветник .Свършете си добре работата,господа разследващи,и то бързо,за да не мине в графа -студени досиета.Хората искат спокойствие,а не напрежение .Това не е добре за всички.И не е зле да се помисли за кучетата във Видин,бездомните кучета,който плашат и са опасни .

За такова деяние, трябва да бъдат съдени не за палеж, а за тероризъм. А при това положение, понеже е застрашено цялото общество от подобна терористична дейност, трябва при разпитите да се действа с методите на Никола Гешев. Здрав побой в подземията на полицията. И сетне бой и още бой докато накрая кажат кой ги изпраща да опожарят цял квартал. С терористи се действа по този начин, твърдо, а не по джендърски с молби и кандърми. И този, който ги е изпратил трябва да получи доживотна присъда без право на помилване или направо да бъде застрелян в дома си от спецчастите и антитерористичните отряди.

По това време градовете ни са били с предимно турско население. Така, че българите едва ли са пострадали много в сравнение с османлиите.

Да, имал е намерение да пие бензин. Тааа затова си го е носел в раница. Иначе защо ще го носи? То с бензин не се пали, а с клечка кибрит.

Дайте им 30 години и , да си мълчат колкото искат .

Бой и е.ане и ще си кажат всичко.

Медицинските ни сестри от Либия най добре знаят как се провежда разпит. Така че МВР да приложи челният Либийски опит и да свършат задачата вменена им от държавата по опазване на обществения ред.

Какво толкова, момчетата са гледали стар календар и са избързали със Сирни заговезни. Щеше да е най-големия огън.Простено да им е. Други намериха 8 милиона причини да ги опростят.

Ето един проговори

Абе, кретени! Цистерна с ДИЗЕЛОВО ГОРИВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗРИВИ! Друг е въпросът как са се промъкнали в, предполагаемо, най-охраняваната зона. Кой е проспал, кой е блял?

Да не дава господ да видиш как се взривява такава цистерна, дори празна!